HOUSE HUNTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUSE HUNTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.398.082

Publication

24/06/2014
ÿþ Mod Word MI

ITL-40 le I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggIng ter griffie van de akte

.... __

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"K.

NEERGELEGD

11

III 11 1 3 JUNI 2014

Griffie Rechtbankmajaeo phanriel

te

*14122244*









Ondememingsnr : 0454398082

Benaming

(voluit) : HOUSE HUNTER

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

BVBA

Zetel Bonten-Osstraat 18 3128

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag -benoemingen , adreswijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere Algemene vergadering dd: 18 oktober 2013

Dhr Van Nuffel dient met ingang 18 oktober 2013 zijn onstslag in ais zaakvoerder,

Dhr .Klinkemallie, Walter wordt met ingang 18 oktober 2013 benoemt tot zaakvoerder.

De maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar volgend adres: Grote Bollostraat 132 te 3120 Tremelo

Walter Klinkemallie

zaakvoerder

24/06/2013
ÿþMotl %n115.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsb lad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Y.00phande' te Leuven, de 1 3 JUN{ 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

i

" Ondernemingsnr : 0454.398.082 Benaming

(voluit) : HOUSE HUNTER

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Eenmans Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 50a - 3070 Kortenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoemingen - o,dj1Jew

Notulen Van de buitengewone vergaderingen van de BVBA House Hunier BVBA gehouden op 29/09/2012 om 15u.

Aanwezig:

1. Mevr. Sotie Verreck

2. Dhr. David Van Nuffel

Mevrouw Verreck Sofie verklaart 100% te bezitten van de aandelen van voornoemde BVBA House Hunter.

Alle aanwezigen verklaren bereid te zijn heden een buitengewone algemene vergadering te houden met volgende dagorde:

1. ontslag zaakvoerder

2. kwijting mandaat zaakvoerder

3. benoeming nieuwe zaakvoerder

4. Adreswijziging maatschappelijke zetel

De aanwezigen verklaren uitdrukkelijk te verzaken van alle wettelijke termijnen en andere formaliteiten inzake bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering.

Na beraadslaging warden volgende beslissingen unaniem genomen:

1. Mevrouw Verreck Sofie dient met ingang van heden haar ontslag in als zaakvoeder en is met ingang van 01/10/2012 geen zaakvoerder meer.

2. aan Mevrouw Verreck Sofie wordt er kwijting verleend voor het mandaat als zaakvoerder voor het huidige kalenderjaar. "

3. Dhr. Van Nuffel David wordt met ingang van 01/10/2012 benoemd tot zaakvoerder.

4. Adres van de vennootschap wordt gewijzigd naar: Bonten Osstraat 18 te 3128 Tremelo

Verreck Sofie

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 30.08.2012 12482-0027-009
05/04/2012
ÿþOndernemingsnr : BE0454.398.082

Benaming (voluit) : CAD-DESIGN

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat I bus 2

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  OMZETTING IN EURO - AF-SCHAFFING NOMINALE WAARDE  DOELSWIJZIGING -- AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 9 maart 2012, geregistreerd te Haacht, 9 bladen 0 verzendingen, op 15 maart daarna, boek N74 blad 7 vak 7, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAD-DESIGN" heeft besloten:

-om de benaming van de vennootschap met ingang vanaf heden te wijzigen in "House Hunter en de zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen van "3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Kerkstraat 1 bus 2" naar "3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 50a".

-vast te stellen dat het kapitaal per 1 januari 2002 is omgezet in euro. Het bedraagt op heden achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

-om de nominale waarde der aandelen met ingang vanaf heden af te schaffen.

-te steilen dat er noch op het verslag van de zaakvoerder, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten, zodat kan aangesloten worden bij de besluiten erin vervat.

-het doel van de vennootschap uit te breiden overeenkomstig punt "3," van de agenda en bijgevolg artikel 4. van de statuten in die zin aan te vullen (zie hierna).

-de modaliteiten van: vermelding van de benaming van de vennootschap; procedure van zetelverplaatsing; schorsing der rechten; voorkeurrecht bij kapitaalverhoging; kapitaalvermindering; overdracht van aandelen; rechten bij overlijden; vennotenregister; winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten; samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuursorgaan; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening te (her)formuleren,

-volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande beslissingen, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

De voornaamste bepalingen van de statuten luiden voortaan ais volgt:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "House Hunter".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 50a.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, in de breedst mogelijke zin:

- Verrichtingen te doen, met betrekking tot onroerende goederen, zoals bijvoorbeeld en niet: beperkend; aankoop, verkoop, leasing, ruiling, bouwpromotie, verhuring, beheer, exploitatie, conceptuitwerking, onderhoud, coördinatie, toezicht op uitvoering van bouwwerken, postorder, opmeting, schatting, expertise, epc-opmaak, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 79,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter 9rittífe %ier

Rechtbank van Koophans'"

te Leuven, de 2 6 HUART 2012

DE GRIFFIFJ

Griffie

*12069067*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

onroerende goederen van alle aard, zo gronden ais gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen.

- Het geven en verlenen van commercieel, financieel, fiscaal, juridisch en technisch advies, het ontwerpen van een reclame en andere marketing activiteiten, het optreden als makelaar in onroerende goederen, verzekeringen, kredieten, financieringen en leasing, bemiddeling bij verkoop in onroerend goed, bemiddeling bij overname van handelszaken, bemiddeling bij verhuring van onroerende goederen en het geven van verkoopstrainingen. Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële handelingen kunnen stellen ten einde de verrichtingen, vallend binnen haar maatschappelijk doet, te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers. Aan- en verkoop van meubilering en totale inrichting van onroerende goederen en binnenhuisinrichting.

- Alle activiteiten uit te oefenen van beheerder van goederen die instaat voor het syndicschap van ' onroerende goederen in mede-eigendom, kortom op te treden als syndicus

- Alle commerciële, industriële, financiële, en burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen te doen die van aard zijn en verband houden met haar maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks,

- In België of in het buitenland, onder om het even welke vorm samen te werken met bestaande of nog op te richten vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel hebben of waarvan het doel

" van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken en de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen,

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen, alsook managementprestaties verlenen en interim-opdrachten vervullen voor ondernemingen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Artikel 20.- STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaaKvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stelten. Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouddn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

' Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

AFDELING 3.- Controle.

Artikel 28.- CONTROLE.

De controle op de financiële.toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genietenvvan de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, ten tweede van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

' Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december vàn elk jaar.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

" saldo van de nettowinst.

" -het ontslag te aanvaarden van de heer KASPAR Georg Willi, wonende te 3018 Leuven (Wijgmaal), Kroonstraat 30/102, als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 22 december 2011 (ter staving ontslagbrief).

-voor zover als mogelijk kwijting te geven aan de zaakvoerder voor zijn lopende mandaat.

-mevrouw VERRECK Sofie Christiane Fernande, wonende te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 50a voor een onbepaalde duur als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen met ingang

" vanaf 22 december 2011.

Haar mandaat wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUMULIS" te 3051 Sint-Joris-Weert, Pastoor Tilemansstraat 14, vertegenwoordigd door de heer Johan Van Reymenant, om met bevoegdheid tot indeplaatstelling de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-6ehouddn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik F vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vpor-r

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11475-0283-009
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 30.08.2010 10464-0501-009
01/12/2009 : LE106527
09/09/2009 : LE106527
14/04/2015
ÿþMod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fII1 IIII I(1 II1 liii H I 1II II liI II

*15053981*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454398082

Benaming

(voluit) : HOUSE HUNTER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Grote Bollo straat 132 3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag -benoemingen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere Algemene vergadering dd: 01 oktober 2014

Dhr .Klinkemallie Walter dient met ingang 01 oktober 2014 zijn onstslag in als zaakvoerder. Dhr .Peeters David wordt met ingang 01 oktober 2014 benoemt tot zaakvoerder.

Walter Klinkemallie

Venoot

Kt.)oPI`Îióii'.1DE-L

O I 215

02/09/2008 : LE106527
07/09/2007 : LE106527
08/06/2015
ÿþ~ . 1

Mad Wowd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



! NEERGELEGD

2 >i iviEi 2015

Gr3ífeRecntoanicvanKoophandel

vert.

Ondernemingsnr : 0464398082

Benaming

(voluit) : House Hunter

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel ; Grote Bollostraat 132,3120 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag - benoeming - adreswijziging

Uitreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd: 02 oktober 2014

Dhr. David Peeters dient met ingang 02 oktober 2014 zijn ontslag in ais zaakvoerder

Dhr. francesco cannizzaro wordt met ingang 02 oktober 2014 benoemd tot zaakvoerder.

Adres maatschappelijke zetel zal verplaatst worden naar de milisstraat 67 bus 4 te 2018 Antwerpen,

David Peeters

Ontslagnemende zaakvoerder

Francesco Cannizzaro

benoemde zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2006 : LE106527
22/07/2005 : LE106527
23/07/2004 : LE106527
01/12/2003 : LE106527
10/10/2003 : LE106527
03/10/2002 : LE106527
07/11/2001 : ME087194
08/02/2001 : ME087194
22/08/2000 : LE096701
29/01/1997 : LE96701
18/02/1995 : AN309545
30/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HOUSE HUNTER

Adresse
MILSSTRAAT 67, BUS 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande