GEMBLUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEMBLUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.084.327

Publication

28/07/2014
ÿþ Word -S1,1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0463.084.327 Benaming

(voluit) : "GEMBLUE" (verkort) Neeroelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 1 6 Mi 2f114

Griffie

II II





*14144568*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 135

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op dertig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMBLUE" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen en erkent een afschrift te hebben ontvangen van de verslagen door de zaakvoerder en door CVBA GRANT THORNTON Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6 te 2600 Antwerpen (perchem), vertegenwoordigd door de heer Bart MEYNENDONCKX, bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbreng in nature.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap GEMBLUE BVBA, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering en een achtergestelde lening op naam van de vennootschap Belmark Diam Company, RM 16A 13/F Peninsula Square 18 Sung on Street, Hunghom, Kowloon, Hong Kong vertegenwoordigd door de heer BAGADIA Girish Vasharambhai voor een bedrag van USD 12.000.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. De schuldvordering is ontstaan door enerzijds verkopen van handelsgoederen, namelijk ruwe diamanten in de loop van 2014 waarbij leveranciersschulden worden ingebracht en anderzijds storting van fondsen in januari 2014,

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en gebaseerd is op de eigen vermogenswaarde per 30 april 2014. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd;

5. voor de volledigheid melden wij dat wij op 27 november 2013 een attest hebben verkregen van de Commissie voor boekhoudkundige normen inzake goedkeuring van afwijking voor het voeren van de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening in USD.

Inzake het eigen vermogen van de ontvangende vennootschap Gemblue bvba noteren wij een eigen vermogen in de tussen-tijdse staat per 30/4/2014 van USD 13.922.073,32.

Wij hebben de overeenstemming vastgesteld tussen de goederenbewegingen en de eindvoorraad karaten zoals deze vermeld zijn geworden in de jaarlijkse aangifte van de voorraad en bedrijvigheid voor het afgelopen jaar aan het Ministerie van Economische Zaken enerzijds en de boekhouding anderzijds. De waardering van de voorraad gebeurt door de individualisering van de prijs van elk bestanddeel op basis van het principe van de laagste van markt- of aankoopprijs. De sterk schommelende marktgegevens, de administratieve organisatie en de opvolging terzake laten geen gepaste controle toe van de waardering van de voorraden op het einde van het boekjaar en bijgevolg van het bepalen van het bedrag van de voorraadwijziging. Op balansdatum bedragen de voorraden USD 23.504.180,00 bedraagt.

Wij signaleren dat in de balans per 30 april 2014 een aantal lang openstaande handelsvorderingen staan voor een totaal bedrag van USD 1.087.768,64. Wij formuleren dan ook een voorbehoud niet betrekking tot de inbaarheid van bovenvermeld saldo waarvoor op heden geen waardevermindering werd aangelegd.

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit 1.630 aandelen van de GEMBLUE BVBA, Hoveniersstraat 30 bus 135 te 2018 Antwerpen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 26 juni 2014.

Grant Thornton Bedrijfrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door (getekend) Bart Meynendonckx. Bedrijfsrevisor."

Beide verslagen zullen samen met een afschrift van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met elf miljoen honderddertienduizend honderd zeventig komma dertig US-dollar (11.113.170,30 USD) om het te brengen van twaalf miljoen negenhonderdduizend US-dollar (12.900.000 USD) op vierentwintig miljoen dertienduizend honderd zeventig komma dertig US-dollar (24.013.170,30 USD) door uitgifte van duizend vijfhonderd dertig (1.530) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande en deelnemend in de winst vanaf heden, en waarop boven pari zal worden ingetekend in natura door inbreng van de schuldvordering door de vennootschap "BELMARK DIAM COMPANY" ten belope van in totaal twaalf miljoen US-dollar (12.000.000 USD), waarbij voor de inbreng van deze schuldvordering elf miljoen honderddertienduizend honderd zeventig komma dertig US-dollar (11.113.170,30 USD) zal warden toegerekend aan het kapitaal en achthonderdzesentachtigduizend achthonderd negenentwintig komma zeventig US-dollar (886.829,70 USD) zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening ais uitgiftepremie.

Hierop verklaart de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voormeld in te schrijven op de nieuwe aandelen en deze aandelen te volstorten door volgende inbreng in de vennootschap:

-een deel van de schuldvordering van de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voor een bedrag van tien miljoen US-dollar (10.000.000,00 USD);

-een deel van de achtergestelde lening op naam van de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voor een bedrag van twee miljoen US-dollar (2.000.000,00 USD);

Vergoeding voor inbreng

Daar de totale inbreng twaalf miljoen US-dollar (12,000.000,00 USD) bedraagt dient het verschil tussen de vergoeding in kapitaal, zijnde elf miljoen honderddertienduizend honderd zeventig komma dertig US-dollar (11.113.170,30 USD) en de inbrengwaarde zijnde twaalf miljoen US-dollar (12.000.000,00 USD) vergoed te worden door het uitdrukken van een uitgiftepremie ten bedrage van achthonderdzesentachtig duizend achthonderd negenentwintig komma zeventig US-dollar (886.829,70 USD).

Zodoende zullen duizend vijfhonderd dertig (1.530) volledig afbetaalde aandelen toegekend worden aan de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY.

De vergadering stelt vast dat op aile nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat deze aandelen volledig werden volstort en dat de uitgiftepremie volledig werd betaald, door niet-geldelijke inbreng.

De vergadering besluit dan ook dat deze kapitaal-verhoging werd gerealiseerd.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met achthonderclzesentachtigduizend achthonderd negenentwintig komma zeventig US-dollar (886.829,70 USD) om het kapitaal te brengen op vierentwintig miljoen negenhonderdduizend US-dollar (24.900.000,00 USD), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en derhalve in artikel 5 van de statuten de eerste alinea te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintig miljoen negenhonderdduizend US-dollar (24.900.000,00 USD), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd en zes (3.306) aandelen zonder nominale waarde."

Volmacht

De vergadering verleent BROSENS Elly, Struisvogelstraat 36 te 2170 Merksem, met recht van substitutie, aile nodige volmachten om namens de vennoot-schap aile formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Gaedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, volmacht, verslag zaakvoerder en verslag bedriffsrevisor, gecoördineerde statuten.

Op de loatste blz van Luik B vermelden: Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 20.01.2014 14010-0411-032
19/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0453.084.327 Benaming

(voluit) : "GEMBLUE" (verkort):

Iflalli iiiu,~~ib~i uiiiuR

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

w~svl3~~rr ~

~,,,~ , áéÏ~~!`îflû 6

Ixt,:i~e,2;yrj;a~¢~ ~~~f~l7~i~~~Lilr.`~1,~1 j`

. erpe77, 0,0Griffie ~

0 6 Nov

Bijlagen bij liét lrélgiscTI Staatsbrad =19T1r/2OL - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 135

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - OMZETTING KAPITAAL IN US-DOLLAR - KAPITAALVERHOGINGEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op vijfentwintig oktober tweeduizend dertien, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op, 29.10,2013. Boek 177 blad 45 vak 16. Ontvangen: vijftig euro (50E). De Ontvanger (getekend) I. MICHIELSEN. Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEMBLUE" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

*EERSTE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen en erkent een afschrift te hebben ontvangen van de: verslagen door de zaakvoerder en door CVBA GRANT THORNTON Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6 te 2600, Antwerpen (Berchern), vertegenwoordigd door de heer Bart MEYNENDONCKX, bedrijfsrevisor, die handelen: over de hierna omschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap GEMBLUE BVBA, bestaat uit de inbreng van twee achtergestelde leningen op naam van de vennootschap Belmark Diamond Company, vertegenwoordigd door de heer BAGADIA Girish Vasharambhai voor een bedrag van 3.566.689,38 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte, bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. 'de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en gebaseerd is op de eigen vermogenswaarde per 30 juni 2013. De waardebepaling leidt tot: een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de, tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd.

Wij hebben op basis van steekproeven de verantwoording onderzocht van de bedragen opgenomen in de. balans per 30 juni 2013. Wij zijn van mening dat deze werkzaamheden een redelijke basis vormen voor het. uitbrengen van ons oordeel.

De waardering van de voorraad gebeurt door de individualisering van de prijs van elk bestanddeel op basis van het principe van de laagste van markt- of aankoopprijs. De sterk schommelende marktgegevens en de: administratieve opvolging terzake laten ons niet toe de toegepaste waardering te beoordelen. Wij onthouden ons dan ook van het formuleren van een opinie inzake de rubriek voorraden welke op balansdatum 1.461.300,84 EUR bedraagt.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 639 aandelen, van de GEMBLUE BVBA, Hoveniersstraat 30 bus 135 te 2018 Antwerpen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess, opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het, kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve, voor geen enkel ander doel worden gebruikt.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen, 2 oktober 2013.

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door (getekend) Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor.

*TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met drie miljoen honderdvijfennegentigduizend euro (3,195.000,00 EUR) om het te brengen van vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR) op acht miljoen honderdvijfennegentigduizend euro (8.195.000,00 EUR) door uitgifte van zeshonderd negenendertig (639) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande en deelnemend in de winst vanaf heden, en waarop boven pari zal worden ingetekend in natura door inbreng van een schuldvordering door de vennootschap "BELMARK DIAM COMPANY" ten belope van in totaal drie miljoen vijfhonderdzesenzestigduizend zeshonderd negenen-tachtig euro achtendertig cent (3.566.689,38 EUR), waarbij voor de inbreng van deze schuldvorderingen drie miljoen honderdvijfennegentigduizend euro (3.195.000,00 EUR} zal worden toegerekend aan het kapitaal en driehonderdéénenzeventigduizend zeshonderd negenentachtig euro achtendertig cent (371.689,38 EUR) zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening als uitgiftepremie.

Hierop verklaart de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voormeld in te schrijven op de nieuwe aandelen en deze aandelen te volstorten door volgende inbreng in de vennootschap:

1) de totaliteit van een achtergestelde lening op naam van de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voor een bedrag van 619.733,81 euro;

2) de totaliteit van een achtergestelde lening op naam van de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY voor een bedrag van 2.946.955,57 euro.

Vergoeding voor inbreng

Daar de totale inbreng 3.566.689,38 EUR bedraagt dient het verschil tussen de vergoeding in kapitaal, zijnde 3.195.000,00 EUR en de inbrengwaarde zijnde 3.566.689,38 EUR vergoed te worden door het uitdrukken van een uitgiftepremie ten bedrage van 371.689,38 EUR.

Zodoende zullen zeshonderd negenendertig (639) volle-dig afbetaalde aandelen toegekend worden aan de vennootschap BELMARK DIAM COMPANY.

De vergadering stelt vast dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat deze aandelen volledig werden volstort en dat de uitgiftepremie volledig werd betaald, door niet-geldelijke inbreng.

De vergadering besluit dan ook dat deze kapitaal-verhoging werd gerealiseerd.

*DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderdéénenzeventigduizend zeshonderd negenentachtig euro achtendertig cent (371,689,38 EUR) om het kapitaal te brengen op acht miljoen vijfhonderdzesenzestigduizend zeshonderd negenentachtig euro achtendertig cent (8.566,689,38 EUR) door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

*VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van acht miljoen vijfhonderdzesenzestigduizend zeshonderd negenentachtig euro achtendertig cent (8.566.689,38 EUR) om te zetten in US-Doller aan de dagkoers van heden (1 EUR = 1,3805 USD), hetzij elf miljoen achthonderdzesentwintigduizend driehonderd veertien komma negenenzestig US-Dollar (11.826.314,69 USD).

*VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen US-dollar (1.000.000 USD) om dit aldus te brengen van elf miljoen achthonderdzesentwintigduizend driehonderd veertien komma negenenzestig US-Dollar (11.826.314,69 USD) op twaalf miljoen achthonderdzesentwintigduizend driehonderd veertien komma negenenzestig US-Dollar (12.826.314,69 USD}, door uitgifte van honderdzevenendertig (137) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de thans bestaande vanaf hun volstorting, en in speciën te volstorten ten belope van in totaal één miljoen US-dollar. Alle aandeelhouders in vergadering verenigd verklaren te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuw uitgegeven aandelen, en dit in voordeel van aandeelhouder de heer BAGADIA Jitendra, aan wie het aldus toegelaten is in te schrijven op de totaliteit van de honderd zevenendertig (137) nieuw uitgegeven aandelen,

Hierop verklaart de heer BAGADIA Jitendra voormeld op deze nieuw uitgegeven aandelen in te schrijven en verklaart deze te volstorten.

Hij verklaart dat de gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening bij ADB nr 640-06683011-24. Een attest hiervan werd door deze financiële instelling afgeleverd op datum van 25 oktober 2013 en zal aan deze akte gehecht blijven.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij Antwerp Diamond Bank nr 640-06683011-24.

De vergadering besluit dit alles goed te keuren.

Ingevolge het voorgaande besluit de vergadering dat op de honderd zevenendertig nieuw uitgegeven aandelen volledig werd ingeschreven, dat deze volledig werden volstort, en dat de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend kapitaal van één miljoen US-Dollar.

De vergadering besluit dan ook dat de voorgenomen kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

'ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieënzeventigduizend zeshonderd vijfentachtig komma eenendertig US-dollar (73.685,31 USD) door incorporatie in het kapitaal van beschikbaar resultaat ten belope van voormeld bedrag en zonder uitgifte van nieuwe aandelen teneinde het

kapitaal'af-te-rdnden naar het hoger honderdduizendtal in.US-dopar, zijnde twaalf miljoen negenhonderdduizend US-dollar (12.900.000 USD).

*ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en derhalve in artikel 5 van de statuten de eerste alinea te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twaalf miljoen negenhonderdduizend US-dollar (12.900.000 USD), vertegenwoomdigd door duizend zevenhonderd zesenzeventig (1.776) aandelen zonder nominale waarde."

Volmacht

De vergadering verleent BROSENS Elly, Struisvogelstraat 36 te 2170 Merksem, met recht van substitutie, alle nodige volmachten om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, volmacht, bankattest, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

(inbreng in natura), gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opde laatste b ..__...-_.._------- -- - - -.-------------------- ------~-----_____-____--- --- - - - --------------- _._- -_- --

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 27.11.2014, NGL 18.12.2014 14697-0168-035
02/01/2013
ÿþ2ni\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behour aan h Bolgls Staatst

1

M1410 u

lfaQrgelogd tor vc:7 Rechtbank van Koophandai ;e AntuerpWn, op

Griffie ;D DEC 20io

Ondernemingsnr : 0453084327

Benaming

(voluit) : GEMBLUE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 135, 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte z. HERBENOEMING COMMISSARIS

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van 29 november 2012 wordt herbenoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar de vennootschap PKF Bedrijfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6, 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx. Het ereloon zal Z592,00 euro bedragen op jaarbasis,

BAGADIA JITENDRA

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.11.2012, NGL 20.12.2012 12672-0575-030
03/04/2012
ÿþMod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NaLre*d t~~Y Vari e~s Rechtbank van (y.4ltard.r1 AMarpen

op 7 2 Mg 2017,

D~ ,~Iffler,

un me

Ondernemingsar : 0453084327

Benaming

(voluit) : GEMBLUE

(verkort) :

Rechtsvorm : E3ESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 135, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : E3ENOEMING ZAAKVOERDER

' Ingevolge het toekennen van de beroepskaart is het mandaat van zaakvoerder van de Heer DONDA Dharmesh, wonende te Belgiëlei 59 bus 14, 2018 Antwerpen, aangevangen op 19/01/2012.

BAGADIA JITENDRA ODHAVAJI

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.11.2011, NGL 09.12.2011 11634-0193-030
13/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nserpeiet ter griffie von de

Reelètb ~i~ ~ ~,Irfe9r>"

Of~ SEP ~11

GPá~ OrJHl".

Ii 1111111111111 MIl 111111111111111 Il III

*111381]1"

1

be' a Bi Sta

Ondernemingsnr : 0453084327

Benarrubg

(voluit) : GEM BLUE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 138, 2018 ANTWERPEN

Ordemare a alee : BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge beslissing van de Buitengewone algemene vergadering van 28 juli 2011 wordt benoemd als zaakvoerder, onder opschortende voorwaarde tot het bekomen van de beroepskaart, de Heer DONDA Dharmesh Kuvarjibhai wonende te 2115, Sneh Co-Op FiSG Society, D.N Nagar,

J.P. Road, Adnheri-W, 400053 Mumbai, India. Het mandaat zal aanvangen en bezoldigd worden vanaf het bekomen van de beroepskaart.

BAGADIA Jitendra

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 25.11.2010, NGL 26.11.2010 10618-0302-028
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.11.2009, NGL 03.12.2009 09879-0145-028
16/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.11.2008, NGL 11.12.2008 08834-0292-029
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 29.11.2007, NGL 13.12.2007 07826-0120-029
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 20.12.2006 06915-0022-025
21/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 24.11.2005, NGL 16.12.2005 05895-0088-025
11/03/2005 : AN304311
28/12/2004 : AN304311
28/06/2004 : AN304311
29/12/2003 : AN304311
12/12/2003 : AN304311
13/12/2002 : AN304311
31/07/2002 : AN304311
02/02/2000 : AN304311
21/01/2000 : AN304311
26/01/1999 : AN304311
14/05/1998 : AN304311
09/01/1997 : AN304311
13/10/1994 : AN304311
10/08/1994 : AN304311

Coordonnées
GEMBLUE

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 30, BUS 135 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande