GLOBE CONTINENTAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBE CONTINENTAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.060.586

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0262-018
06/09/2012
ÿþAiiiiéxës dü Moniteur beTgë

06/09/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouder aan het Bolgtsct

Staatsbic

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0419060586

Benaming

 01,01) GLOBE CONTINENTAL NV

rverkort

Recht vorm Naamloze Vennootschap

Zetel 2170 Antwerpen, Trompetvogelstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN-OMVORMING NV IN BVBA-AANPASSING STATUTEN- ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Uit een akte verleden op vierentwintig juli tweeduizend en twaalf, voor Meester Annekatrien Van Oostveldt, geassocieerd notaris te Antwerpen-Merksein, blijkt dat betreffende de naamloze vennootschap "GLOBE CONTINENTAL", 2170 Antwerpen, Trompetvogelstraat 21:

1/ Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

2/Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, toegelicht in een bijzonder verslag van de raad van bestuur; verslag van de externe accountant over de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden daarvoor is vastgesteld.

3/ Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, 4/ Décharge bestuurders, benoeming van de zaakvoerder, duur van zijn mandaat, bezoldiging.

B. Dat, aangezien alle aandelen vertegenwoordigd zijn, geen verdere rechtvaardiging dient verstrekt te worden betreffende het vervullen der oproepingsformaliteiten tot onderhavige vergadering.

De vergadering gaat de uiteenzetting van de voorzitter na en erkent dat zij regelmatig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over de agenda.

Na beraadslaging treft de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen: EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Hiertoe zal in de zetel van de vennootschap een register worden gehouden van de aandelen,

TWEEDE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur, opgesteld op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, en van het verslag door de Heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, en welk verslag werd opgemaakt op vijfjuli tweeduizend en twaalf over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig april tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Neergelegd ter griffie van de Rechfbank van Koophandel te Antwerpen= op

2 8 AUG 2(112

Griffie

111)

*iaisiiss"

laatste blz var. I rotde'. ae recr , " if~t° ." :. * 'f 'r1C ~nSL 'i r" Cf74i 'r;~11 fie pCriofo7f1ÍC`r,

anOtt" ~ , .?ei! ' r-, re,, vL-ft`rUerw,, í3or{ɬ ge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "GLOBE CONTINENTAL" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 april 2012 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 48.381,44 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 april 2012 LAGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 161.500,00 EUR en dit ten belope van -113.118,56 EUR,"

De verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor blijven bij deze akte gevoegd. De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doei blijven ongewijzigd.

Het kapitaal blijft hetzelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt haar inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 419.060.586 Zij behoudt eveneens het B.T.W. nummer 419.060.586.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig april tweeduizend en twaalf, waarvan een exemplaar hierbij zal gevoegd blijven.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLISSING:

De vergadering stelt de statuten van de vennootschap vast als volgt

STATUTEN

Zij stellen de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vast als volgt

NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

ARTIKEL 1 -

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de naam "GLOBE CONTINENTAL".

Deze naam zal in beide landstalen worden gebruikt,

ARTIKEL 2. -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel is gevestigd te Antwerpen-Merksem, Trompetvolgelstraat 21.

De zaakvoerders kunnen bij eenparige beslissing de zetel naar iedere andere gemeente of stad in België overplaatsen en ook agentschappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 -

De vennootschap heeft tot doel

Alle handelingen zoals commissie-expeditie bij het vervoer, vervoercommissie, vervoermakelarij; douaneexpeditie, scheepsmakelarij en agentuur, bevrachting, vervoer, opslag, controle en behandeling van goederen alsook alle bewerkingen in commissie, import, export en distributie van alle soorten goederen, producten en koopwaar. De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, financiële, roeren en onroerende handelingen en verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen_ Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in ondernemingen, vennootschappen, of instellingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- als buitenland.

ARTIKEL 4 -

De duur van de vennootschap is onbeperkt, met aanvang op datum van haar oprichting.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5. -

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 16I.500), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van waarde, vertegenwoordigend elk één/ tweehonderd vijftigste van het kapitaal.

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap zal een register worden gehouden van de aandelen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig volstort.

De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap

overeenkomstig de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL 6 -

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde en/of naakte eigenaars en/of vruchtgebruikers van aandelen moeten zich ten opzichte van de vennootschap door een enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan de aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Opsplitsing vruchtgebruik - blote eigendom

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

ARTIKEL 7 -

Onder geen enkel voorwendsel mogen de erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de verzegeling van boeken, goederen of waarden van de vennootschap, noch de verdeling of de verkoop ervan vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten, dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris- en balansrekeningen van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

ARTIKEL 8 -

a) De overdracht onder de levenden van aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen dan met de instemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste de drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten in overgang.

b) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op de aanvraag tot

goedkeuring hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten.

e) De weigering tot goedkeuring van de overdracht zal geen aanleiding geven tot verhaal voor de rechtbanken. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen het verlangt, zijn de verwerende vennoten verplicht binnen de drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

d) In dit geval zal de verkoopwaarde zijn, de werkelijke waarde op datum van de overdracht.

De werkelijke waarde wordt vastgesteld door twee experten, een benoemd door elke partij. Ingeval geen akkoord wordt bereikt, zal de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen op verzoek van de meest naarstige partij een derde expert benoemen, wiens advies bindend zal zijn voor elke partij.

De betaling van de aandelen zal in elk geval moeten geschieden binnen de zes maanden vanaf de datum waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld op de wijze zoals voorzegd

In het tegenovergestelde geval zal de rechthebbende de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen. ARTIKEL 9 -

Ingeval van overlijden van een vennoot mogen zijn aandelen niet worden overgedragen op zijn erfgenamen of legatarissen dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste de drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten in overgang.

Deze toestemming is ook vereist wanneer de aandelen overgaan op een vennoot, of op de echtgenoot of een voor- of nazaat in rechte lijn van de overledene.

De erfgenamen of legatarissen die geen aandeelhouder kunnen worden, hebben recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten in artikel 8 hiervoren bepaald.

BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 10 -

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 11 -

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn veroorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 12 -

Zolang de wettelijke criteria voor de verplichte benoeming van een commissaris-revisor niet vervuld zijn, wordt er geen commissaris aangesteld. Tot zolang ook zullen de aandeelhouders ieder afzonderlijk het recht van toezicht hebben.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 13 -

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

JAARREKENING

ARTIKEL 14 -

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op êénendertig december van elk jaar.

Na verloop van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuur de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring van de vennoten onderwerpen.

Indien een commissaris benoemd is in de vennootschap, wordt hem tenminste één maand voor de jaarvergadering de jaarrekening en het jaarverslag door de zaakvoerder overhandigd.

De commissaris maakt het door artikel 143 en 144 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven controleverslag op.

ARTIKEL 15 -

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

ONTBINDING -VEREFFENING

ARTIKEL 16- -

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

WOONSTKEUZE

ARTIKEL 17 -

Met het oog op de uitvoering van deze statuten wordt ieder aandeelhouder, zaakvoerder of commissaris geacht woonplaats te hebben gekozen ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig worden verricht.

VIERDE EN LAATSTE BESLISSING:

De bestuurders, te weten mevrouw Monique Weyns en de heer André Braet, voornoemd, alsook de BVBA Belog, hierna genoemd, verklaren in hun hoedanigheid van bestuurders van de omgezette vennootschap hun ontslag in te dienen als bestuurders en gedelegeerd bestuurder van de omgezette naamloze vennootschap.

De algemene vergadering beslist hen volledige décharge over hun mandaat te verlenen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belog", met zetel te 2520 Ranst-Oelegem, De Fraulalaan 4, ondernemingsnummer 874.837.654, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, de Heer Ivo Van Aelst, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met een bezoldigd mandaat, voor de duur van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar de vennootschap niet voldoet aan de normen voor de aanstelling van een commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die tengevolge van de omzetting ten laste van de vennootschap vallen en die ongeveer duizend zestig euro belopen,

Volmacht

A. Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE ANTWERPEN", rechtspersonenregister Antwerpen 0421.365.921, met zetel te Antwerpen, Lamorinièrestraat 235, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

B. De zaakvoerders, beiden voornoemd, verlenen volmacht vanaf heden aan Mevrouw WEYNS Monique, voornoemd, voor volgende zaken:

" Het uitvoeren van de briefwisseling;

" Het openen van bankrekeningen en daarop betalingen uitvoeren;

" De aankoop en verkoop van koopwaar en grondstoffen;

" Het afsluiten van contracten in verband met het doel van de vennootschap;

" Het ontvangen van alle sommen en waarden die aan de vennootschap toekomen vanwege openbare en private besturen, vennootschappen of welke personen ook en hieromtrent kwijting te verlenen;

" Het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten;

" Het endosseren, accepteren en avaliseren van alle wisselbrieven.

" De financiële transacties zijn beperkt voor een bedrag van maximum E 50 000,00 per handeling of reeks van samenhangende handelingen.

" De vennootschap bij alle openbare of privé instellingen te vertegenwoordigen, waaronder o.a. de post, telefoon, douane en er alle stukken in ontvangst te nemen en te ondertekenen.

De vergadering beslist de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie der akte

-coordinatie van de statuten

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 04.06.2012 12145-0233-018
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 26.05.2011 11125-0522-018
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 28.05.2010 10134-0554-018
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 28.05.2009 09171-0227-018
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 04.06.2008 08197-0022-018
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 05.06.2007 07193-0133-018
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.05.2005, NGL 01.06.2005 05193-2659-016
27/01/2005 : AN215934
01/07/2004 : AN215934
04/06/2004 : AN215934
16/05/2003 : AN215934
05/03/2003 : AN215934
29/06/2002 : AN215934
19/06/1999 : AN215934
01/01/1989 : AN215934
05/01/1988 : AN215934
01/01/1988 : AN215934
01/01/1986 : AN215934
15/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GLOBE CONTINENTAL

Adresse
TROMPETVOGELSTRAAT 21 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande