HANBIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANBIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.769.814

Publication

03/07/2012
ÿþmod 11.1

~wt : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11~1~11191~IIIIII~V~MIIIII

be

a

B íSti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

22-06- 2012

GRIFFIE RE i BANK van

KOOPHANDEL.teiltu ta,EN

Ondernemingsnr: (9 Lt L . . g AL{

Benaming (voluit) : HANBIT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Misstraat 155 2500 Lier (Koningshooikt)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 21 juni 2012 neergelegd ter registratie,

;: B LLf KT DAT : Ï,

1) 1/ Mevrouw KIM Aey-Sook, geboren te Seoul (Zuid-Korea) op dertien februari negentienhonderd vierenvijftig,;? ;; wonende te 2500 Lier, Misstraat 155 (RR 540213 490-74).

Gehuwd met de heer Olbrechts Guido onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract; verleden voor notaris Paul Keusters te Putte op twintig november tweeduizend, tot op heden ongewijzigd naar verklaart.

2/ Mevrouw KIM Eun-Junct, geboren te Punchon (Zuid-Korea) op negentien december negentienhonderd;, tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Misstraat 155 (ID 591-1882663-92 RR 821219 302-61);

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-;j kelïjkheid, met de naam: "HANBIT"

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Het vervaardigen en verkopen van alle producten en het leveren van alle diensten, in de voedingssector o.a.,;

horeca en cateringactiviteiten al dan niet op een ambulante wijze.

Import, export, groot- en kleinhandel van diverse goederen onder andere voedingswaren en;:

voedingssupplementen en alle producten die met het bovenstaande verband houden.

Het verlenen van alle diensten, inclusief administratieve, juridische, technische, en commerciële adviezen,!!

vertaal- en tolkdiensten. rï

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgen stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigenij handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere,; vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, door onder meer haar: inrichtingen te verhuren, te leasen of op gelijk welke andere wijze,

De vennootschap kan over het algemeen alle burgerlijke of commerciële, industriële of financiële, onroerende of< roerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met een oe andere onderdeel van haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te bevorderen."

3) De vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Misstraat 155.

4) De vennootschap is opgericht op 21 juni 2012 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de,j dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap aile verrichtingen;;

jj sedert 1 januari 2012 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt. t;

jj 5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euroj; en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op één en vijftig (51) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizendij vierhonderd zesentachtig (9.486,00) euro, waarvan volgestort drieduizend honderd tweeënzestig (3,162,00) euro; - de oprichter sub 21 heeft ingetekend op negenenveertig (49) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend honderd veertien (9114,00) euro, waarvan drieduizend achtendertig (3.038,00) euro volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, waarvan zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro volgestort.

;, De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van éénlderde werd volgestort, hetzij in totaal een bedrag van:a

zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro. '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~" - ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rnod 11.1

6) Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar,

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31

december 2013.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel, t

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken,

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbe-

voegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Worden als statutaire zaakvoerders benoemd:

11 mevrouw KIM AeySook, geboren te Seoul (Zuid-Korea) op dertien februari negentienhonderd vierenvijftig,

wonende te 2500 Lier, Misstraat 155 (RR 540213 490-74);

21 mevrouw KIM Eun-Junq, geboren te Punchon (Zuid-Korea) op negentien december negentienhonderd

tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 2500 Lier, Misstraat 155 (RR 821219 302-61),

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit

mandaat verbiedt.

Hun mandaat is bezoldigd, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid aezamenliik uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Aanstelling directeur:

De zaakvoerders, in vergadering bijeen, stellen aan als directeur, aan wie bij wijze van delegatie, die op elk ogenblik en zonder opgave van redenen, kan worden ingetrokken bij gewone beslissing van het college van zaakvoerders, het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt opgedragen en die voor wat dat bestuur aangaat, bekleed wordt met volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid om namens de vennootschap op te treden:

Mevrouw KIM Eun-Jung, geboren te Punchon (Zuid-Korea) op negentien december negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2500 Lier, Misstraat 155 (RR 821219 302-61).

Aldus zal genoemde directeur alle handelingen en verrichtingen mogen stellen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te treffen, de tussenkomst van het college van zaakvoerders niet rechtvaardigen,

Inzonderheid is bepaald dat de directeur, alleen-handelend de bevoegdheid heeft om BINNEN DE PERKEN HIERVOOR UITEENGEZET IN ALGEMENE ZIN, en HIERNA IN HET BIJZONDER GESPECIFICEERD, namens de:

11 De gewone briefwisseling te ondertekenen.

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maat-Schappelijk doel, te verhandelen.

31 Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest en bijhorigheden, -om welke reden het ook zij- alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen en er geldig kwijting voor te verlenen.

41 Alle sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden,

51 Bij banken en spaarbanken en bij het bestuur der postcheques, alle rekeningen te openen ten name van de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, zoals mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders te ondertekenen, te verhandelen, te endosseren, wissels accepteren en te avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten te verlengen, en toe te stemmen in uitstel van betaling; compensatie en subrogatie te eisen of toe te staan.

61 Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen .-van -allerlei- aard,- aangetekend -of-niet; .al-of- niet- met .gekende- af -opgegeven-waarde,-tegen--betaling--of -niet, .irr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

7/ Inventaris op te maken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

8/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, safaris, gratificaties, extra-bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag ais werknemers te bepalen.

9/ Aile aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en alle schrappingen uit het handelsregister te bewerkstelligen.

901 De vennootschap te vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of luchttransport, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijksinstituut voor sociale zekerheid.

11/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van het college van zaakvoerders te verzorgen.

12/ Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoren opgesomde bevoegdheden en voor een duur die hij zal bepalen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat:

1/ inzoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen betrekking hebben op een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van niet meer dan vijftigduizend (50.000,00) euro, zij geldig door de genoemde directeur kunnen worden gesteld of aangegaan; doch inzoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen deze handelingen niet behoren tot de bevoegdheid van de directeur;

2/ elle vastgoed verhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar onroerend patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van kwijting indien zij opheffing van hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren en akten waarbij de vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de bevoegdheid van de directeur, ongeacht het bedrag of de tegenwaarde verrichting en ongeacht of deze handeling het kader dagelijks bestuur al dan niet overtreft.

12) Bijzondere gevolmachtigde

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. mevrouw KIM Eun-Junq, wonende te 2500 Lier, Misstraat 155, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + een volmacht aangehecht













Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 15.06.2015 15181-0484-013

Coordonnées
HANBIT

Adresse
MISSTRAAT 155 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande