HUIZE FABIOLA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HUIZE FABIOLA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 416.892.736

Publication

16/05/2014
ÿþ1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM11uu~uu~~u1~~i

*1910 97

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0416.892.736

Benaming

(voluit) : HUIZE FABIOLA

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Pieter Potstraat 5, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders, wijziging maatschappelijke zetel Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 24 april 2014 blijkt het volgende:

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om de heer Luc Van Moerzeke, wonende te Kalmthoutsesteenweg 51, 2950 Kapellen, te herbenoemen als bestuurder, tot de algemene vergadering die zal beslissen over het boekjaar eindigend op 31 december 2019.

Vervolgens beslist de algemene vergadering van aandeelhouders om Vulpia Real Estate cvba, met maatschappelijke zetel te Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout, te herbenoemen ais bestuurder tot de algemene vergadering die zal beslissen over het boekjaar eindigend op 31 december 2019.

De algemene vergadering van aandeelhouders stelt vast dat het mandaat van Care@Vulpia cvba ten einde is gekomen naar aanleiding van de algemene vergadering van het jaar 2013 en beslist om niet ln haar vervanging te voorzien, in toepassing van artikel 518§1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Ten slotte beslist de algemene vergadering om de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging / verbetering van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en met het oog op de publicatie van voomoemde beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 24 april 2014 blijkt bovendien het volgende:

De raad van bestuur beslist bovendien, met unanimiteit van stemmen, om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout, met ingang van vandaag 24 april 2014.

De raad van bestuur beslist om de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging 1 verbetering van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en met het oog op de publicatie van voomoemde beslissing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel

Jannes Verheyen,

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

-notulen van de bijzondere algemene vergadering van 24 april 2014; en

-notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 24 april 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 06.08.2014 14405-0035-030
19/08/2014
ÿþ mod 11.1

I I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

Rechtbank van koopiiantiel

itwerpen

" 06 AI6. 2014

efdelinggnei3en

iu

55111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0416.892.736

Benaming (voluit) : HUIZE FABIOLA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : NV: kapitaalswijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor Meester Jelle VAN HOVE, Notaris te Antwerpen op 31 juli 2014, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat de voltallige buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, met eenparigheid, volgende beslissingen heeft genomen:

OMZETTING IN EURO

Omzetting van het kapitaal in euro zodat het kapitaal van de vennootschap aldus honderd dertigduizend tweeënveertig euro zesenveertig cent (¬ 130.042,46) bedraagt.

KAPITAALVERHOGING

Met vierenvijftigduizend zevenhonderd vierentachtig euro zevenenvijftig cent (¬ 54,784,57), door creatie van honderd en vijf (105) gewone aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande gewone aandelen, uitgegeven als vergoeding voor een inbreng in geld en volledig volgestort toegekend.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Herschrijving en aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen en alle nieuwe wetgeving welke betrekking heeft op de statuten van de vennootschap, door aanneming van nieuwe statuten.

- Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd. Ze verwerft

rechtspersoonlijkheid op datum van neerlegging ter griffie.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen,

- Doel

Op de laatste blz. van L lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

a) Personen onderdak, voeding, geestelijke en lichamelijke zorgen te verstrekken in een open Christelijke geest, met eerbiediging nochtans van alle filosofische, religieuze en politieke overtuiging (bijvoorbeeld zorg voor bejaarden, gehandicapten, onder voogdij geplaatsten, en bijvoorbeeld gezinsvervangend tehuis), mits vergoeding, hetzij vanwege dezelfde personen, hetzij vanwege de openbare instanties;

b) In het algemeen, alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of het bereiken daarvan, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te vervolledigen of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar best geschikt lijkt.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in, samenwerken met of samensmelten met andere bedrijven of vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel aanverwant is met het hare.

ª% Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vierentachtigduizend achthonderd zevenentwintig euro drie cent (¬ 184.827,03). Het is verdeeld in driehonderd zesenvijftig (356) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een breukwaarde van één driehonderd zesenvijftigste (1/356ste) elk.

- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

- Reserves en verdeling van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar. De raad van bestuur is bevoegd om een interim dividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van de artikelen 618 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

" Ontbinding en vereffening

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

- Samenstelling Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers één vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

- Bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medebestuurder opdracht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder slechts een medelid van de raad vertegenwoordigen. De besluiten van de raad van bestuur voorden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthouding worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem; deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders; deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, delegeren aan een of meer personen, al dan niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan we als college moeten optreden,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van Raad van Bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel liggen, zoals dit bepaald is in artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder.

- Algemene Vergadering

1. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de .vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

2. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

3. Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

- Voorwaarden toelating Algemene Vergadering

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders ten minste vijf volle dagen voor de vergadering bij gewone brief gericht aan de zetel van de vennootschap, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 14.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

- oproeping  agenda

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Jelle VAN HOVE, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/07/2013 : AN281718
15/10/2012 : AN281718
09/08/2012 : AN281718
04/10/2011 : AN281718
23/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0416.892.736

Benaming

(voluit) HUIZE FABIOLA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van commissaris

Uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 23 februari 2015 blijkt het volgende:

1. Kennisname einde mandaat commissaris

De aandeelhouders nemen kennis van het feit dat het mandaat van de commissaris, de burgerlijke cvba Mertens, Dewaele, Achten &G° Bedrijfsrevisoren, in haar mandaat vertegenwoordigd door de heer Frans Dewaele ten einde gekomen Is naar aanleiding van de gewone algemene vergadering van 2014, die beslist heeft over de jaarrekeningen van het boekjaar eindigend op 31 december 2013.

2. Benoeming van commissaris

De aandeelhouders beslissen vervolgens, met eenparigheid van stemmen, om de burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst&Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 7831 Diegem, te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een duur van drie boekjaren, zodat het mandaat van de commissaris zal eindigen naar aanleiding van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

De cvba Ernst & Young Bedrijfsrevisoren zal voor haar mandaat vertegenwoordigd worden door de heer Han Wevers.

3, Volmacht

De vennoten beslissen de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aan te stellen teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de registratie van de Vennootschap bij de griffie van rechtspersonen bij de Rechtbank van Koophandel, en van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Jannes Verheyen

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd

eenparige schriftelijke besluiten dd, 23 februari 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbanl: t~

an :coc

Anhferaen

1 1 I',kiE 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2010 : AN281718
05/08/2009 : AN281718
03/10/2008 : AN281718
18/06/2008 : AN281718
10/06/2008 : AN281718
10/06/2008 : AN281718
09/01/2008 : AN281718
07/06/2007 : AN281718
27/07/2006 : AN281718
03/06/2005 : AN281718
24/06/2004 : AN281718
02/10/2003 : AN281718
23/07/2003 : AN281718
24/03/2003 : AN281718
15/08/2002 : AN281718
03/06/2000 : AN281718
26/09/1997 : AN281718
15/06/1991 : AN281718
14/05/1991 : AN281718
01/01/1989 : ANA1466
01/01/1988 : ANA1466
01/01/1986 : ANA1466

Coordonnées
HUIZE FABIOLA

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande