FOUNDATION RADEN MAS

Divers


Dénomination : FOUNDATION RADEN MAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.273.332

Publication

30/05/2014
ÿþ MOD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

1111111R1.811e11111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

20 MF1 201t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0846.273.332

Benaming

(voluit): Foundation Raden Mas

(verkort)

Rechtsvorm: private stichting

Zetel Guyotdreef 81 2930 Brasschaat

Onderwerp akte: ontslag en benoeming

Bij algemene vergadering van 10 oktober 2013 word mevrouw Van Den Bossche Ann , Puchelstraat 17 te. 9120 Bevaren onsiagen ais bestuurder categorie B en dit met ingang vanaf 10 oktober 2013

In haar plaats wordt benoemd tot bestuurder categoarie B mevrouw Minke Hoekstra, 't Serciaesiel 7 te 29,30 Brasschaat en dit met ingang vanaf 10 oktober 2013.

Tjondronegoro Enrico Van Den Bosscterin Minke Hoekstra

bestuurder categorie A bestuurder categorie B bestuurder categorie B

..... ......  . . , .. .. .  . ... , . ,.

Op de laatste bIz. van Luik â, vermelden: Recto : Naam cri hoadenighold van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persp(o)nten) bel de yarettigtng. ettchttn.9 of vgarderne tee' aanzien van dcreien ta verteeenwoordigan

Veran : Naam en handtekenina,

29/10/2012
ÿþprivate stichting

~w t Guyotdreef 81 - 2930 Brasschaat

Gnet,,w rt a'-t"F' : benoeming

Bij algemene vergadering van 1 juli 2012 word mevrouw Von Den Bossche Mn . Puchelstreal 17 le 9120 Beveren (geboren le Sint Gillis Wuas op 17 december 1957) benoemd tot bestuurder categorie B en dit voor de duur van de stichting

Tjondronegoro Enrico Van Den BosschAnn

bestuurder categorie A bestuurder categorie B

r.,zo : :

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RFCHTBANK

KQQ;PHANDEL

1 8 OKT. 2012

ANTWERPEN

1.:41Ei7Js_."

" _ I 0846.273.332

Cvma su'sng

wri:Etfi - Foundation Raden Mas

12/06/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK KOOPHANDEL

4 I MI 2012

ANi"rWERPEN

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbaat

l lii Il 11111 Uh lIUIIHfl

" iaioaasa~

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : . 0 8 4 6 2 7 3. 3 3 2

Benaming

(voluit) : FOUNDATION RADEN MAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Guyotdreef 81 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op dertig april tweeduizend en twaalf dat door

De heer TJONDRONEGORO RADEN MAS Enrico Kartono, geboren te Antwerpen-Berchem op acht oktober negentienhonderd tweeënzestig (rijksregister nummer 62.10.08-185.74), wonende te 2930 Brasschaat Guyotdreef 81.

-Een private stichting werd opgericht onder de naam "FOUNDATION RADEN MAS" gevestigd te 2930 Brasschaat Guyotdreef 81.

De raad van bestuur kan deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging.

-De stichting is opgericht voor onbepaalde duur.

-De private stichting heeft ais doel:

Het waarborgen en het in stand houden van de eenheid, van het familiaal karakter, de samenstelling, de stabiliteit, de efficiëntie en eenvoud bij beheer en beschikking, en de continuïteit van het patrimonium van de stichter, alsook van de materiële en immateriële toekomst, de continuïteit, de welstand, het levenskader, de goede verstandhouding en hechte banden van de naaste familie van de stichter na zijn overlijden.

Om dit doel te verwezenlijken mag de stichting, in België zowel als in het buitenland, alle burgerlijke, roerende, onroerende en financiële handelingen en activiteiten stellen en verrichten die zij daartoe rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk nodig of nuttig acht en kan zij eveneens economische activiteiten voeren doch in zoverre dergelijke economische activiteiten ondergeschikt zijn aan het in de vorige alinea vernielde belangeloos oogmerk.

De stichting kan participeren in of samenwerken met andere stichtingen, met andere natuurlijke personen of rechtspersonen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij mag deelnemen aan de activiteiten van andere stichtingen, organisaties, instellingen of initiatieven, in de ruimste zin van het woord, met dezelfde, gelijkaardige of verwante doelstellingen en dit door inbreng, fusie, borgstelling of anderszins.

Zij mag garanties of andere zekerheden verschaffen aan derden voor haar eigen verplichtingen of ter verwezenlijking van haar belangeloos oogmerk.

Zij mag optreden als bestuurder of adviseur van natuurlijke personen of rechtspersonen in de ruimste zin van het woord.

Zij mag in het algemeen aile handelingen stellen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Het doel kan niet worden gewijzigd dan volgens de regels vereist voor een statutenwijziging zoals hierna verder bepaald.

- Het vermogen van de stichting bedraagt duizend euro, gevormd door de inbreng van de oprichter.

- De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie bestuurders.

De raad van bestuur telt bestuurders van de categorie "A" en bestuurders van de categorie "B".

De bestuurders moeten steeds dooi minstens één bestuurder van de categorie "A" worden voorgedragen of, bij ontstentenis daarvan, door een meerderheid van de leden van de raad van bestuur.

Zolang de raad van bestuur minstens drie leden telt, dient niet in vervanging te worden voorzien bij het wegvallen van een bestuurder.

De bestuurders worden benoemd door de raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald, bij de benoeming worden telkens ook de modaliteiten van benoeming, waaronder de duur van het mandaat, bepaald. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Man 2.2

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de raad van bestuur volgens de regels van beraadslaging zoals hierna verder bepaald.

In voorkomend geval, worden zij eerst gehoord.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat verstreken is, blijft in functie tot zolang de stichter of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de stichting.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid één of meer van zijn leden intern dagelijkse taken van de stichting opdragen. Zodanige verdeling van taken is niet tegenwerpelijk aan derden.

De stichting kan gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd

De gevolmachtigden verbinden de stichting, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders, ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelljks bestuur aangaat, opdragen aan Mn of meer personen, al dan niet bestuurders, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de stichting en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten, wordt de stichting ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bestuurder die tevens oprichter is, of bij gebreke daarvan door mevrouw BONJEAN Karine, nagenoemd.

De raad van bestuur kan aan bestuursleden een zitpenning toekennen in overeenstemming met het belang en de omvang van de aan hun taak verbonden werkzaamheden. Het mandaat van de "A" bestuurders is bezoldigd.

Voor de benoeming of afzetting van bestuurders evenals voor wijziging in de statuten is de aanwezigheid vereist van minstens de helft van de bestuurders die beslissen met een meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Zolang één van de oprichters bestuurder is, heeft deze een vetorecht betreffende aile beslissingen van de raad van bestuur.

Het mandaat van bestuurder eindigt:

- door overlijden;

- door het verlies van het vrije beheer over zijn vermogen vastgesteld door een bevoegde rechtbank;

- door ontslag door de rechtbank in de gevallen in de wet voorzien;

- door zijn aftreden;

- door zijn ontslag, verleend door de raad van bestuur.

Ingeval van overlijden van de oprichter-bestuurder wordt nagemelde mevrouw BONJEAN Karine "A" bestuurder die dit mandaat zal waarnemen.

Wanneer een mandaat van bestuurder vacant wordt, voorziet de raad van bestuur in de opvulling van de vacature zoals bepaald wordt in artikel veertien van onderhavige statuten.

Indien de raad van bestuur niet binnen een redelijke termijn in de opvolging van de bestuurder voorziet, kan de rechtbank van eerste aanleg van het gerechtelijk arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, hierin voorzien op vordering van iedere belanghebbende. De rechtbank neemt daarbij zoveel mogelijk de statuten in acht.

Bij overlijden van de "A" bestuurder  oprichter, of de opvolger "A" bestuurder moet de raad van bestuur verplichtend aile onroerende en roerende transacties die de vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overtreffen binnen een periode van vier opeenvolgende maanden voorleggen aan het volgende adviesorgaan:

- de heer VAN dER borght Hans, accountant  belastingconsulent IAB, wonende te 2520 Ranst Oelegem Lindberg 54 (rijksregister nummer 70.07.22-45714).

Deze adviseurs zullen een beslissende stem hebben bij gebreke aan unanimiteit van stemmen op de gewone of bijzondere vergaderingen onverminderd het recht van elke bestuurder deze adviesorganen ten allen tijde te raadplegen of in te lichten. "B" bestuurders kunnen nooit beslissen om de schrapping van dit artikel in een statutenwijzing op te nemen.

Het boekjaar van de stichting loopt van januari tot december,

Binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op alsook de begroting van het volgende boekjaar.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de raad van bestuur wordt de jaarrekening van de private stichting dewelke voldoet aan één of meer voorwaarden, gesteld in artikel zevenendertig van gemelde wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, door de bestuurders neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Op de wijze bepaald in het voorgaande lid worden gelijktijdig neergelegd:

- de lijst met de naam en voornamen van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissarissen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bettnuden aan het Belgisch

Staatsblad

lip.:'-

Luik B - Vervolg

- in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen.

- Na voldoening van de rechten van de schuldeisers, is het vermogen bestemd voor de verdere

verwezenlijking van het doel door inbreng van het vermogen in een vereniging of stichting met gelijkaardig doel,

die bereid is de door de ontbonden stichting aangegane lasten verder uit te voeren,

Over de bestemming beslist de vereffenaar, die daarbij maximaal rekening zal moeten houden met de wil

van de stichter zoals uitgedrukt in huidige akte of in latere akten of documenten die van de stichter uitgaan.

De stichter of de raad van bestuur hebben evenwel het recht, wanneer het belangeloos doel van de stichting

is verwezenlijkt of dit redelijkerwijs niet meer kan worden verwezenlijkt, de goederen terug te nemen, die de

stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed, dan wel een bedrag gelijk aan de waarde van deze

goederen (op datum van ontbinding). Dit geldt eveneens voor de goederen die bij zaakvervanging of door

wederbelegging in de plaats zijn gekomen.

De stichter is geen vergoeding verschuldigd voor de meerwaarde, gerealiseerd door de stichting op de

destijds door hem ingebrachte goederen.

- Er wordt geen commissaris benoemd.

- Verbintenissen vanaf heden aangegaan in naam en voor rekening van de stichting worden bekrachtigd

onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste,

-Het eerste boekjaar loopt vanaf dertig april tweeduizend en twaalf tot éénendertig december tweeduizend

en twaalf.

-Wordt benoemd tot bestuurder van categorie "Ni voor de duur van de stiohting:

* De heer TJONDRONEGORO RADEN MAS Enrico Kartono, voornoemd.

Worden benoemd tot bestuurders van categorie "B" voor de duur van de stichting:

* Mevrouw BONJEAN Karine Marthe Feiicienne Jacqueline, geboren te Wilrijk op éénentwintig december

negentienhonderd zesenzestig (rijkregister nummer 66,12.21-416.36), wonende te 2930 Brasschaat Guyotdreef

81;

* de heer vAN DUN Jan Petrus, geboren te Antwerpen-Ekeren op tien februari negentienhonderd zeventig

(rijksregister nummer 70.02.10-163.51), wonende te 2930 Brasschaat Henri De Winterlei 28,

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur;

* De heer TJONDRONEGORO RADEN MAS Enrico Kartono, voornoemd.

-Wordt ais bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Fiduciaire Fiscura" te 2100 Antwerpen-Deurne Ter Rivierenlaan 188, alsook haar aangestelden, met recht van

indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende

Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T,W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle

latere akten.

--------------_------ --- ----- -VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkhiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte, onderhandse volmachten.

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþMr MOD 2 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lli111,1!tl[11111ell

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 3 JULU 2015

afdeliaç ergen

Ondernenningsnr : 0846.273.332

Benaming

{voluit) : Foundation Raden Mas

(verkort) :

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : Guyotdreef 81 - 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : ontslag

Eiij algemene vergadering van 16 februari 2015 wordt dhr Van Dun Jan wonende te Henri De Winterlei 28 2930 Brasschaat, ontslagen als bestuurder categorie B en dit met ingang vanaf 16 februari 2015

rjondronegoro Enrico Van Dun Jan

bestuurder categorie A bestuurder categorie B

Op de laatste biz, van Lurk 9 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hem, van de perscio,e,,;:n; bevoegd de vereniging stichting of organisme. ten aanzien van derdef' te ve'teaemvoci..l _,-n

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FOUNDATION RADEN MAS

Adresse
GUYOTDREEF 81 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande