GO4JOBS (KLEIN-BRABANT)

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GO4JOBS (KLEIN-BRABANT)
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.887.622

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-04-2015

Griffie

*15307170*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628887622

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Go4Jobs (Klein-Brabant)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden op 13 april 2015 voor Meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker (Stad Gent), neergelegd voor registratie, dat:

1. De naamloze vennootschap  Go4Jobs Holding met zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3, BTW BE 0500.492.482 RPR Antwerpen;

2. De heer Tim Van Campenhout, geboren te Bonheiden op 20 november 1981, nationaal nummer 81.11.20 435-64, echtgenoot van mevrouw Caluwé Ellen, wonende te 1840 Londerzeel, Meerstraat 21, bus 2.

Onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven¬noot¬schap. Zij draagt de benaming  Go4Jobs (Klein-Brabant) .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3.

KAPITAAL

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aande¬len, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegen¬woordi¬gen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

INBRENG IN GELD EN DEPONERING

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) volledig en onvoorwaardelijk is geplaatst en dat alle aandelen in geld zijn ingeschreven aan de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en volledig zijn volgestort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) in totaal.

-door naamloze vennootschap  Go4Jobs Holding , voornoemd: wordt ingeschreven op zevenhonderdvijftig (750) aandelen dewelke zij volledig volstort, hetzij door een inbreng van 75.000,00 euro.

-door de heer Tim Van Campenhout, voornoemd: wordt ingeschreven op tweehonderdvijftig (250) aandelen dewelke hij volledig volstort, hetzij door een inbreng van 25.000,00 euro, afkomstig van zijn gemeenschappelijk huwvermogen.

Volstorting

Het bedrag van de volledige volstorting van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) (waardoor op ieder aandeel dat overeenstemt met voormelde inbrengen in geld, meer dan één/vierde (1/4de) werd gestort), is gedeponeerd door of voor rekening van de inschrijvers op een bijzondere rekening onder nummer BE98 0017 5439 0193 bij BNP Paribas Fortis, geopend op naam van de naamloze vennoot¬schap  Go4Jobs (Klein-Brabant) in oprich¬ting, zoals blijkt uit het door voornoemde financiële instelling op 13 april 2015 afgeleverde bewijs van deponering, dat mij, Notaris, wordt overhandigd overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen om in mijn dossier

Onderwerp akte :

Bourlastraat 3 2000 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

te worden bewaard.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van oprichtingsakte.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten¬minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet¬telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algeme¬ne vergadering over de bestemming van het saldo van de netto¬winst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffe¬naars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergade¬ring kan evenwel ten allen tijde deze bevoegd¬heden bij gewone meerder¬heid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade¬ring anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volge¬stort, herstellen de vereffe¬naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan¬delijke betalingen te doen.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de

statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is,

een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennoot¬schap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuur¬ders, directeurs of vol-macht¬dragers, al dan niet aandeel¬houders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage¬lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens speci¬fieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken¬nen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrecht¬streeks, een belang van vermogensrechtelij¬ke aard heeft dat strijdig is met een beslis¬sing of een verrichting die tot de bevoegd¬heid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschrif¬ten van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambte¬naar of een notaris vereist is, geldig verte¬gen¬woordigd, door de meerderheid van de leden van de Raad van Bestuur .

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennoot¬schap tevens geldig vertegen¬woordigd door een gevol¬machtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van  gedelegeerd-bestuurder . Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gedelegeerd-bestuurder is bevoegd voor:

a) het leiden en ontwikkelen van de vennootschap;

b) het aansluiten en vertegenwoordigen van de vennootschap bij de professionele verenigingen en organisaties;

c) het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

d) het bekomen van opdrachten en ondertekenen van overeenkomsten voor aankopen ter promotie en verkoop van de producten en diensten van de vennootschap;

e) het vertegenwoordigen van de vennootschap ten opzichte van de Staat en alle provinciale en gemeentelijke overheden, de fiscale overheid, de douane, de besturen der posterijen, telefoon, de staat- en buurtspoorwegen, vervoerdiensten per luchtwegen en alle andere publieke diensten en het ondertekenen van alle verbintenissen ten opzichte van deze overheden, diensten en vennootschappen;

f) het ondertekenen en kwijtingen afleveren voor ontvangen bedragen, alsook de colli-aangetekende brieven en verzendingen van de besturen der posterijen, douane, besteldiensten, staat- en buurtspoorwegen, vervoerdiensten per spoor, water of luchtwegen, en deze volmachten delegeren aan werknemers van de vennootschap;

g) het respecteren en doen respecteren van de huidige wetgeving en reglementering zodoende dat de vennootschap niet wordt vervolgd;

h) het afsluiten van verzekeringspolissen;

i) het ondertekenen van huurovereenkomsten voor het inhuren van lokalen bestemd voor burelen;

j) het vertegenwoordigen van de vennootschap in rechtszaken;

k) het overgaan tot alle invorderingen;

l) het verzorgen van alle permanente betalingen met betrekking tot de uitbetaling van tussentijdse en definitieve lonen enerzijds en anderzijds het betalen van alle schulden ten opzichte van de Staat en het geheel van administraties.

m) het verzorgen van alle betalingen aangegaan in het belang van de vennootschap, ten opzichte

van leveranciers en derden tot een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00)

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door

bijzon¬dere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte¬gen¬woordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daar¬toe aangesteld door de raad van bestuur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van deze:

- de arbeidsbemiddeling en de daarmee aanverwante activiteiten zoals de tijdelijke tewerkstelling van

uitzendkrachten bij gebruikers, werving en selectie, outplacement, sportmakelarij en headhunting

(niet limitatief).

- de selectie en ter beschikkingstelling van personeel, omvattende:

*personeelsselectie en plaatsing;

*zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of

werkzoeker;

*formulering van taakomschrijvingen;

*op geschiktheid testen van sollicitanten: natrekken van referenties, enzovoort;

*het zoeken en plaatsen van directieleden (headhunters);

*het plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos geworden zijn ten

gevolge van een reorganisatie (outplacement);

*interimkantoren en tijdelijke tewerkstelling (het aantrekken van eigen personeel om uit te lenen: het,

in de regel tijdelijk, aan derden uitlenen van personeel dat in dienst is van en betaald wordt door het

bureau, uitzendbureau of interimkantoren).

- het verlenen van welkdanige dienstprestaties van administratieve, technische, financiële en

bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis aan bedrijven, ondernemingen, privé-

personen en instellingen. Daarin wordt onder andere begrepen :

*het verlenen van advies en bijstand en het voeren van het beleid en het beheer op technisch,

commercieel, administratief, financieel en bedrijfseconomisch vlak;

*het organiseren van de administratieve diensten, evenals adviesverlening inzake de organisatie, de

controle en het beleid van vennootschappen en ondernemingen;

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking

van haar doel, mits de eventueel nodige vergunningen bekomen te hebben.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van

de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle

bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaar¬ver¬gadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders¬vergadering mag worden bijeengeroe¬pen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bij¬eenge¬roepen door de raad van bestuur of de commis¬sa¬ris¬sen en moeten worden bijeengeroe¬pen op aanvraag van de aandeel¬houders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte¬genwoor¬digen. De bijzondere of buitengewone aandeel¬hou¬ders-ver¬gaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot¬schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medege¬deeld.

BENOEMING BESTUURDERS  GEDELEGEERD BESTUURDER

Overeenkomstig artikel 518, §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TVC Management , met zetel te 1840

Londerzeel, Meerstraat 21/2, BTW BE 0627.917.820 RPR Brussel

Opgericht bij akte verleden voor notaris Hilde Fermon te Opwijk op 3 april 2015, gepubliceerd in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 april 2015 onder nummer 15306041.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd.

Met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Campenhout Tim, voonoemd.

2. De naamloze vennootschap  JVS HOLDING , met zetel te 9041 Gent, Antwerpsesteenweg 10681070, BTW BE 0863.682.060 RPR Gent.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Verbert, te Antwerpen, op 24 februari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 maart 2004, onder nummer 04038150. Waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014, waarvan het proces-verbaal op diezelfde datum werd opgesteld door geassocieerd notaris Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2014, onder nummer 14198421.

Waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

Met als haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Van Stappen, wonende te 2350 Vosselaar, Fazantenlaan 12.

3. De naamloze vennootschap  Go4Jobs Holding , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer VAN GEYSTELEN Tom, voornoemd.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  D & S PROJECTS met zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3, BTW BE 0471.436.331 RPR Antwerpen.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Annick Dehaene, te Sint-Amandsberg, vervangende haar ambtgenoot notaris Alex De Wulf, te Oostakker, wettelijk belet op 1 maart 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart 2000 onder nummer 80.

Waarvan de statuten meermaals zijn gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Dehaene, te Sint-Amandsberg, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Alex De Wulf te Oostakker, wettelijk belet op 6 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni 2011 onder nummer 11083827.

Waarvan de statuten sindsdien niet mee werden gewijzigd.

Met als vaste vertegenwoordiger, de heer VELGE Christophe, wonende te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 35.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga¬dering van het jaar 2020.

De voormelde vennootschap  JVS HOLDING , met als vaste vertegenwoordiger, de heer de heer Geert Van Stappen, voornoemd wordt tevens als voorzitter van de raad van bestuur benoemd en de voormelde vennootschap  TVC Management , met als vaste vertegenwoordiger, de heer Tim Van Campenhout, wordt tevens als gedelegeerd bestuurder benoemd, dewelke de benoeming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aanvaarden, voor zoveel als mogelijk door sterkmaking door de vertegenwoordiger van de oprichters.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de Heer VAN GEYSTELEN Tom, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap: a) de inschrijving te nemen van deze ven¬nootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO); b) de eventuele inschrijving te nemen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belas¬tingen op de Toegevoegde Waarde. VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden thans, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

NOTARIS AXEL DE WULF

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 13/04/2015.

26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 25.05.2017, NGL 21.06.2017 17197-0422-015

Coordonnées
GO4JOBS (KLEIN-BRABANT)

Adresse
BOURLASTRAAT 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande