GVT DAKSYSTEMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GVT DAKSYSTEMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.919.445

Publication

26/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIVIIDII~ü~I~I~IM~I

*14067347*

Arf3ertie: ...-. ' ~ 't'.;-)

VOD ~º%~W,, ._...

13 MRT 1014

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : GVT Daksystemen

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwe Donk 44 Bus 17 2100 Antwerpen(Deurne)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De heren Ghys Kenneth(wonende te Nieuwe Donk 44 bus 17, 2100 Antwerpen/Deurre), de heer Van Trier Gregory(wonende te Pastoor Goetschalkxstraat 44, 2180 Antwerpen/Ekeren) en de heer Ghys Jozef (wonende te Florisprinslel 5 2150 Borsbeek) verklaren dat zij onder elkaar onderhands vanaf 4 maart 2014 een handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten wensen op te stellen van een gewone commanditaire vennootschap "GVT Daksystemen" gevestigd te 2100 Antwerpen(Deurne), Nieuwe Donk 44 Bus 17 met een maatschappelijk kaptaal van 200,- euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen. De onderschrijving is als volgt.

- de heer Ghys Kenneth voor 9 aandelen(voor een bedrag van 90, - euro);

- de heer Van Trier Gregory voor 9 aandelen(voor een bedrag van 90, - euro).

-de heer Ghys Jozef voor 2 aandelen(voor een bedrag van 20,- euro).

1) De vennootschap GVT Daksystemen is een gewone commanditaire vennootschap.

2) De heer Ghys Kenneth(NN 79.07.22-149.26) en de heer Van Trier Gregory(NN 90.07.09-391.17) zijn beherend vennoot. De heer Ghys Jozef(NN 53.11.09-315.23) is een stlle vennoot.

3) Het doel van de vennootschap is als volgt:

Plaatsen van daken van A tot Z, platte en hellende daken met verschillende producten (zoals er zijn EPDM, PVC, bitumen, pannen, leien, enz.) en afvoeren, zink, aluminium, lood, PE, enz.

Isoleren, afwerken en waterdicht maken van gevels.

Plaatsen van daklichten (lichtstraten en koepels).

Renovatie metselwerken (ophogen van opkanten, enz.).

Daktimmer.

Schrijnwerkerij.

De vennootschap zal aile industriële, financiële(inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen kunnen uitvoeren die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard te zijn. De vennootschap handelt voor eigen rekening, als onderaannemer, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen- ais buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar overige goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van haarzelf, als deze van alle derden. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in buitenland. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen, zowel van burgerlijke aard als van commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

4° De maatschappelijke zetel is gevestigd te Nieuwe Donk 44 bus 17 , 2100 Antwerpen(Deurne).

De maatschappelijke zetel kan overgebracht worden naar om het even welke plaats in het tweetalig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

,4

~TF

gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlands taalgebied, door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die alle machten krijgen teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voorvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

5° De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

6° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 200 euro, verdeeld over 20 aandelen.

De overdracht van aandelen van de vennootschap mag, op straffe van nietigheid, worden overgedragen aan een derde mits goedkeuring van aile beherende vennoten en met nstemming van 2/3 meerderheid van de stille vennoten. Een vennoot mag zonder toestemming van zijn medevennoten wel een derde persoon deelgenoot maken van zijn aandeel in de vennootschap, hij kan hem echter zonder toestemming van zijn medevennoten niet als lid in de vennootschap opnemen, ook al beheert hij de vennootschap.

r Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat per vandaag in en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

8° De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten en zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei te 18.00u op de maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de uitnodiging tot de vergadering. De vennoten zullen per uitnodigingsbrief ten laatste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering uitgenodigd worden aan de algemene vergadering deel te nemen. Alle genomen beslissingen op de algemene vergadering zijn enkel geldig wanneer alle vennoten, stille en beherende vennoten, aanwezig zijn op de algemene vergadering. Is dit niet het geval, dan wordt er een nieuwe algemene vergadering belegd. Deze nieuwe algemene vergadering moet plaatsvinden binnen de 15 dagen volgend op de eerste algemene vergadering, De op deze tweede algemene vergadering genomen beslissingen zijn onmiddellijk van kracht.

9° Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd van de winst van het boekjaar aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

10° De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Het netto-actief wordt verdeeld over alle vennoten naar verhouding met het aantal aandelen dat zij bezitten en de goederen die nog in natura voorhanden zijn, worden op dezelfde wijze verdeeld.

11° De vennoten beslissen om het aantal mandaten van zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot zaakvoerder benoemd:

- de heer Ghys Kenneth, wonende te Nieuwe Donk 44 bus 17 , 2100 Antwerpen(Deurne), identiteitsnummer 591-7144211-69(geldig tot 4 januari 2018). NN 79.07.22-149.26;

- de heer Van Trier Gregory, wonende te Pastoor Goetschalkxstraat 14 2180 Antwerpen

(Ekeren), identiteitsnummer 591-0597361-40(geldig tot 30 maart 2015), NN 90.07.08-391.17. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als v verweerder.

Het mandaat is bezoldigd,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ghys Kenneth Van Trier Gregory

Zaakvoerder Zaakvoerder





Op de laatste blz. van l uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 26.08.2016 16561-0398-011

Coordonnées
GVT DAKSYSTEMEN

Adresse
NIEUWE DONK 44, BUS 17 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande