FLEURACKERS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEURACKERS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.907.750

Publication

19/02/2013
ÿþ Md1 Word 17.1

4 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{



III

i

i

IV

*1302

riuorgí?legd torr~rrfí~~ " °~;; ~,'~ a Rodez

~ ~

tue~t3ap~ar;dri ie ~urS~y~;rP,

ti, op

Gripie7 FEB' 2013

Ondernemingsnr : 0872.907.750 Benaming

(voluit) : Fleurackers & Co. (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Eglantieriaan 33 te 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verdelingsplan - afsluiting vereffening

Uittreksel uit het verslag der notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA Fleurackers & Co. in vereffening, onr. 0872.907.750, zetel te Eglantieriaan 33 te 2630 Aartselaar, gehouden op 31 december 2012.

Voorlezing verdelingsplan en goedkeuringsvonnis van het verdelingsplan van de Rechtbank van Koophandel d.d. 11 december 2012. Het verdelingsplan wordt unaniem door de aanwezigen goedgekeurd.

De vereffening wordt afgesloten en de vennootschap houdt op te bestaan per 31 december 2012 te 18.00 uur.

De stukken van de ontbonden vennootschap zulleden gedurende vijf jaar bewaard worden bij de vereffenaar, de heer Fleurackers Leo, Eglantieriaan 33 te 2630 Aartselaar.

De vereffenaar wordt van zijn taak ontheven en krijgt kwijting voor zijn beleid, de vereffenaar voert de afsiuitingshandelingen uit.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Mangrove Belgium bvba, Kromstraat 64 te 2520 Ranst, vertegenwoordigd door Versijp Kristin, bediende, met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap in vereffening de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akte en stukken tote tekenen tot: schrapping van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Aartselaar 31.12.2012

Vereffenaar, Fleurackers Leo

IN VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Qriffie van o

Rechtbank van :.,1p}, i (fer Amtvierpet,

op

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ItiIkit (titi (111(11111 l(kit ((lik (tIkt 1(111 IkI( (lit

*iaisuaa*

Ondernemingsnr Benaming

(voluil) :

(verkort) 0872.907.750

FLEURACKERS & CO

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Eglantierlaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding  in vereffening stelling -- aanstelling vereffenaar- machtigingen en coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem, op 30 mei 2012, geregistreerd twee rol geen verzending te Boom, de vier juni 2012, boek 211, blad 36, vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aassprake-lijkheid "FLEURACKERS & CO gevestigd te 2630 Aartselaar, Eglantierlaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0872.907.750-RPR ANTWERPEN, onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BTW BE 0872.907.750, opgericht bij akte verleden voor nota-iris Hilde Hellemans, te Hemiksem, op 31 maart, 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 april erna, onder num-'mer 0052871, de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten;

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 31 maart 2012 hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; dit verslag bevat tevens een staat van activa en passiva van de vennootschap, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b) op 14 mei 2012 heeft de heer René Van Asbroeck, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BV BVBA VAN ASBROECK, met zetel te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 10B bus 1, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van FLEURACKERS & CO BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2012 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en dus opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden, een balanstotaal van EUR 17.184,79 en een netto-actief van EUR 13.845,87.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig en getrouw weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

7. Notariële wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

8. Beraadslaging - beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste en tweede besluit : Voorafgaande verslagen

De vergadering beslist géén voorlezing te doen van het verslag van de zaakvoerders, houdende voorstel tot

ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld

overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart

2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa

..en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. De

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden Recto N<iarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso Ni m en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad--06/09/2012 --Annexe& dn Moniteur-beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Derde besluit :

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 30 mei 2012.

Vierde besluit

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel : de heer Fleurackers Leo, die alhier aanwezig bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en hierbij verklaart te aanvaarden.

De Heer Fleurackers Leo, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vijfde besluit:

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer Fleurackers Leo, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is : de heer Fleurackers Kurt, hier aanwezig.

De vergadering beslist dat deze vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zak uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de rietbevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer Fleurackers Leo, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

De voornoemde heer Kurt Fleurackers verklaart zijn functie onder voormelde voorwaarden te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zesde besluit :

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandekijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zake-lijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Zevende besluit :

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders. Décharge zal hen worden verleend, bij de goedkeuring van de jaarrekening op de volgende algemene vergadering.

Achtste besluit :

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de co? rdinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: « De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt ars volgt: "FLEURACKERS & CO, in vereffening".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst: «De vennootschap bestaat met ingang vanaf 30 mei 2012, enkel nog voor haar vereffening.».

Negende besluit :

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende besluit :

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de beide vennoten, met recht om ieder afzonderlijk op te treden, aan haar vertegenwoordigers, met recht van indeplaatsstelling en aan ieder afzonderlijk, teneinde namens de vennootschap bij een erkend Ondernemingsloket alle wijzigingen aan en opheffingen van de in-ischrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen en alle formaliteiten ter zake en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoerde Waarde en de belastingsadministraties, te verzekeren.

Voor-

behouden aan het Betgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het BelgischStaatsblad - O6L09/2012 .Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uit de notulen, waarvan een uitgifte, samen met de gecoordineerde

statuten is neergelegd geworden,

HILDE HELLEMANS,

Geassocieerd notaris te HEM1KSEM,

Op de laatste blz. van luik B vermeiden Recto Nadm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ¬ ,Ian en handtekening

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.02.2012, NGL 11.06.2012 12158-0044-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11518-0402-012
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.08.2010 10422-0500-012
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.09.2009 09776-0230-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 15.07.2008 08401-0281-012
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 27.09.2007 07737-0355-012

Coordonnées
FLEURACKERS & CO

Adresse
EGLANTIERLAAN 33 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande