FIDUCIAIRE COSTERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUCIAIRE COSTERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.549.565

Publication

24/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- d~ Rechtbank van koophandel

behouden Antwerpen

aan het 13 NOV. 2014

Belgïsch afdeling AntGlitile

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0848.549.565

Benaming (voluit) : FIDUCIAIRE COSTERMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA)

Zetel : Kapellensteenweg 54

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst : Uit een akte op 7 oktober 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,' geregistreerd 5 bladen 0 verzendingen te Antwerpen II; Registratie I de 15 oktober 2014; Boek 12, blad 87 vak: 10; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De bd eerstaanwezend Inspec-teur, J. Martens, BLIJKT DAT:

De vergadering besloot de het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2920 Kalmthout, Statiestraat 32.

De vergadering besloot het kapitaal te verhogen met zeventienduizend honderd euro (¬ 17,100;) om het te, brengen van duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,-) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.800,-), door; inbreng in geld en uitgifte van honderdeenenzeventig (171) nieuwe aandelen tegen pariwaarde, van dezelfde: soort en met dezelfde rechten als de thans bestaande, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

Het bankattest wordt door ondergetekende notaris in het dossier bewaard.

De vergadering besoot dat de vennootschap haar statuut van "starter"-bvba verloor omwille van: bovenvoormelde kapitaalsverhoging. De vergadering besloot de statuten hieraan aan te passen. De; vennootschap is vanaf 7 oktober 2014 een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering ging over tot aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij deze in: overeenstemming gebracht wordt met de genomen resoluties en de wijzigingen in de vennootschapswetgeving.

De vergadering machtigde de heer COSTERMANS Joris, voornoemd en hun aangestelden en: gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel: naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank: voor ondernemingen, de ondememingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties en: belastingdiensten.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. AVB/2141894)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 09.01.2015 15005-0089-012
19/09/2012
ÿþ mod 11.1

(~~~ I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ramat* Mfflq van de Rechtbank van Kou 'ftandiii le Antwerpen

Op in S P 2012

Gigrifffer

111111.1Illj1118"

v, bel],

aai

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : * szi g 5 4.9" 56 5

Benaming (voluit) : FIDUCIAIRE COSTERMANS (verkort) ; *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (S-BVBA)

Zetel : Kapellensteenweg 54

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier DE BOUNGNE te Kalmthout op 28 augustus 2012 dat De heer COSTERMANS Joris Karel Maria, ongehuwd, wonend te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg nummer 29513.

Hierna genoemd "de verschijners" zelfs indien er maar één verschijner is.

Die een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (S-BVBA) heeft opgericht, onder de benaming FIDUCIAIRE COSTERMANS. De verschijners hebben ingetekend tot beloop van 1.500 ¬ verdeeld in 15 aandelen

volledig volgestort. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 54. DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- Verlenen van advies in verband met boekhouding en organisatie van boekhouddiensten voor rekening '; van derden

- Openen, houden, centraliseren en sluiten van boekingen geschikt voor het opmaken van rekeningen - E3epalen van de resultaten en opmaken van de jaarrekeningen in de door de wet bepaalde vorm

- Verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie - Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts,

Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, " organisatie, efficiëntie enz.

- Algemene audit activiteiten

- Overige zakelijke dienstverlening

- Overige rechtskundige dienstverlening

- Overige dienstverlening op het gebied van informatie niets uitgezonderd

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De vennootschap is opgericht op 28 augustus 2012, en bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 1.500,00-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijftien (15) aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : Jaarlijks op tweede vrijdag van de maand december om 19 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

AANWEZIGHEIDSLIJST: De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR : Zolang de vennootschap slechts 1 vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige ; kw_ennoot hetzij rdoor.. _1 meer_ _natuurlijke__ personen,-_al _.dan__niet _vennoot en die,benoemd: zijn_met_of.:

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c mod 11.1

M..--`

Voor-

..l houden

aan het

Belgisch

Staatsblad



zonder beperking van duur, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent.

Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling moet blijken uit de tekst van de statuten. Als statutaire zaakvoerder is aangesteld de heer Joris Costermans, oprichter voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

BESTUURSBEVOEGDHEID : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte..

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag in van ten minste 1/4 van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen E 18.550,00- en het geplaatst kapitaal. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaalt, waarbij er evenwel op gewezen wordt dat elk aandeel recht geeft op een gelijk deel in de winstverdeling.

ONBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon

voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het ' aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Aanvang en einde van het eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

De comparant verklaart dat het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2014.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds haar oprichting worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf heden.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIDUCIAIRE COSTERMANS

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 54 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande