HECA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HECA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.076.352

Publication

24/03/2014
ÿþMotl POF 11.1

[Ll:sflç p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Hiuu 90fi5880~uuniufl

*1



alM 1511 SME ~~



MI' 11 -03- 2014

GMFFIE: ~IW~~~1 f`43~>~~K v~rG i:~.~Cï~H; f~,,~ .. ry 1/4 fvv-it:CliI"l.req





Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm ; Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25/02/2074 Inzake alle punten die voorkomen op de dagorde, worden volgende beslissingen genomen:

1. Met éénparigheid van stemmen wordt de goedkeuring van het verzoekschrift, neergelgd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 1410112014, aanvaard.

2. Met éénparigheid van stemmen wordt de definitieve sluiting van de vennootschap goedgekeurd,

3. Bij afzonderlijke stemming wordt met éénparigheid van stemmen kwijting verleend aan de vereffenaar dhr. Jurgen Hendrickx voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens de

vereffening.

4. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden door dhr. Hendrickx Jurgen, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 6 A en dit gedurende de wettelijke termijn.

Tegelijk neergelegd: PV dd 25/02/2014 * copie akkoord rechtbank

Hendrickx Jurgen

vereffenaar

047 6.076.352

Heca in vereffening

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wiekevorstsesteenweg 6a - 2220 Heist-Op-Den-Berg

Sluiting vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Red() : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, üé pèr"s-ci(ciRêi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0416.076.352 ---

Benaming (voluit) : HECA

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, WIEKEVORSTSESTEENWEG 6 A

Onderwerpen) akte : ontbinding

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HECA, verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 26 september 2013, ter registratie aangeboden.

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vennoten ontslaan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders sine dato, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 15 augustus 2013, en waarover CDO Bedrijfsrevisoren, bvba Luc De Puysseleyr en C°, te 2070 Zwijdrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor een verslag heeft over uitgebracht waarvan de besluiten luiden als volgt:

7 BESLUIT

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van: vennootschappen heeft het bestuursorgaan van HECA BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten: op 15 augustus 2013, die een balanstotaal opgeeft van 481.778,69 EUR en een nettoactief van 317.094,4i EUR, inclusief de overdracht van het resultaat ad 10.400,28 EUR van de vorige boekjaren en het positie resultaat ad 234.375, 73 EUR van het lopende boekjaar. Het resultaat van het lopende boekjaar werd bekomen: rekening houdende met de overdracht van het onroerend goed aan de aandeelhouder/zaakvoerder waarvoor de beslissing nog bekrachtigd dient te worden in de notariële akte waarbij de vennootschap ontbonden wordt.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden voor de rubriek materiële vaste activa. De overige elementen werden gewaardeerd aan continuiteitswaarden, hetgeen wij verantwoord achten gelet op de aard van de elementen en de instemming van de aandeelhouders om deze bij de vereffening in natura te zullen aanvaarden voorkwijting van de in de staat opgenomen waarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre: de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechteljke, bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Zwijndrecht, 23 september2013"

Getekend "LUC DE PUYSSELEYR EN C'Burg. veen. o.v.v. BVBA, vertegenwoordigd door WC DE PUYSSELEYR".

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met de uitgifte van deze akte: neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Nadat wordt vastgesteld dat geen opmerkingen worden gemaakt op hoger gemelde verslagen, besluit dei vergadering dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HECA ontbonden is en vereffening treedt vanaf heden,

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In aile documenten uitgaande van de vennootschap moet worden vermeld dat zij in vereffening is gesteld. TWEEDE BESLUIT

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenaar is van navermelde onroerende goederen. De', vergadering verklaart naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap en met het oog op de vereffening van de vennootschap navermelde goederen toe te bedelen aan de vennoot die aanvaardt.

Omschrijving van de goederen:

GEMEENTE BERLAAR le AFDELING BERLAAR

In een complex met alle aanhorigheden op en met grand, Stationsstraat 109-111, gekadastreerd volgens; titel en huidig kadaster sectie D nummer 1481Y/7, groot vijf are negenennegentig centiaren:

De winkelruimte met bijhorend appartement, gemerktA.1., omvattende:

A. In privatieve en uitsluitende eigendom:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van 'derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

's .--___ ..m.,.... " .~..... -~

NEERGELEGD

2 2 -10- 2013

GRIFFIE REpilljpANK van

_KOOPHAND ECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- op het gelijkvloers: de winkelruimte zelf met berging en een achterliggend magazijn, parkeerplaatsen aan de Diamantstraat over de volledige diepte van winkel en magazijn tot aan de privatieve garage hierna gemerkt

yell

- op de eerste verdieping: een living en eethoek, keuken, berging, watercloset en terras; - op de tweede verdieping: trapruimte, badkamer en twee slaapkamers.

B. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:_ ._ ..

68011000sten in de gemene delen varr het complex=en-in de grond.

Zoals voormeld goed uitvoerig werd omschreven in navermelde basisakte van het complex verleden voor notaris Brigitte Cuvelier te Berlaar op 25 mei 1993.

Hierna genoemd "het goed".

Oorsprong van eigendom

Eigendom hoort vennootschap in deze toe ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Brigitte Cuvelier te Berlaar op 25 mei 1993, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 7 juli 1993, boek 11.975 nummer 3, van CANNAERTS Jozef VAN HERCK Anita Clementina, te Ramsel.

Voorwaarden van de toebedeling.

Eigendom  Genot

De verwervende partij verkrijgt van het uitgebrachte goed vanaf heden de volle eigendom. Hij bekomt het genot van het goed door het innen van de huur van de verhuurde gedeelten vanaf de eerste der volgende maand en het genot van de niet-verhuurde gedeelten door het vrij gebruik. Hij bekomt het vrij gebruik van de niet-verhuurde gedeelten mits naleving van de toepasselijke wetgeving.

De Verwervende partij treedt in de rechten en verplichtingen van de vennootschap.

De vennootschap verklaart dat er geen geschil omtrent de huur van de verhuurde gedeelten hangende is. Hij verklaart tevens geen weet te hebben van werken uitgevoerd door de huurder die recht geven op vergoeding, in afwijking van wat In de huurovereenkomsten is bepaald.

De vennootschap verklaart in verband met voormelde huur geen voorkooprechten noch voorkeurrechten aan de huurder te hebben toegestaan.

De vennootschap draagt voor zover van toepassing, hierbij uitdrukkelijk over het voorrecht op het actief van de geïndividualiseerde rekeningen, geopend op naam van de huurder(s). Derhalve geeft de vennootschap hierbij onherroepelijk volmacht aan de verwervende partij om gezegd voorrecht op de huurwaarborgsom bij de financiële instelling(en) op zijn naam te laten overschrijven, op eenvoudig vertoon van een expeditie van onderhavige akte.

De verwervende partij neemt vanaf heden voor haar rekening de betaling van alle taksen en belastingen, tegenwoordige en toekomende.

Hypothecaire toestand

het goed wordt uitgebracht voor vrij, zuiver en onbezwaard van hoegenaamd welke in- of overschrijvingen, met uitzondering van:

- Inschrijving in voordeel van NV Kredietbank te Antwerpen ingevolge akte hypotheekstelling verleden voor notaris Brigitte Cuvelier te Berlaar op 25 mei 1993, genomen op het hypotheekkantoor te Mechelen op 7 Juli 1993, boek 4404 nummer 19, voor een bedrag in hoofdsom van acht miljoen Belgische Frank en een bedrag in aanhorigheden van driehonderd tachtig duizend Belgische Frank.

Verklaring voor het heffen der rechten  bevestiging identiteit - woonstkeuze - BTW verklaring

Voor het heffen van de registratierechten wordt het uitgebrachte onroerend goed geschat voor het geheel en in volle eigendom op VIERHONDERD DUIZEND EURO,

De verwervende vennoot verklaart, na door ondergetekende notaris te zijn ingelicht over het toepassingsgebied van artikel 129 W. Reg, niet te kunnen genieten van de vermindering van registratierechten zoals bepaald in het derde lid 1 ° en 2° van voormeld artikel.

Ondergetekende notaris verklaart tevens voorlezing te hebben gegeven van artikelen artikel 62, § 2, en artikel 73,§ 1, van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde, waarop de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HECA verklaart BTW belastingplichtige te zijn onder nummer 0416.076352.

Voor de uitvoering van hun verplichtingen als inbrenger verklaren dezen keuze van woonst te doen op voormelde maatschappelijke zetel/woonplaats.

Ontslag

De heer hypotheekbewaarder wordt ontslagen van het nemen van ambtshalve inschrijving om welke reden ook, bij de overschrijving van deze akte.

DERDE BESLUIT

De vergadering benoemt de heer HENDRICKX Jurgen, voormeld tot vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel te Mechelen, overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek Vennootschappen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent, onder voormelde opschortende voorwaarde, aan de vereffenaar de meest

uitgebreide machten, namelijk deze vermeld in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij kan aile derden personen in haar macht doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken. Tenzij in geval van bijzondere lastgeving van de vereffenaar, zullen alle akten die de vennootschap in

vereffening binden door de vereffenaar getekend worden.

Zij moet de machten haar verleend tegenover derden niet verrechtvaardigen.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers,

Luik B - Vnrvniri

Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun

de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe

alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en "

er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke

rechten te verzaken, met of zonder betaling pheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslagï-de ---

hypotheekbewaarder te ontslaan_ van -de-vegriichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemend-=_ _

over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke

schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-nissen en arresten uit te

voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers-mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun ; - ---

oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die

tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden,

De vereffenaar mag ervan ontslagen Inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en

bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-zins, zal de ,

algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een

andere vereffenaar.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de

zaakvoerders van de vennootschap, de heer HENDRICKX Jurgen en mevrouw CANNAERTS Godelieva

Emma, beiden voornoemd, met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot op het ogenblik van de

ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging met recht van de indeplaatsstelling aan de vereffenaar tot uitvoering

van de genomen besluiten en aan KMO Adviesbureau BVBA, met zetel te 2570 Duffel, Oude Liersebaan 171,

RPR Mechelen BTW BE.0429.357.434, teneinde eventuele formaliteiten bij de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd afschrift akte, verslag raad van bestuur en verslag bedrijfsrevisor met inbegrip van staat van activa en passiva.

Notaris Erika lsenborghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- . ;houden aan het Belgisch Staatsblad

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 03.07.2013 13267-0388-013
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 01.06.2012 12144-0383-014
17/01/2012
ÿþbij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mort PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl ing ter griffie van de akte

oviojyrrEu

1111111I19111Aill!Ill

Onclememingsnr: 0416.076.352

Benaming (voluit) Heca

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiekevorstsesteenweq 6a 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30/11/2011

Bij beslissing van de vergadering, blijkt het ontslag van dhr. Hendrickx Maurits, wonende te Stationsstraat 111 te 2590 Berlaar, als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Hendrickx Jurgen

Zaakvoerder

16E1-GE ,Orv -

- .

20L?

'NEERGELEGD .

----, 30 '11. 2011

-,-----GRIÊFIE

FiEccfereANK van

1./ereNrà, i ,. R. tf-V-I à - R 4.-.,-, 0-0 lààf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/08/2011
ÿþ Moa z.+

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 8 -07- 2011

GRIFFIE FiEC(--fTWij~~. van KC)C?PHArJf:aEl te ;: F_CHEI-E(d

Ondememingsnr : 0416.076.352

Benaming :

(voluit) : H ECA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 6A

Onderwerp akte : Kapitaalsvermindering - wijziging van de statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Jan Delang te Duffel, op 27 mei 2011 met als registratierelaas Geregistreerd, Mechelen 1e kantoor op 6 juni 2011 zeven Bladen één Verzendingen Boek 978 Blad 08 Vak 1, Ontvangen vijfentwintig euro De Ontvanger (getek.) Koen Decoster", blijkt dat de buitengewone algemene. vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HECA", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 6A, met eenparigheid van stemmen volgende. ' beslissingen trof:

I. Bevestiging van de omzetting van het kapitaal in euro en kapitaalsvermindering

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderdduizend frank (1.500.000 BEF) omgezet in euro of zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro nul drie cent (¬ 37.184,03). De algemene vergadering bevestigt voormelde euroconversie.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van de rekening courant tel verminderen met een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vierentachtig euro nul drie cent (ê 18.584,03) om: het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro nul drie cent (¬ 37.184,03) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder vernietiging van het aantal bestaande aandelen.

De vergadering beslist tevens de nominale waarde van de aandelen op te heffen.

II. Wijziging van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist ingevolge voorgaande beslissing om het bestaande artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal bedraag achttienduizend zeshonderd euro (ê 18.600,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen (250) die elk één/tweehonderd vijftigste (11250ste) van het; kapitaal vertegenwoordigen

III . Volmacht

De vergadering verleent aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO Advieskantoor met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, een bijzondere volmacht om alle nuttige of noodzakelijke ' administratieve formaliteiten te vervullen met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondememingsloket, Sociale; Verzekeringskas, en de directe belastingen.

IV. Wijziging van de statuten

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coördineren en te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en met de bepalingen en de terminologie van het huidige wetboek van vennootschappen, ondermeer door weglating van oude wetsartikelen. Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten die artikel per artikel na beraadslaging.: werden goedgekeurd:

Naam: HECA

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2220 Heist-op-den-Berg, Wiekevorstsesteenweg 6A

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

A. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elk andere natuurlijke of rechtspersoon, alle verrichtingen en studies te doen die verband houden met onroerende goederen.

De aankoop en verkoop van alle bouwmaterialen, meubelen, sanitair, keukens, elektrische toestellen, dekoratie - en huishoudartikelen, dit in de breedste zin van het woord, zoals ondermeer de volledige inrichting en versiering van interieurs en alle daarbij behorende werkzaamheden, het herstellen, plaatsen en dienst na' verkoop, het leveren en plaatsen van allerhande tegels, vloeren, vloerbekleding, muurbekleding, en dit zowel in, het buitenland als in het binnenland, zowel voor particulieren als voor openbare besturen.

De vennootschap mag namelijk aile verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel der vennootschap aansluiten of nuttig zijn of van aard zijn de verwezenlijking 'ervan te bevorderen en

Voor- I~IINWVWII~I~II~VINN~tl~

behouden *111236]4

aan het

Belgisch

5taatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoedden t aan het Belgisch Staatsblad

ondermeer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen en octrooien, vergunningen en fatifieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst met ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit.

B. Leningen en verzekeringen en incasso dit als bemiddelaar in de breedste betekenis van het woord, voor de financiering van alle diensten, goederen en diensten na verkoop.

De opsomming is enkel informatief en niet limitatief

Duur. onbepaald.

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 250 aandelen die elk 1f250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste 1120ste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De ; zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die In de oproepingen wordt aangeduid. De ' oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jan DELANG, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

- coordinatie van de statuten met lijst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.06.2011 11201-0584-015
31/12/2010 : ME073758
24/08/2010 : ME073758
30/07/2009 : ME073758
16/06/2008 : ME073758
02/07/2007 : ME073758
20/06/2005 : ME073758
20/09/2004 : ME073758
25/07/2003 : ME073758
20/11/2002 : ME073758
24/10/2001 : ME073758
21/10/1999 : ME073758
01/01/1992 : LE60794
27/04/1990 : LE60794
01/01/1989 : LE60794
01/01/1988 : LE60794
01/01/1986 : LE60794

Coordonnées
HECA

Adresse
WIEKEVORSTSESTEENWEG 6A 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande