HONG TAO MASSAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HONG TAO MASSAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.686.296

Publication

29/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

~=j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwemen

17 APR. 2015

8 1ng

~ÎifFie

Antwerpen

." " " " " " ." " " " 11

11111!ifliiijWII1Mu111i

i

Onderneminganr : 0628.686.296

Benaming

(voluit) : Hong Tao Massage

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Maerlantstraat 17, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING-BENOEMINGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op

acht april tweeduizend vijftien, dat werd opgericht

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hong Tao Massage;

2.zetel te 2060 Antwerpen, Van Maerlantstraat 17;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid

vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel,

4, door,

Mevrouw SONAM DOLMA Zonder voornaam, [R.R. 82.12.13-464.79], geboren te Kashi op dertien december negentienhonderdtweeëntachtig, echtgenote van de heer NORBU Dawa geboren te Domkho,Arnachal Pradesh (India) op dertien april negentienhonderdeenennegentig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Maerlantstraat 17,

Gehuwd te Delhi (India) op tien september tweeduizend dertien.

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro. Het werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij BNP Paribas Fortis bank op een bijzondere rekening onder nummer BE32 0017 4064 5802.

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10,De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte, De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen.

12. poel:

Uitbating van een instelling tot persoonsverzorging ondermeer kapper, mas-sage, pedicure ,

wellnessdiensten, zonder dat deze opsomming beperkend is

Het leverei van, diensten ter relaxatie en ontspanning

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De verkoop import groot en kleinhandel van produkten die verband houden met het maatschappelijk doel Uitbating van cafe snack tearoom of restaurant.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel, zowel in binnen- ais buitenland,

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

1) De heer AMOAKO Richard Nana, [R.R. 62.07,29-409.72], geboren te Kumasi op negenentwintig juli negentienhonderdtweeënzestig, echtgenoot van mevrouw AMOAKO Betty, geboren te MONCHENGLADI3ACH (E uitsland (Bondsrep.)) op vijf januari negentienhonderdzeventig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Bamkrachtstraat 33.

Gehuwd te ACCRA (Ghana) op vijf september negentienhonderdachtennegentig.

2) Mevrouw SONAM DOLMA Zonder voornaam, [R.R. 82.12.13-464.79], geboren te Kashi op dertien december negentienhonderdtweeëntachtig, echtgenote van de heer NORBU Dawa geboren te Domkho,Arnachal Pradesh (India) op dertien april negentienhonderdeenennegentig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Maerlantstraat 17.

Gehuwd te Delhi (India) op tien september tweeduizend dertien.

Gehuwd te ACCRA (Ghana) op vijf september negentienhonderdachtennegentig,

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend vijftien;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan: de heer BERGERS Thor Theo Anna, [R.R. 58.07.28-427.97], geboren te Antwerpen op achtentwintig juli negentienhonderdachtenvijftig, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 19 bus 2:

1 ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij aile diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - -

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1v Vo

bel Iran aan, het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Coordonnées
HONG TAO MASSAGE

Adresse
VAN MAERLANTSTRAAT 17 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande