FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE

Divers


Dénomination : FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.565.383

Publication

29/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophan e Antwerpen

20 OKT. 2014

afdeling Antwerpen Grifflo

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

1111\IMI

Ondernerningsnr 0462.565.383

Benaming (voluit) : FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE

(verkort) :

Rechtsvorm burgernike vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Napoleonkaal 13 bus 2/02

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Ontbinding en sluiting vereffening

" Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op drieëntwintig:, ; september tweeduizend veertien en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen 1-AA op acht oktober tweeduizend veertien, Register 5 Boek 223 Bled 024 Vak', 0010 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00)", der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met.: beperkte aansprakelijkheid "FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE", met zetel te 2000 Antwerpen,; Napoleonkaai 13 bus 2/02.

Blijkt:

dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen , van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid "Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA, met zetel te 2610 Wilrijk (Antwerpen), Prins Boudewijnlaan 116 2V, vertegenwoordigd door de heer Karel Mis, de dato 22 september 2014, die handelen', over de voorgenomen ontbinding van de vennootschap.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Familie Stroobants Gerard en Philippe BV BVBA, een boekhoudkundige staat afgesloten op 1 ' september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.262.735,84 EUR en een netto-actief van 155.856,27 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, , blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw onjuist weergeeft, onder voorbehoud van

-Het feit dat wij geen bewijskrachtige stukken hebben ontvangen omtrent de eigendom van de onroerende goederen en omtrent elementen die de overdracht ervan zouden verhinderen;

-eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, MW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Op de grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werd terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, onder voorbehoud van hetgeen gesteld is in de vorige paragraaf, geraamd op een bedrag van 13.726,42 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wilrijk, 22 september 2014

(getekend)

Nijs en Partners Bederevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor 1CB's

Zaakvoerder.

-dat de zaakvoerder heeft verklaard dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze opgenomen in de staat van activa en passive en er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive tussen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

. . . _

datum waarop de staat van activa en passive werd yastgesteld en de-datum van onderhavige algemene :.vergadering en dal alfa schulden werden beiaard.

-dat de zaakvoerder heeft verklaard dat hij erop werd gewezen dat bij gebreke van benoeming van vereffenaars, hij ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd bij toepassing van artikel 185 van ' het Wetboek van vennootschappen.

-dat de vergadering heeft vastgesteld dat de voorwaarden van artikel 184 § 5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in

' één akte, te weten

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

: 2° aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

3° aile vennoten zijn op deze algemene vergadering aanwezig en besluiten met eenparigheid van stemmen.

-dal de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist om de vennootschap TAMILIE

STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE", met zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaal 13 bus 2/02 vervroegd te'

ontbinden en invereffening te stellen met ingang van 23 september 2014 overeenkomstig artikel 184 § 5 van het

Wetboek van Vennootschappen.

- dat de vergadering niet eenparigheid van stemmen heeft beslist het verdelingsplan met de berekening van de ,

in te houden roerende voorheffing en het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening opgesteld door het ; bestuursorgaan goed te keuren.

-dat de vennoten door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd zijn het resterend actief van de vennootschap te ontvangen, in dezelfde verhouding als hun aandeelhouderschap, met name het vruchtgebruik aan de heer Gerard Robert Paul Jozef Stroobants, geboren " : te Leuven op 21 maart 1944, wonende te 2000 Antwerpen, Napoieonkaai 13 bus 2/02 en de blote eigendom aan de heer Philippe Charles Stroobants, geboren te Leuven op 20 augustus 1971, wonende te 3010 Kessel-Lo (Leuven), Eénmeilaan 66, hetgeen zij beiden verklaren te aanvaarden.

- dat de vennoten hebben verklaard en er zich toe verbonden hebben in voorkomend geval aile toekomstige activa en passive en aile rechten en verplichtingen van de vennootschap over te nemen.

- dot de vergadering heeft verklaard dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van achtennegentig procent (98%) in voile eigendom die de vennootschap bezit in het hierna gemeld eigendom onder de in de akte gemelde voorwaarden en lasten aan de vennoten derwijze dat het vruchtgebruik van dit eigendom voor achtennegentig procent (98%) toekomt aan de heer Gerard Stroobants voormeld en de blote eigendom van dit eigendom voor achtennegentig procent (98%) toekomt aan de heer Philippe Stroobants voorrneld, zoals tussen partijen uitdrukkelijk is overeengekomen.

Stad Antwerpen, rafdeling:

In een complex genaamd "NAPOLEONSKY", op en met grond, gelegen Verbindingsdok-Oostkaai 17/21, Napoleonkaai 11-27, Bordeauxstraat 6-12, ten kadaster bekend volgens titel en thans Bordeauxstraat 6/12, sectie B nummer 45/C/5, voor een oppervlakte van vierduizend vierhonderd vijfenveertig vierkante meter (4.445m2)..,

het nieuwbouwgedeelte, het appartement gemerkt "A1/2.2-A1/2.3" gelegen op de tweede verdieping, omvattende:

e)irr privatieve en uitsluitende eigendom: aile ruimten die samen deze kavel uitmaken, namelijk, inkomhall, 2we's, leefruimte met terras, keuken met berging, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer 1, slaapkamer 3, badkamer 2, zitruimte met terras, berging, bureel.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid; duizend zevenhonderd en elf/honderdduizendsten (1.711/100.000) in de gemene delen van de gebouwen en in de grond.,

II,In de ondergrondse parkeergarage op niveau -3:

ctie dubbele garagebox gemerkt nr 40, omvattende:

a)in Privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte binnen de box met garagepoort;

mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehanderd/honderdduizendsten (200/100.000) in de gemene delen van de gebouwen en in de grond.

20 de berging gemerkt nr 67, omvattende:

a)in Privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke ruimte binnen de berging met de deur, b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien/honderdduizendsten (15/100.000) in de gemene delen van de gebouwen en in de grond.

- dot de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar fol op 23 september 2014 goed te keuren.

-dat ingevolge de ontbinding de vergadering kennis neemt van het ontslag vanaf 23 september 2014 van de zaakvoerder, de heer Philippe Stroobants voormeld. Er wordt hem algehele en onvoorwaardelijke kwijting verleend over het door hem uitgeoefend mandaat.

-dat gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke overname in voorkomend geval van aile toekomstige activa en passiva en rechten en verplichtingen van de vennootschap de vergadering heeft vastgesteld dat de vereffening hierdoor gesloten is en de vennootschap "FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE" definitief heeft opgehouden te bestaan.

-dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn zullen bewaard blijven ten huize van de heer Gerard Stroobants te 2000 Antwerpen, Napoleon kaal 13 bus 2/02. - dat de vergadering heeft vastgesteld dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\" .7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

-d-at de -Vergadering de naamloze vennootschap "Accounting Team" rnt Zetel te 2550 Kontich, Veldkant 13, RPR Antwerpen ondememingsnummer 0430.953.479 gelast met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verlichtingen en verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen

Voor ontledend uittreksel.

. Geassocieerd notaris Kart Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd

afschrift akte

; - verslag bederevisor

- verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013
ÿþ aaoaWord 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIIIRMI1111111111

Neergelegd ter griffie van de Rerhtóank

van Koophandel te Antwerpen, op

29 AN. 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0462.565.383

Benaming

(voluit) : Familie Stroobants Gerard en Philippe

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kempischveldweg 95 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel en enige exploitatiezetel van de vennootschap met ingang vanaf 1710612013 te verplaatsen naar.

Napoleonkaai, 13 bus 2/02 2000 Antwerpen

Philippe Stroobants Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.11.2012, NGL 22.01.2013 13016-0065-011
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.09.2011, NGL 25.11.2011 11622-0432-012
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 06.08.2010 10402-0323-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 18.06.2009 09272-0098-011
18/12/2008 : ANT001730
16/06/2008 : ANT001730
08/05/2008 : ANT001730
10/08/2007 : ANT001730
21/08/2006 : ANT001730
15/06/2005 : ANT001730
02/12/2004 : ANT001730
31/12/2002 : ANT001730
31/07/2002 : ANT001730
21/07/2000 : ANT001730
24/04/1999 : ANT001730
02/04/1999 : ANT001730
27/11/1998 : ANT1730
13/02/1998 : ANT1730

Coordonnées
FAMILIE STROOBANTS GERARD EN PHILIPPE

Adresse
2000 Antwerpen

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande