HET PIPPERTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET PIPPERTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.505.054

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.06.2013 13204-0317-017
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0033-014
16/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301786*

Neergelegd

14-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Het Pippertje

0834505054

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 75

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 11 maart 2011, ter registratie neergelegd, blijkt dat mevrouw LEMMENS Caroline François Martha, geboren te Antwerpen-Deurne op 25 januari 1988, wonende te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 185, een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 75 en met maatschappelijke naam  Het Pippertje .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

De organisatie van kinderopvang, het uitbaten van kinderdagverblijven en crèches; de opvang van kinderen van nul tot drie jaar in kinderdagverblijf, de opvang van kleuters en kinderen vanaf de leeftijd van drie jaar in naschoolse-, vakantie- en andere opvang.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels- en sociale aangelegenheden. Het betreft onder andere de werkzaamheden op gebied van algemeen management en organisatie, secretariaat, marketing, publiciteit en public-relations.

Het voor eigen rekening verkrijgen, aankopen of anderzins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing, en dit van alle onroerende en roerende goederen, in het algemeen alle onroerende en roerende verrichtingen.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De inschrijving in geld werd volgestort.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichter heeft verklaard dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden. Jaarvergadering:

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur beslist de enige vennoot over :

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging; -De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in het jaar tweeduizend twaalf.

Mevrouw LEMMENS Caroline voornoemd wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan: de heer Bauwens Georges, wonende te 2970 Schilde, Rozenlaan 27, de heer Bauwens Bart, wonende te 2110 Wijnegem, Marktplein 16/1, en de heer Van Lommel Edwin, wonende te 2440 Geel, Rijn 132, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

Dit mandaaat is kosteloos.

De oprichter heeft verklaard op datum van de oprichting enkel in deze vennootschap enige vennoot te zijn.

Hij erkent de nodige toelichtingen te hebben gekregen van ondergetekende notaris, omtrent zijn hoofdelijke aansprakelijkheid voor de verbintenissen van deze vennootschap indien hij reeds enige vennoot is in de andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De oprichter heeft verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van één december tweeduizend en tien.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

Samen hiermee neergelegd: -afschrift akte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.06.2016 16240-0424-016

Coordonnées
HET PIPPERTJE

Adresse
VERHOEVENLEI 75 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande