FASHION TEXTILE CONSULTANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FASHION TEXTILE CONSULTANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.074.078

Publication

18/10/2013
ÿþ mod 11.t



ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op Griffie

iî Ondernemingsnr 0836.074.078

Benaming (voluit) : Fashion Textile Consultant

Zetel : Entrepotkaai 10 bus 72 2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: Ontbinding-Vereffening

Hef blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 26 september 2013, geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 04 OKT 2013 boekt 176 blad 84 vak 06 ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend I. MICHIELSEN, dat een, buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FASHION:

i, TEXTiLE CONSULTANT, met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 10 bus 72, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1.De aandeelhouders en zaakvoerders verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping,

2.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 6 september 2013 waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht, waaraan tevens een staat van activa en passiva; niet meer dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de bedrijfsrevisor; de dato 18 september 2013, welk verslag letterlijk besluit:

"a. De staat van activa en passiva 30 juni 2013 voortvloeit uit de boekhouding en niet werd opgesteld op basis; van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bij de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

b. Over de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 met een balanstotaal van 3.602,10 euro en een resultaat over het boekjaar van negatief 438,17 euro een verklaring met voorbehoud geef over de getrouwheid van de cijfers bij niet toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli; 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening bit de stopzetting van de activiteiten van dei vennootschap en onder voorbehoud van de opmerkingen gemaakt in punt c hieronder.

c. De staat van activa en passiva per 30 juni 2013 een positief te realiseren saldo weergeeft van 1.949,91 euro volgens de opgegeven staat van activa en passiva onder voorbehoud van de toepassing van de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van de 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding, en de jaarrekening, onder voorbehoud van de niet opgenomen provisie van de vereffeningskosten, en onder; voorbehoud van de al dan niet gekende latente belastingen op het resultaat van de vennootschap, en dat dei goede afwikkeling van de vereffening door de vereffenaar dient te worden beschouwd onder de realisatie van

;, de activa en de voldoening van de schulden van de vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van; Vennootschappen en mag enkel in dit kader worden gebruikt. Ninove, 18 september 2013

Eli Verstappen Bednjfsrevisor BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door Verstappen, Bedrijfsrevisor.".

3.De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden; en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanàf heden,

4.De zaakvoerder hier aanwezig verklaart uitdrukkelijk dat alle passiva en schulden ten aanzien van derden aangezuiverd werden en er op heden geen passiva en schulden ten aanzien van derden meer zijn.

De zaakvoerder verklaart dat er een netto-passief ten bedrage van duizend zeshonderdtweeënvijftig euro: éénennegentig cent (E 1.652,91) euro bestaat ten aanzien van de aandeelhouders.

:i 5.De aandeelhouders zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, ;; gemachtigd het gehele vermogen zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetzij :: verklaren te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : telaam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

mod 11.1

De aandeelhouders verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passiva ten aanzien van derden inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavige proces-verbaal niks meer te vereffenen valt.

6.Alle aandeelhouders verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De aandeelhouders verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijk die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening,.

Verder verklaren de aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

7,Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de aandeelhouders en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FASHION TEXTILE CONSULTANT definitief opgehouden heeft te bestaan.

8.De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fisco- Finance, met zetel te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 89, met ondernemingsnummer 426.285.414, RPR Antwerpen.

9.De vergadering der aandeelhouders, beslist rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan aile zaakvoerders, afzonderlijk, voor hun beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder, te weten Mevrouw AMIEL Sylvia, geboren te El Jadida (Marokko) op 8 april 1946, wonende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 10 bus 72 van rechtswege beëindigd is.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0114-008
18/05/2011
ÿþmod 2, S



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



III II I 1I 1I I III III I I I II ~~~e v~ de

*11074754* OP 6M~i2if te ~

Grii1T¬ "fiera





0836.074.078

Benaming : Fashion Textile Consultant

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Entrepotkaai 10 bus 72

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 28 april 2011 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door mevrouw AMIEL Sylvia, geboren te El Jadida (Marokko) op 8 april 1946, wonende te 2018 Antwerpen, Entrepotkaai 10 bus 72, en mevrouw ROTSZTAJN Caroline, geboren te Berchem (Antwerpen) op 12 februari 1970, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 12, met volgende standregelen:

a) Naam

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: FASHION TEXTILE

CONSULTANT.

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 10 bus 72.

c) Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doet:

- Het adviseren inzake textiel, mode en kledij;

- De aankoop en verkoop, import en export, fabricatie van textiel, kledij en aanverwanten;

- De begeleiding en het adviseren inzake uitbating en inplanting van winkelketens;

- Het aanbrengen van klanten en modemerken;

- De begeleiding inzake marketing en verkoop in de modewereld en aanverwanten;

- Het organiseren en begeleiden van modeshows en evenementen;

- Het opstellen van een etalage en winkelinrichting;

- Het aankopen, verbouwen, verkopen van gebouwen, het huren en verhuren van onroerende goederen;

- Het verwerven, vervreemden, verkavelen, opwaarderen, promoveren, verhuren van alle bebouwde of niet-

bebouwde onroerende goederen;

- Het optreden als tussenpersoon, makelaar, vertegenwoordiger of concessionaris bij al deze transacties;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van'.

haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip

van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen"

nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in

dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en

andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die

rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen

uitoefenen.

d) Kapitaal

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd zesentachtig (186)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde oprichters hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

Mevrouw AMIEL Sylvia, voornoemd, voor honderd vijfentachtig (185) aandelen, mevrouw ROTSZTAJN,,

Caroline, voornoemd, voor één (1) aandeel.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬

33,33).

Ondernemingsnr :

~. e

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

beh ;.ud en

aan het

zfipèlgisch

" 3raatsblad

~r" De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de

algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: mevrouw AMIEL Sylvia, voornoemd.

Voormelde mandaat is bezoldigd.

Voormelde benoeming maakt deel uit van het vennootschapscontract en treedt in voege bij de inwerkingtreding

van de vennootschap, zoals hierboven bepaald.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de

vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel,

" gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan . lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser ot ais verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

f) Commissaris

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang ' dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of " meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

g) Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de " bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de derde maandag van de maand juni van elk jaar te elf uur. Indien het die dag een Feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

" Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf ' dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De ' volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

h) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013.

i) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal " bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, " op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

j) Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding lot hun bezit aan aandelen.

k) Overname verbintenissen

' De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van

huidige akte op de griffe van de handelsrechtbank van het arrondissement Antwerpen.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand

aan deze, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld sedert 1 oktober 2010 door

" mevrouw AMIEL Sylvia, voomoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

" I) Volmacht

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, mevrouw VERBIEST Lutgarde, 2970 Schilde, Van de Wervelaan 89, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringénlwijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispunibank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.





Bijlagen bifint Belgisch Staatsblad - 8/05/2 1YAnnexes d Monitenr1re1ge



DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FASHION TEXTILE CONSULTANT

Adresse
ENTREPOTKAAI 10, BUS 72 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande