FERTURA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FERTURA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.686.990

Publication

07/01/2011
ÿþBenaming : FERTURA

(voluit]

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Goormansdijk 9

2480 Dessel

Onderwerp akte : Fusie

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op drieëntwintig december tweeduizend en tien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van

1. De naamloze vennootschap "BRUSSELS CONCRETE", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Antwerpselaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer

0404.220.774 en met BTW nummer BE 0404.220.774, gerechtelijk arrondissement Brussel. Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ZAMMELSE ALGEMENE BOUWONDERNEMING ZAMBO" bij akte verleden voor notaris Gabriël Naets te Westerlo op 22 juli 1960, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 augustus daarna, onder het nummer 24065 en waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor ondergetekende notaris Hervé De Graef te Mol op 11 december 2007, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2008, onder het nummer: 08006929.

de "overnemende vennootschap".

2. De naamloze vennootschap "FERTURA", waarvan de zetel gevestigd is te 2480 Dessel, Goormansdijk 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0865.686.990 en met BTW nummer BE 0865.686.990, gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Hervé De Graef met standplaats te Mol, op 4 juni 2004, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna onder nummer 04089759 en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Hervé De Graef met standplaats te Mol, op 6 juni 2008, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juni daarna onder het nummer 08090625.

de "over te nemen vennootschap" of de "overgenomen vennootschap".

Inhoudende de volgende besluiten:

* De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin '? voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "FERTURA" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "BRUSSELS CONCRETE".

* De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

" 1. De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschappen "FERTURA" en "BRUSSELS CONCRETE", besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het in tweevoud werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout enerzijds door de over te nemen vennootschap en ter griffie van de rechtbank te koophandel te Brussel anderzijds door de overnemende vennootschap, telkens op 9 november 2010 bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november 2010, onder nummer 10170050 (voor de over te nemen vennootschap) en van 22 november 2010 onder nummer 10168509 (voor de overnemende vennootschap).

2. Na kennisname van deze verslagen, zoals bedoeld in artikel 694, 695 en 602,3 W. Venn, besluit gv_._.__. t c...apesluitde_....te de algemene vergadering van de naamloze vennootschap FERTURA"besluit de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll1

11111

2 9 DEC, 2010

KOOPHANDEL TURNHOUT

ereffife

r,

;; Ondernemingsnr : 0865.686.990

Voór-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

F4EERGELL IJ

GRIFFIE RECHTBANK VAN

r

mod 2.1

ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap

" "BRUSSELS CONCRETE.

: 3. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BRUSSELS CONCRETE" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "FERTURA". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "BRUSSELS CONCRETE".

" 4. Vermits de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "BRUSSELS CONCRETE", houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "FERTURA", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "FERTURA" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering va het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap zal de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigen door aantekening in het aandelenregister.

5. Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 oktober 2010 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "BRUSSELS CONCRETE".

* De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

* Algemene voorwaarden van de overpang

1. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3. Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5. In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van 25 juli 1985, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap gesloten met haar werknemers, is door de raad van bestuur van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Elke aandeelhouder van de overnemende vennootschap verklaart kennis te hebben van deze lijst.

6. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 23 december 2010 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

7. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

i

.41 Voor- behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

rtrod 2.1

8. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

* De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en vernietigd worden.

* De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, ; vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 23 december 2010 ophoudt te bestaan.

* De vergadering stelt de beëindiging van het bestuursmandaat vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2010 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

* De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de instrumenterende notaris om: - de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie va de rechtbank van koophandel;

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om:

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals

voorzegd.

*Volmachten

De aanwezige bestuurder en bijzonder gevolmachtigde van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van ; koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Michiel Allaerts;

-De heer Francis Van der Haert;

; -Mevrouw Sofie Stevens.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

° TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD;

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.;r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 29.06.2010 10244-0275-031
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 09.07.2009 09405-0142-031
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 13.08.2008 08574-0040-032

Coordonnées
FERTURA

Adresse
GOORMANSDIJK 9 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande