GCSG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GCSG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.945.001

Publication

13/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

i) het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de in- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel;

j) computerconsultancy-activiteiten

- advies aan gebruikers over computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software);

- het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de best mogelijke oplossingen;

- de activiteiten van systeemintegrator en de realisatie van programma s en gebruikklare systemen;

- detailhandel in computers, randapparatuur en software;

- samenstellen van databanken door het samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen;

- allerhande activiteiten van studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake aangelegenheden die verband houden met informatietechnologie en computer.

2. Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard, ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen.

De vennootschap zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken. Warmte-installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen.

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als voor hospitalen en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technici nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatie materialen.

Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvattende de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabriekschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer- cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten.

Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolitisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke- en kunstleien, stalen platen en platen in asbestcement en non- ferrometalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Thermische- en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van ondermeer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en windmolenmechanismen.

Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastic vensterluiken.

Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk.

Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, ondermeer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van woonunits.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen.

Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters.

Het bedekken van daken in non- ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings-en onderhoudswerken.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders; brandertechnicus.

Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handels-, nijverheids-, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, (onafhankelijk) bestuurder, corporate governance mandaten, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen. In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand juni om 17.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in juni 2015.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0344-013

Coordonnées
GCSG

Adresse
DONKERSTRAAT 51 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande