FANINVEST

Société en commandite simple


Dénomination : FANINVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.897.716

Publication

04/05/2011
ÿþu.ik

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERLELEGD

21 -04- M1

GRIFFIE RECkt ANK van KOOPHANDEL`}é itCHELEN

1111

*110615a1*

Ondernemingsnr :

" Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte 0833.897.716

Faninvest

Gewone commanditaire Vennootschap

Brouwerijstraat 9B te 2801 Heffen

Wijziging aan oprichting van datum 19 Januari 2011

In de oprichtingsakte van Faninvest dd. 19 januari 2011 staat de stille venoot verkeerdelijk vermeld als De. heer Kar Man Pang. Dit moet gewijzigd worden in mevrouw Kar Man Pang.

Zaakvoerder

Frank Verstappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

. " Verso : Naam en handtekening. -.

03/03/2011
ÿþMod2.t

Luik 'B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : %6br 1.1(e

Benaming

(voluit) : Faninvest

Rechtsvorm : Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel : Brouwerijstraat 9B te 2801 Heffen

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

1. Op datum van 19 januari 2011 word de vennootschap "Faninvest" opgericht voor onbepaalde duur met

als vennootschapsvorm "Gewone Commanditaire Vennootschap" door:

- Frank Verstappen, wonende te Brouwerijstraat 9B te 2801 Heffen

- Kar Man Pang, wonende te Kievitenlaan 10 te 1702 Groot-Bijgaarden.

2. De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te Brouwerijstraat 9B te 2801 Heffen,

3. De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden voor onbeperkte duur. De vennootschap wordt ontbonden door eenparig besluit van alle vennoten.

4. De vennootschap werd aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde de heer Verstappen Frank en de stille vennoot zijnde de heer Kar Man Pang.

5. Het gehele kapitaal van tweeduizend vijfhonderd euro (2500¬ ) is geplaatst in geld, volledig gestort als

volgt:

- De heer Verstappen Frank voor tweeduizend vierhonderd vijfenzeventig euro (2475¬ ), goed voor

negenennegentig (99) aandelen.

- De heer Kar Man Pang voor vijfentwintig euro (25¬ ), goed voor één (1) aandeel.

Totaal honderd (100) aandelen, vertegenwoordigt het gehele maatschappelijk kapitaal, gestort op rekening

ten name van de vennootschap.

De heer Verstappen Frank schrijft in op de aandelen in de hoedanigheid van beherend vennoot. De heer

Kar Man Pang schrijft in op het aandeel in de hoedanigheid van stille vennoot met beperkte aansprakelijkheid.

6. De vennootschap wordt thans beheerd door de beherend vennoot, zijnde de heer Verstappen Frank, die optreedt als zaakvoederder en die de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel.

Aande beherende vennoot komt de bevoegdheid toe om de vennootschap toe om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen. De beherende vennoot is tevens belast met het dagelijkse bestuur.

7. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- Het verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing, creatie, commercialisatie, fusues distributie en acquisities zoals:

a) het inrichten van concerten, evenementen en optredens voor allerhande producties (muziek, promotie, marketing) voor diverse groepen en organisaties;

b) het beheer van een opnamestudio, publishing in de meest ruime zin van het woord, creeëren, begeleiden en verkopen van muziekstukken, en organiseren en uitvoeren van promotiecampagnes van artiesten en hun realisaties, aan- en verkoop, creatie en realisatie van publiciteitsmateriaal, creatie van teksten en scenario's, aankoop, verhuur en verkoop van geluidsmateriaal en lichtinstallaties, aan- en verkoop en verhuring van creaties van geluids en beelddragers, organiseren en uitvoeren van concerten van artiesten, het management van artiesten alsmede het commercialiseren van elk creatief product;

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEERGELEGD

21 -02- 2011

GRlFF{E RECHTBANK

i~ EL te MECHELEN

KOOi~

+11036357*

Voo

behou

aan t

Belg l:_ _  Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

c) het produceren en promoveren van muziek in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen-/en buitenland; het managen van artiesten, en alle activiteiten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met artiesten en optredens te maken heeft;

d) het kopen en verkopen van intellectuele rechten over muziek, en van klank en van beeldopnamen en alle handelingen die er rechtstreeks en onrechtstreeks te maken mee hebben, het uitgeven van muziek, film- en theatherstukken, het organiseren en uitvoeren van promotiecampagnes;

e) het geven van proffesioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

f) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en diens meer;

g) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

h) adviesverlening rond marketing, communicatie, merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporten van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden van creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsering;

i) adviesverlening rond recrutering en selectie;

j) het geven van opleidingen;

k) het bestuur uitoefenen van rechtspersonen waaronder zonder ertoe beperkt te zijn het algemeen bestuur en dagelijks bestuur;

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen binnen dit kader;

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zowel het kopen en verkopen, ruilen beheren en valoriseren van roerende goederen daarin begrepen gelden, geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen deelbewijzen, en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan-en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

- De raadgeving en consultancy in de sectoren als, maar niet gelimiteerd, tot internet, media, communicatie, informatica, technologie, entertainement, muziek, productie, film, en aanverwanten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiele markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeksverband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect van de wettelijke bepalingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

8. De algemene vergadering komt elk kaar bijeen op 2ds vrijdag van juni om 19 uur om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening en over de winstverdeling. Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoten het nodig oordelen en telkens de stille vennoten met tenminste een vierde van het maatschappelijke kapitaal erom vragen.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2012.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

10. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizend en elf.

11. Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale voorzieningen en de gebeurlijke verliezen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van het boekjaar. De algemene vergadering besluit over de aanwending en de verdere verdeling van deze nettowinst.

"

"

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12. Na de ontbinding van de vennootschap, ongeacht de grond van ontbinding, blijft de vennootschap van rechtswege voortbestaan voor haar vereffening tot aaan de sluiting ervan.

Alle vennoten zijn van rechtswege verefffenaars van de vennootschap ingeval er geen vereffenaars zijn benoemd.

De vereffenaars zijn bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig zijn of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap. Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen. wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, ieder

`voor hun deel in het kapitaal. - - - -  -







13. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van art. 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één maart 2010.

De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge Fran Verstappen

Zaak oerder

.(3....___























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FANINVEST

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 9B 2801 HEFFEN

Code postal : 2801
Localité : Heffen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande