HANSEA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANSEA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.982.260

Publication

26/05/2014
ÿþ 3 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 5 ME1 2014

Griffie

afdelino twmpe

Ondernemingsnr : 0454.982.260

Benaming

(voluit) Hansea

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel van fusie

Op 14 mei 2014 werd in overeenstemming niet artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen gehouden voor een notaris van het notariskantoor Celis, Celis en Liesse met standplaats te Antwerpen, en zal minstens zes weken voor de datum van deze buitengewone algemene vergadering neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, overeenkomstig artikel 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Voorstel

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vereniging van de aandelen in één hand, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen zowel de rechten als de verplichtingen van Van Pee Invest NV ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op Hansea NV,

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun bevoegdheid ligt teneinde de fusie te realiseren, onder de hierna beschreven voorwaarden.

Overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen worden in het kader van een geruisloze fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven. Er dient derhalve geen ruilverhouding te worden berekend. De vermeldingen die betrekking hebben op de ruilverhouding en die doorgaans verplicht zijn in een gewone fusie zijn niet van toepassing voor een geruisloze fusie.

2.Rechtsvorrn, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719, 1°W. Venn.)

2,1.Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

A.De naamloze vennootschap "Hansea", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen,

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0454.982.260. Zij wordt hierna genoemd "Hansea" of "de overnemende vennootschap".

B.De naamloze vennootschap "Van Pee Invest", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen,

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0435.893.650. Zij wordt hierna genoemd "Van Pee Invest" of "de over te nemen vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 11*1,11111A1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor= .behouden aan aan bet selgi$ch staatsblad

2.2Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende:

A.De naamloze vennootschap "Fiansea" heeft overeenkomstig haar statuten het volgende doel:

1 . Studie-, organisatie en raadgevend bureau Inzake finandële, handels-, fiscale of sociale

aangelegenheden.

2. Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, fiscale, sociale, economische en financiële problemen.

3. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en abricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan

4. Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

5. De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

6. Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aire derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

B.De naamloze vennootschap "Van Pee Invest" heeft overeenkomstig haar statuten het volgende doel:

"De participatie, onder welke vorm het ook zij, ln de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële af andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële-, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden.

Consulting op het gebied van beheer, management en marketing.

Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

Het organiseren van privaatcursussen en schriftelijke cursussen voor algemene beroeps- of technische opleiding. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevcrderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Zij kan zich borg stellen voor aile verrichtingen van derden van roerende of onroerende aard.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van

andere vennootschappen uitoefenen."

Hansea, de ovememende vennootschap, zal het gehele vermogen, zowel activa als passiva, verkrijgen van Van Pee Invest, de over te nemen vennootschap.

3.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 20 W. Ven n.)

De fusie wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig vlak per 1 januari 2014 om 00u00.

4.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen (artikel 719, 3* W. Venn.)r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

K... céll

, Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap en er

werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven in de over te nemen vennootschap.

5Jeder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen.

6.0nroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit op datum van onderhavig fusievoorstel geen onroerende goederen

noch heeft zij zakelijke en/of persoonlijke rechten op onroerende goederen.

7.Statutenwijziging

De statuten van Hansea zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de doorgevoerde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door vereniging van aile aandelen in één hand.

8.Aanvullende vermeldingen

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, namens elk van deze vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vennootschap geeft volmacht aan Mr. Tim Baart, advocaat bij Laga C.V.B.A., met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8A, voor de neerlegging van onderhavig voorstel, alsook de publicatie ervan in de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 75, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt te Antwerpen , op 14 mei 2014

Het bestuursorgaan van Hansea erkent drie door haar getekende exemplaren te hebben opgemaakt, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

NAMENS DE RAAD VAN BESTUUR VAN HANSEA NV

Tim Baart

Lasthebber

Voor-

_ behouden

aan het

ealgisch

Staatsblad -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiad











*19086999*



Ondernemingsnr : 0454.982.260

>itergedegd far griffie van t1'^ h'8cr?iYam ven f(oopliarldel Ani;'ru,pen,

d=;einilitERP EM Û Q APR. 2111 /ir.

Griffie

Benaming (voluit) :VEOL1A TRANSPORT BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Groenendaallaan 387

2030 ANTWERPEN

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig maart tweeduizend veertien, door Meester Tim

CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 21 maart 2014.

Boek 82 blad 64 vak 16. Ontvangen vijftig Euro (50,00 EUR) voor Marchai D., (getekend) C. DUMONT. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"VEOLIA TRANSPORT BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen,

hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op twintig maart

tweeduizend veertien in "HANSEA".

Wijziging van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"HANSEA".".

2° Kennisname van het eervol ontslag als bestuurder met onmiddellijke ingang van de volgende.

bestuurders:

- de heer Richard Jacques Dujardin, wonende te Rue Marie Depage 26

1180 Brussel (Ukkel);

- de heer Jean Sturzenegger, wonende te Rue des Abondances

31, 92100 Boulogne Billancourt, Frankrijk;

mevrouw Gerda Verbelen, wonende te Azaleastraat 1, 1800 Vilvoorde; en

- de vennootschap onder firma (in vereffening) "Goldine et associés", met maatschappelijke zetel te Boulevard Piercot 14/92, 4000 Luik, vast vertegenwoordigd door de heer Georges Goldíne, wonende te Boulevard Piercot 14/92, 4000 Luik

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurders voor de wijze waarop zij hun opdracht hebben' uitgeoefend, en voor de bijdrage die zij hebben geleverd tot de ontwikkeling van de Vennootschap.

Een bijzondere kwijting werd verleend aan elk van deze bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder tijdens het huidige- en het afgelopen boekjaar tot en met heden (zijnde de Closing Date). Elke aandeelhouder en de algemene vergadering besluit (en maakt zich sterk) om de deze ontslagnemende bestuurders gewone kwijting te verlenen (a) voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het afgelopen boekjaar op de eerstvolgende gewone algemene vergadering die over de goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap over het afgelopen boekjaar zal beslissen, (b) voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het huidige boekjaar op de gewone algemene vergadering die over de goedkeuring van de jaarrekening van de Vennootschap over het huidig boekjaar zal beslissen.

Benoeming van de naamloze vennootschap "Hansea Holding", met maatschappelijke zetel te' Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Jérôme Jeauffroy, wonende te Rue de Prony 54, 75017 Parijs, Frankrijk als bestuurder van de Vennootschap en dit voor een periode met ingang vanaf twintig maart tweeduizend veertien, en eindigend onmiddellijk na de gewone algemene.. vergadering van 2020.

Het mandaat als bestuurder van de naamloze vennootschap Hansea Holding zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Vaststelling dat, ingevolge haar beslissingen, de raad van bestuur op twintig maart tweeduizend veertien als volgt is samengesteld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorj

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mat 11,1

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transart", met maatschappelijke zetel te Blockmansstraat 32 bus b, 3070 Kortenberg, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Jullet, wonende te Blockmansstraat 32 bus b, 3070 Kortenberg; en

- de naamloze vennootschap "Hansea Holding", met maatschappelijke zetel te Groenendaallaan 387, 2030 Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Jérôme Jeauffroy, wonende te Rue de Prony 54, 75017 Parijs, Frankrijk.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Tim Baart, woonstkeuze gedaan hebbende te Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoôrdineerde tekst van de statuten),

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2014 : AN332276
26/08/2014 : AN332276
04/12/2013 : AN332276
09/07/2013 : AN332276
10/04/2013 : AN332276
28/12/2012 : AN332276
05/12/2012 : AN332276
10/07/2012 : AN332276
09/02/2015 : AN332276
18/07/2011 : AN332276
27/07/2009 : AN332276
13/07/2009 : AN332276
20/04/2015 : AN332276
11/07/2008 : AN332276
10/04/2008 : AN332276
25/09/2007 : AN332276
20/07/2007 : AN332276
13/12/2006 : AN332276
25/07/2006 : AN332276
28/07/2005 : AN332276
15/09/2004 : AN332276
15/09/2004 : AN332276
07/09/2004 : AN332276
09/08/2004 : AN332276
29/12/2003 : AN332276
18/07/2003 : AN332276
28/08/2015 : AN332276
03/08/2002 : AN332276
28/07/2001 : AN332276
27/10/2000 : AN332276
26/04/2000 : AN332276
16/01/1999 : AN332276
08/05/1996 : BL590913
28/12/1995 : BL590913
14/07/1995 : BL590913
29/04/1995 : BL590913
26/07/2016 : AN332276
27/07/2016 : AN332276
21/10/2016 : AN332276
20/03/2017 : AN332276
12/10/2017 : AN332276

Coordonnées
HANSEA

Adresse
GROENENDAALLAAN 387 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande