HAMILTON BRIGHT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HAMILTON BRIGHT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 480.099.223

Publication

20/10/2014
ÿþ McKIWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

09 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

1

behouden aan aan het  Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0480.099.223

Benaming

(voluit) ' HAMILTON BRIGHT

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Terbekehofdreef, 41 te 2610 Antwerpen-VVilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL : WIJZIGING VAN HET DOEL - VERHOGING KAPITAAL OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 september 2014, véi5r registratie, blijkt dat;

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAMILTON BRIGHT', met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen, distrikt VVilrijk, Terbekehofdreef 41, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen met ondernemingsnummer 0480.099.223, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Anthonis Jan te Antwerpen 6 op veertien april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes mei tweeduizend en drie onder nummer 0051126, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt op 3 september 2014

, bedoeld in de artikel 287 van het Wetboek der Vennootschappen met betrekking tot de uitbreiding van het:

' maatschappelijk doel op basis van de staat van actief en passief afgesloten op 30 juni 2014.

De voorzitter wordt ontslagen van voorlezing van het verslag.

Tweede beslissing:

De vergadering beslist tot de wijziging van van het maatschappelijk doel door de bestaande tekst te vervangen door de activiteiten opgesomd in de agenda.

Bijgevolg zal de tekst van artikel 3 van de statuten worden geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "de vennootschap heeft tot doel:

"VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van, management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, :marketing, export en import, het drukken en uitgeven. van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating, en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

2. Het onderzoek, het ontwikkelen, de uitwerking en de operationele uitvoering van distributieconcepten, verkoopconcepten, marketingconcepten, HR concepten, softwareconcepten, retailconcepten, communicatie- en telecommunicatieconcepten.

3.Het ontwikkelen en de uitwerking van deze concepten.

4.Het onderzoek en het ontwikkelen van distributieconcepten, verkoopconcepten, marketingconcepten,. , communicatie- en telecommunicatieconcepten.

5.Het ontwikkelen en de uitwerking van deze concepten.

Op de laatste blz. van B vermelden ; Recto Naam en hoeclanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies, bijstand en uitvoering op het gebied van public relations, communicatie, marketing, indirecte verkoop, verkoop, IT, HR, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, logistiek, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken .van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7.Het te koop aanbieden, presenteren, uittesten, demonstreren, van allerlei producten, middelen, goederen zowel in gesloten ruimtes, winkelruimtes, winkelcentra, openbare markten, beurzen en andere plaatsen waar er eindgebruikers komen.

8.1-let verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, marketing, verkoop, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

9.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

10.1-let waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in nature aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van Inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die:m.411g zijn.voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelectoel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen Van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Derde beslissing :

De vergadering beslist tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een netto bedrag van tweeënveertig duizend negenhonderd euro (¬ 42.900,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) dit door incorporatie van de

beschikbare reserves en zonder creatie van nieuwe aandelen. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vierde beslissing:

De vennoten erkennen kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerders opgemaakt op 3 september 2014, overeenkomstig artikel 777 van de vennootschapswet, waarin net voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt toegelicht, dit verslag zit vervat in het verslag hiervoor beschreven dat werd opgemaakt in toepassing van artikel 287 Venn. W. alsmede van het verslag van de bedrijfsrevisor, B.V.B.A C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, commissaris opgemaakt op 8 september 2014 over de staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014, hetzij binnen de drie maand voor het verslag van de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 777 van de Wetboek ven Vennootschappen.

De besluiten met betrekking tot de omzetting in een naamloze vennootschap van de bedrijfsrevisor luiden

als volgt:

Conclusie

In toepassing Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen wij attesteren, in

overeenstemming met de wettelijke bepalingen en met de normen van het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren

met betrekking tot een beperkt nazicht en met betrekking tot de omzetting van vennootschappen,

dat het netto-actief van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Hamilton Bright ad

738274,15 Euro per 30 juni 2014 niet in materiële zin over- of ondergewaardeerd is;

dal het netto-actief per 30 juni 2014 ad 738.274,15 Euro van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid Hamilton Bright voldoet aan de minimumkapitaalvereiste van een Naamloze Vennootschap

ad 61.600,00 Euro;

dat het kapitaal ad 18.600,00 Euro van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Hamilton

Bright na incorporatie van de beschikbare reserves ad 42.900,00 Euro gelijk is aan het wettelijk vereiste

minimum kapitaal van een Naamloze Vennootschap ad 61.500,00 Euro.

Dit verslag bestaande uit 8 pagina's is opgesteld in de uitsluitende toepassing van het Artikel 776 en het

Artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan dan ook voor geen enkele ander doel worden

aangewend.

Opgemaakt te goeder trouw,

Antwerpen, 8 september 2014

C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burgerlijke BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT Bedrijfsrevisor

De verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor blijven bij deze akte gevoegd om samen met het afschrift van deze akte te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Vijfde beslissing :

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAMILTON BRIGHT" om te zetten in een naamloze vennootschap ingevolge artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen onder de volgende voorwaarden:

a) de omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van vennoten;

b) de naam van de vennootschap luidt: HAMILTON BRIGHT.

c) de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen, distrikt Wilrijk, Terbekehofdreef 41;

d) het doel van de vennootschap wordt weerhouden, rekening houdend met de voornoemde wijziging, hiervoor beschreven;

e) met een maatschappelijk kapitaal van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk 1/186 ste van het kapitaal vertegenwoordigen;

f) de aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de naamloze voor één (1) aandeel in de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

g) De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, met dien verstande dat de boekhouding niet werd afgesloten en de naamloze vennootschap de boekhouding die werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal voortzetten.

h) Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap " HAMILTON BRIGHT " worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap" HAMILTON BRIGHT".

I) De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De vergadering neemt kennis van het feit dat volgende vennoten deel zullen uitmaken van de naamloze

vennootschap 'HAMILTON BRIGHT":

- De heer DIEKSTRA Egon Johannes Gerardus, voornoemd, houder van drie (3) aandelen.

2. De heer MISSAGLIA Claudio Giuseppe, voornoemd, houder van drie (3) aandelen.

3. de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht MONTICELL O B.V., voornoemd, houder van negentig (90) aandelen.

4. de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht HIGH FIVE SNEEK B.V., voornoemd, houder van negentig (90) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing :

De vergadering beslist het ontslag als zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "HAMILTON BRIGHT" te aanvaarden van:

- de heer Missaglia Claudio, en

- de heer Diekstra Egon. "

Zevende beslissing :

De vergadering beslist tot goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap als volgt:

TITEL Il - STATUTEN

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL- DOEL DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "HAMILTON BRIGHT",

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen (VVilrijk), Terbekehofdreef 41.

Hij kan verplaatst warden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over aile machten beschikt om de wijziging van dit artikel 'die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

"VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedri)isvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

2. Het onderzoek, het ontwikkelen, de uitwerking en de operationele uitvoering van distributieconcepten, verkoopconcepten, marketingconcepten, HR concepten, softwareconcepten, retailconcepten, communicatie- en telecommunicatieconcepten.

3.Het ontwikkelen en de uitwerking van deze concepten.

4..Het onderzoek en het ontwikkelen van distributieconcepten, verkoopconcepten, marketingconcepten, communicatie- en telecommunicatieconcepten.

ontwikkelen en de uitwerking van deze concepten.

6.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies, bijstand en uitvoering op het gebied van public relations, communicatie, marketing, indirecte verkoop, verkoop, 1T, 1-IR, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, logistiek, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7.Het te koop aanbieden, presenteren, uittesten, demonstreren, van allerlei producten, middelen, goederen zowel in gestoten ruimtes, winkelruimtes, winkelcentra, openbare markten, beurzen en andere plaatsen waar er eindgebruikers komen.

8.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, marketing, verkoop, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

9.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in elle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

10.1-let waarneMen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

11.VOOR EIGEN REKENING

1.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,

erfpacht, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen e particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel toi waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt EENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Directiecomité

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze _overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het directiecomité heeft onder toezicht van het bestuursorgaan de volgende bevoegdheden:

1.Het engageren en stopzetten van overeenkomsten van tijdelijke aard met personeelsleden en

interimarissen ;

2.1-let bepalen van de hoogte van de bezoldigingen van deze mensen binnen de krijtlijnen zoals opgedragen

door het bestuursoreen ; " "

3.Het huren op korte termijn van wagens ten behoeve van operationele opdrachten voor de klanten;

4.Het aftekenen, ophalen en in ontvangst nemen van aangetekende zendingen en poststukken;

6.Het uitvoeren van betalingen tot een bedrag van 5.000 Euro per week;

6.Het opstellen van prijsoffertes naar klanten. Het uiteindelijk tekenen van contracten niet klanten is hier

niet in voorzien.

Voor de punten 5 en 6 dient minimaal door twee leden van het directiecomité te geschieden.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst

van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 14. JAARVERGADERING DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni om 17.00u. Indien deze dag een zaterdag, een zondag

of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het

belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of

de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van

het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 15. OPROEPING

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de

commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van

Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of

commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde

aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 20. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

Artikel 26. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene -vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten aile tijde deze -

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

Achtste beslissing : Ci' '7 "7- "

De vergadering beslist aan te stellen als bestuurders van de vennootschap:

- de heer IV,lissaglia Claudio, voornoemd, en

- de heer Diékstra Egdn, vobmoemd.

- de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht MONTICELLO B.V. met zetel te 1098 NG Amsterdam (Nederland), Radioweg 31-1. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Friesland onder nummer 01133267 met bis-ondernemingsnummer 0561.810.835, waarvoor optreedt als vaste vertegenwoordiger : de heer Claudio Missaglia, voornoemd.

- de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht HIGH FIVE SNEEK B.V. met zetel te 8607 KM SNEEK (Nederland), Het Volland 2. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Friesland onder nummer 01132942 met bis-ondernemingsnummer 0561.811.231, waarvoor optreedt als vaste vertegenwoordiger: de heer Egon Diekstra, voornoemd.

Die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" "

f", e

" Voorbohooden ;aan het Eolisch Stcai.2 Nad

Raad van bestuur

De raad van bestuur komt hierna voor het eerste bijeen benoemt als gelegeerd bestuurders:

- de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht MONTICELLO B.V. met zetel te 8861 AX Harlingen (Nederland), Sint-Jacobstreat 6. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Friesland onder nummer 01133267 met bis-ondernemingsnummer 0561.810.835, waarvoor optreedt als vaste vertegenwoordiger : de heer Claudio Missaglia, voornoemd.

en

- de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht HIGH FIVE SNEEK B.V. met zetel te 8607 KN SNEEK (Nederland), Het Volland 2. Ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel te Friesland onder nummer 01132942 met bis-ondernemingsnummer 0561.811.231, waarvoor optreedt als vaste vertegenwoordiger: de heer Egon Diekstra, voornoemd.

Die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Directiecomité

Door de raad van bestuur wordt een directiecomité aangesteld. Dit directiecomité heeft onder toezicht van

het bestuursorgaan de volgende bevoegdheden:

1.Het engageren en stopzetten van overeenkomsten van tijdelijke aard met personeelsleden en

interimarissen ;

2.Flet bepalen van de hoogte van de bezoldigingen van deze mensen binnen de krijtlijnen zoals opgedragen

door het bestuursorgaan ;

3.1-let huren op korte termijn van wagens ten behoeve van operationele opdrachten voor de klanten;

4.1-let aftekenen, ophalen en in ontvangst nemen van aangetekende zendingen en poststukken;

5.1-let uitvoeren van betalingen tot een bedrag van 5.000 Euro per week;

6.1-let opstellen van prijsoffertes naar klanten. Het uiteindelijk tekenen van contracten met klanten is hier

niet in voorzien.

De volgende personen worden lid van het directiecomité:

1. Jurgen Leybaert, wonende te 9080 Mariakerke, Zuidbroek 41a, rijksregisternummer 78.01.15-009-22 en id nr 591-7480235-85.

2. Debbie Delbaere, wonende te 2018 Antwerpen, Antoon Van Dyckstraat 78, rijksregisternummer 82.02.17236-20 en id nr 591-7329419-07.

Overeenkomsten met betrekking tot de punten 5 en 6 dient minimaal twee aan twee te geschieden. Volmacht

Do verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatestelling, Nancy LOFFENS, wonende Jachthoornlaan 24 te 2980 Zoersel, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN

HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend : Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd : afschrift van de akte, verslag zaakvoerder inzake wijziging maatschappelijk doel en omzetting in Naamloze Vennootschap en verslag bedrijfsrevisor staat activa en passieva inzake doelwijziging en verslag bedrijfsrevisor omzetting in naamloze vennootschap en gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/12/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

iii

J 11111 ff11 p111 1i1 1ff III!! Il ff 1111

+13195760*

~I

J

iíoottotee tor nrlffle van de Retibill von getphandw; ,1e Antwerpen, op

16 DEC, 2013

Griffie

Ondernemingsnr: 0480099223

Benaming

(voluit) : HAMILTON BRIGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Terbekehofdreef 41 te 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

De zaakvoerder heeft beslist als commissaris te benoemen C. Rombaut Bedrijfsrevisoren Burg BVBA (0461 240 245) Belpairestraat 4 b 2.1 te 2600 Antwerpen-Berchem, vast vertegenwoordigd door de heer Cari' Rombaut Bedrijfsrevisor, Het mandaat heeft een duurtijd van 3 jaar en loopt van boekjaar 2013 tot 2016, het, neemt een einde bij de jaarvergadering in 2017 over het boekjaar 2016.

De zaakvoerder de heer Diekstra Egon, Slufter 32, 8602 DA Sneek Nederland geeft volmacht C; rombaut Bedrijfsrevisoren (0461.240.245) vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut met recht van substitutie, aan medewerkster Mevrouw Loffens Nancy (rr 69 05 10 -322 86) om deze beslissing te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook de nodige wijzigingen te laten doorvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook de ondertekening van de nodige documenten neergelegd ter Griffie van de Rechtbank.

Nancy Loffens

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III

111111 1~ InB317095lnlll 1' ll ll~ll

"

Neteicel tar orjee van d'ê 1?aCi}itbflllk van KoophQncfPt te Antwerpen. op

Griffie 3 I Okr 2013

Ondernemingsnr : 0480099223

Benaming

(voluit) : HAMILTON BRIGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OOSTERVELDLAAN 99 TE 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Oosterveldlaan 99 te 2610 Wilrijk naar Terbekehofdreef 41 te 2610 Wilrijk en dit met ingang vanaf 7 oktober 2013.

De zaakvoerder de heer Diekstra Egon, Slufter 32, 8602 DA Sneek Nederland geeft volmacht C; rombaut Bedrijfsrevisoren (0461.240.245) vast vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut om deze beslissing te; publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook de nodige wijzigingen te laten doorvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook de ondertekening van de nodige documenten neergelegd ter Griffie van de Rechtbank.

Carl Rombaut

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0397-016
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.08.2012 12416-0201-016
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11344-0538-015
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10368-0029-015
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09507-0251-015
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 17.10.2008 08785-0089-016
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.09.2007 07737-0134-016
06/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 05.10.2006 06830-2328-015
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 30.09.2005 05745-2447-015
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0053-032
02/02/2005 : ANA075031
09/09/2004 : ANA075031
06/05/2003 : ANA075031

Coordonnées
HAMILTON BRIGHT

Adresse
TERBEKEHOFDREEF 41 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande