EUROKOR LOGISTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROKOR LOGISTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.171.886

Publication

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.10.2012, NGL 26.10.2012 12620-0027-018
10/02/2012
ÿþI

1

1

*iao3seis=

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

C?IRECT1pi+1

Neerge e d tct s}r,n de Rechtbank

d 2-02- mn Koophandel te Antwerpen, op

BELGESCI-t STAATSBLAD BESTU R

2 6 JAN nljiffïe

A

BíjTâgën bij fièt T{èlgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0457.171.886

" Benaming

(voluit) : EUROKOR LOGISTICS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kambalastraat 12, Houtdok Noordkaai 26 te 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - ontbindind zonder vereffeing

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 3 januari 2012, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 9 januari 2012, boek 160 blad 90 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROKOR LOGISTICS" onder meer besloten heeft wat volgt

1) Fusievoorstel en verslagen: Lezing, onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, van de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek vennootschappen vermelde verslagen, van alle bijhorende stukken en van alle wettelijk verplicht ter beschikking te stellen stukken in het kader van de fusie.

e) Fusievoorstel

Na lezing en onderzoek van het fusievoorstel, opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurokor Logistics, overgenomen vennootschap en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Wilhelmsen Ships Service, overnemende vennootschap op vier november tweeduizend en elf overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen en omvattende een omstandige verantwoording en beschrijving van de voorgestelde fusie door overneming van de, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurokor Logistics door de naamloze vennootschap' Wilhelmsen Ships Service, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Kambalastraat 12, Houtdok Noordkaai 26, B.T.W.-BE 0408.221.827, RPR Antwerpen, stelt de vergadering vast dat gemeld fusievoorstel alle door het Wetboek van vennootschappen vereiste vermeldingen bevat en dat op het fusievoorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat en keurt zij gemeld fusievoorstel goed.

b) Verslag van de zaakvoerder(s)

De vergadering onderzoekt het omstandig schriftelijk verslag van de zaakvoerders over de voorgenomen

" fusie en voormeld fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Ernst & Young Bedrijfsrevisoren" met zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 54,

vertegenwoordigd door Omer Turna, bedrijfsrevisor, aangaande voormeld fusievoorstel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek inzake de fusie door overneming van Eurokor Logistics BVBA door

Wilhelmsen Ships Service NV, uitgevoerd conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met

" betrekking tot fusieverrichtingen van handelsvennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt: -De weerhouden waarderingsmethode, zijnde de netto-boekwaarde (eigen vermogen per 2 oktober 2011) is,

" rekening houdende dat het een intragroepstransactie betreft en de belangen van derden niet in het gedrang komen, in de gegeven omstandigheden passend en verantwoord.

-De ruilverhouding van 0,022 zoals vermeld in het fusievoorstel, moet 0,018 zijn. Bijgevolg moeten er 14 nieuwe aandelen (in plaats van 17 nieuwe aandelen zoals vermeld in het fusievoorstel) van Wilhelmsen Ships Service NV op naam en zonder vermelding van nominale waarde, worden uitgegeven, in ruil voor 750 aandelen Eurokor Logistics BVBA op naam en zonder vermelding van nominale waarde. Doch, dient er gewezen te worden op het feit dat zowel váór als na de fusie, het uiteindelijke aandeelhouderschap van de bij de fusie betrokken vennootschappen volledig geconcentreerd is bil Wilhelmsen Ships Service AS zodat, ongeacht de toegepaste ruilverhouding, geen enkele aandeelhouder benadeeld is.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.~" ,e4 -De overname van het gehele vermogen van Eurokor Logistics BVBA, door de Wilhelmsen Ships Service NV, zal, in het kader van de fusie door overname, exclusief vergoed worden door uitgifte van nieuwe aandelen van Wilhelmsen Ships Service NV en zonder opleg in geld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge -De wederkerige rechten van de betrokken partijen werden gerespecteerd en hun verplichtingen werden volledig vastgesteld.

-Met uitzondering van het voormelde zijn er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld bij de waardering van beide vennootschappen.

-Met uitzondering van het voormelde, bevat het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van de vennootschappen werd opgesteld, de informatie die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen voor het gebruik van de vennoten van Wilhelmsen Ships Service NV en Eurokor Logistics BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Antwerpen, 27 december 2011, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door (getekend) Omer Turne, Vennoot."

Na lezing, onderzoek en bespreking van voormelde verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de zaakvoerders als ten aanzien van het verslag van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

d) Jaarrekening, jaarverslagen en verslagen commissaris -- tussentijdse cijfers

Op basis van alle voorgelegde stukken en op basis van de ter zake afgelegde verklaringen bevestigt de vergadering dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van aile bij de fusie betrokken vennootschappen sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en datum van huidige algemene vergadering.

2) Ter beschikking stelling stukken: De vergadering bevestigt en alle aandeelhouders, aanwezig en/of vertegenwoordigd als gemeld, erkennen voor heden kopie van het fusievoorstel, kopie van het verslag van de zaakvoerders en kopie van het verslag van de bedrijsfrevisor ontvangen te hebben en overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van vennootschappen minstens één maand voor heden in de mogelijkheid te zijn gesteld kennis te nemen van volgende stukken: het fusievoorstel, de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek vennootschappen vermelde verslagen, de jaarrekening van de laatste 3 boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, de jaarverslagen van de raad van bestuur en desgevallend de verslagen van de commissaris van de laatste drie boekjaren van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap, desgevallend tussentijdse cijfers.

3) Ontbinding - fusie:

a) Ontbinding zonder verdere vereffening

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot ontbinding van de overgenomen vennootschap, zonder vereffening, en tot fusie met de naamloze vennootschap Wilhelmsen Ships Service, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Kambalastraat 12, Houtdok Noordkaai 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0408.221.827 en met B.T.W: nummer 0408.221.827, overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurokor Logistics, overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals dit blijkt uit de stand van de activa en passiva afgesloten op twee oktober tweeduizend en elf. Alle handelingen verricht sedert eenendertig december tweeduizend en elf worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Wilhelmsen Ships Service.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de overnemende vennootschap.

b) Toekenning aan en verdeling nieuwe aandelen overnemende vennootschap

De vergadering besluit dat de overdracht van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap, inhoudende het volledige actief en passief, niets uitgezonderd, geschiedt om en mits de toekenning aan en de verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van veertien (14) nieuwe en tevens volledig volstorte aandelen van de naamloze vennootschap Wilhelmsen Ships Service, overnemende vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde en zonder betaling van een uitgiftepremie.

Vervolgens besluit de vergadering dat de toekenning aan en de verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zal geschieden e rato van veertien (14) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap Wilhelmsen Ships Service voor zevenhonderd vijftig aandelen van de overgenomen vennootschap en dit tegen een ruilverhouding van nul komma nul achttien (0,018) nieuwe aandelen voor één aandeel van de overgenomen vennootschap. Overeenkomstig het fusievoorstel zullen de nieuwe aandelen verdeeld worden ten verzoeke van en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap Wilhelmsen Ships Service en dit vanaf de verwezenlijking van de fusie. Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap. Zij zuilen delen in de winst vanaf vanaf één januari weeduizend en twaalf.

c) Beslissing tot fusie

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds

° * V r-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen 7iët- BëIgiseFï Staatsblad _ I1I1021/0I2

na got.

edkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire

wijzigingen, die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen heeft de fusie vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen, niets uitgezonderd, van deze vennootschap op de overnemende vennootschap Wilhelmsen Ships Service. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen. Het archief van onderhavige vennootschap Eurokor Logistics, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf het moment van goedkeuring van de fusie door de aandeelhouders van overnemende vennootschap Wilhelmsen Ships Service volledig bewaard door de overnemende vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

4) Jaarrekening - kwijting zaakvoerders: Alle handelingen verricht sedert één januari tweeduizend en twaalf worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De vergadering stelt vast dat voor de periode tussen 1 januari 2012 en heden er nog geen activiteiten hebben plaatsgevonden. De jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen één januari tweeduizend en elf en 31 december 2011 zal worden opgesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap. De goedkeuring van deze jaarrekening alsmede het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen.

5) Aanstelling lasthebber: De heer VAN STILT Marius Cornelis, wonende te Barendrecht (Nederland), Zwaluw 21, wordt aangesteld als bijzondere lasthebber teneinde onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurokor Logistics te vertegenwoordigen bil de verdere fusieprocedure en meer bepaald op de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, besluitende over de fusie. Verder dient gemelde lasthebber te waken over het verder verloop van de fusieprocedure, de handelingen aangaande de overdracht van het gehele vermogen, bestaande uit alle activa en passiva, naar de overnemende vennootschap en de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de hand van hun boekhoudkundige waarde op datum van eenendertig december tweeduizend en elf in de boeken van de overnemende vennootschap. Dienaangaande worden haar alle machten verleend om alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen, deel te nemen aan alle vergaderingen en stemmingen met betrekking tot de voorgenomen fusie van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurokor Logistics en de naamloze venootschap Wilhelmsen Ships Service. Voormelde lasthebber is eveneens gemachtigd toe te zien op de correcte toekenning aan en de correcte verdeling onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap. Hij is gemachtigd om te zorgen voor de bijwerking van het register van aandelen op naam ten laste van de overgenomen vennootschap en kan dienaangaande de nodige stukken en documenten ondertekenen. In het kader van deze overdracht door fusie is voormelde lasthebber gemachtigd om ondermeer volgende handelingen te stellen:

-de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te neme, aan alle rechten voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

-de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden opgenomen in het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

-met recht van in de plaatsstelling alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn bij de kruispuntbank van ondernemingen, bij de B.T.W. en alle verdere diverse overheidsinstanties.

-onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten een bepaald deel van haar bevoegdheden af te vaardigen zoals zij dat bepaalt en voor de door haar bepaalde duur.

6) Ontslag zaakvoerders: De vergadering besluit onder opschortende voorwaarde van en vanaf het ogenblik

van realisatie van de fusie te ontslaan als zaakvoerders van de vennootschap:

-de heer CUYT Jan Frans José, bestuurder, wonende te 2970 Schilde, Prins Boudewijniaan 51.

-de heer THORSTEIN Strand, wonende te 1369 Stabbek (Noorwegen), Skogveien 156A.

7) Machten: De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Antwerpse Fiducia", te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 21-23, RPR Antwerpen nummer 0430.720.085, en aan alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 3 januari 2012

-verslag van de zaakvoerders

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0457.171.886

Benaming

(voluit) : Eurokor Logistics

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kambalastraat 12, Houtdok Noordkaai 26, 2030 Antwerpen 3

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel waarin Wilhelmsen Ships Service NV via een fusie door overneming Eurokor Logistics BVBA opslorpt.

Antwerpen, 15/11/2011

Jan Cuyt

zaakvoerder

NUI 1111

*11179382*

ui o. . Griffie 1 7 P..r2". 2011

U..

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 31.08.2011 11503-0122-021
26/07/2011
ÿþ Mod 2.%

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

von Koophandel le Antwerpen 13° ULl 1811

Griffie

1111111 I 1111111

*11114496*

v R

heh aa Be sta¬





i

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0457.171.886

Benaming

(voluit) Eurokor Logistics

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Noorderlaan 79, 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS; VAN 1 JULI 2011

De vergadering heeft beslist om, met ingang op heden, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar :

Kambalastraat 12

Houtdok Noordkaai 26

2030 Antwerpen

Tevens heeft de vergadering beslist om volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap "Antwerpse Fiducia", gevestigd te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 21-23, vertegenwoordigd door de heer DIERCKX Marc of mevrouw RYSMAN Els, met recht op indeplaatsstelling teneinde bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de BTW, zowel voor heden als in de toekomst, aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.

Echt verklaard,

Antwerpen, 4 juli 2011

Jan Cuyt, zaakvoerder

Op de Laatste btz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/05/2011
ÿþRiad 2.1

Ondernemingsnr Benaming 0457.171.886

(voluit) : Eurokor Logistics

Rechtsvorm Zetel Onderwerp akte Uittreksel uit de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Noorderlaan 79, 2030 Antwerpen

Ontslag en benoeming van zaakvoerders

schriftelijke besluitvorming van de vennoten van 30 maart 2011

De vennoten nemen kennis van het ontslag van de Heer Pieter Kok als zaakvoerder van de vennootschap,; met ingang op 31 maart 2011.

De vennoten besluiten met eenparigheid van stemmen de Heren Thorstein Strand (wonende te 1369: Stabbek, Skogveien 156A, Noorwegen) en Jan Frans Jose Cuyt tot zaakvoerders van de vennootschap te benoemen, met ingang op 31 maart 2011.

Hun mandaat is van onbepaalde duur en zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vennoten beslissen met eenparigheid van stemmen om de Heer Olivier Sondervorst, advocaat, kantoorhoudend te 1050 Brussel, Louizalaan 235 bus 1, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te verlenen voor het vervullen van de formaliteiten betreffende het ontslag en de benoeming van de: zaakvoerders en de publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook voor de wijziging ervan! in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van 31 maart 2011

De vennootschap besluit met eenparigheid van stemmen een beperkte volmacht te verlenen aan de Heer! Constant Johan Willem Claes, geboren te Deurne op 23 maart 1950, wonende aan de Gouverneur Holvoetlaan: 34, 2100 Deurne, om de vennootschap als volgt te vertegenwoordigen:

1. Constant Johan Willem Claes krijgt hierbij beperkte volmacht om de Vennootschap zelfstandig te vertegenwoordigen en daarmee de Vennootschap te binden met betrekking tot (rechts)handelingen die: plaatsvinden in het kader van het dagelijks bestuur van de Vennootschap.

2. Onder de reikwijdte van (rechts)handelingen die in het kader van het dagelijks bestuur van de!

Vennootschap plaatsvinden, vallen uitdrukkelijk niet de volgende (rechts)handelingen:

"

a) het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, leasen, huren en verhuren en opzeggen van huur van: registergoederen, het vestigen, wijzigen en/of afstand doen van beperkte rechten op registergoederen, alsmede; het vestigen van (stil) pandrecht op goederen;

b) het deelnemen in andere ondernemingen, het brengen van veranderingen in zodanige deelnemingen, het; aanvaarden van beheer over andere ondernemingen, het afstand doen van zodanig beheer, het uitbrengen van: stemmen op aandelen of certificaten daarvan, het medewerken aan het uitgeven van certificaten van aandelen: in de Vennootschap, alsmede het vervreemden door de Vennootschap van certificaten al dan niet met!

medewerking van de Vennootschap uitgegeven op aandelen in haar kapitaal; "

c) het vestigen, verplaatsen en opheffen van nevenvestigingen, het uitbreiden van de onderneming van dei Vennootschap met nieuwe bedrijfsactiviteiten en het sluiten of het overdragen in welke zin dan ook van de; onderneming of een deel daarvan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijij van de per__.s......

so(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tulk..,!'! y _. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

I II HI II 1111 III I 01 I 1 I II

*110]4699*

Griffie

6 g-! î~~1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel -te Antwerpen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

d) het aangaan van leningen....._.__----_____....----....---.--..---.._.. _.,

en kredietovereenkomsten met derden ten laste van de Vennootschap;

e) het door de Vennootschap verlenen van kredieten  anders dan aan klanten of leveranciers gebruikelijk in de uitoefening van de onderneming van de Vennootschap;

t) het aangaan van garanties, borgtochten, hoofdelijke aansprakelijkheid en andere overeenkomsten van ` een soortgelijke strekking;

g) het voeren van juridische procedures, met uitzondering van het nemen van rechtsmaatregelen die geen uitstel gedogen of van louter conservatoire aard zijn, het opdragen van geschillen aan de beslissing van arbiters en het aangaan van overeenkomsten van bindend advies  een en ander voorzover niet verplicht op basis van algemene voorwaarden  alsmede het aangaan van vaststellingsovereenkomsten, compromissen en akkoorden;

h) het toekennen van tantièmes, gratificaties en /of pensioenrechten anders dan ingevolge een van kracht zijnde collectieve arbeidsovereenkomst;

i) het verrichten van handelingen, anders dan hiervoor vermeld, daaronder begrepen het doen van investeringen, waarvan het onderwerp een bedrag of waarde van EUR 100,000 te boven gaat en/of waardoor de Vennootschap voor langer dan twee jaar wordt gebonden; en

j) het verrichten van handelingen en het nemen van besluiten, anders dan hiervoor vermeld, welke een materiële wijziging in de strategie van de Vennootschap en/of een wijziging in de aard van de activiteiten inhouden of tot gevolg hebben.

3. Elke handeling of transactie uitgevoerd of aangegaan door Constant Johan Willem Claes welke in overtreding is met deze volmacht, zal als niet geautoriseerd worden beschouwd en zal derhalve niet bindend zijn voor de Vennootschap.

De vennootschap beslist om de Heer Olivier Sondervorst, advocaat, kantoorhoudend te 1050 Brussel, Louizalaan 235 bus 1, mei mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te verlenen voor het vervullen van de formaliteiten van voormelde besluitvorming en de publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook voor de wijziging ervan in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Olivier Sondervorst

Advocaat

Bijzondere lasthebber

* ' eor-

" omhouden aan het [ Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2011
ÿþ.i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belde

Mpd2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Areergefegd ter griffie vert de Rechtbank van Kcephnndel te Antwerpen, op

0 a ME! 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0457.171.886

Benaming

(voluit) : EUROKOR LOGISTICS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan nummer 79 te 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "EUROKOR LOGISTICS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2030 Antwerpen, Noorderlaan, 79, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen), onder nummer 0457.171.886, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap mei Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig maart tweeduizend en elf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien april 2011, boek 28 blad 88 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. NDOZI MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen :

UITTREKSELS DER STATUTEN

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Ze draagt de benaming "EUROKOR LOGISTICS".

Deze benaming zal altijd worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden, in het Frans "société privée à

responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" of, in het Nederlands, "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland: het bezitten in eigendom, alsook! het exploiteren van schepen, het uitvoeren van alle activiteiten met betrekking tot verscheping, de handel in; ruwe materialen bestemd voor industriële doeleinden, in halfafgewerkte en gerede producten, zowel voor: zichzelf als op commissiebasis, het optreden als scheepsmakelaar en verzender.

Zij mag deelnemen door middel van beheer, inbreng, deelneming, inschrijving of om het even op welke: andere manier in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een soortgelijk of aanverwant doel! nastreven of eenvoudig dienstig kunnen zijn voor haar eigen maatschappelijk doel.

In het algemeen mag zij alle commerciële, roerende, onroerende, industriële, economische, administratieve: en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of van aard zijn de' ontwikkeling ervan te bevorderen.

lii Il 1Il1I 1111 lU 11111 1111 fl111

*11073193*

bet

az

Be

Sta;

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van Vennootsohappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening van de vennootschap door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, of bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door het college van zaakvoerders handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De uitoefening van het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit door de

algemene vergadering. -

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, de tweede woensdag van de maand april om elf uur dertig minuten.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoten. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden

aan deze laatste toevertrouwd.

Indien minstens twee zaakvoerders zijn benoemd, maken zij samen het college van zaakvoerders uit.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een beperkte of onbeperkte

periode.

De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering kan te allen tijde een zaakvoerder ontslaan.

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten vertegenwoordig door een

afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van het

college van zaakvoerders moet leveren tegenover derden.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de

perken van hun volmacht handelen.

Tweede beslissing

Machten voor de uitvoering van de genomen beslissing

De vergadering beslist alle machten te verlenen

- aan de Heer Olivier Sondervorst, advocaat, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 235, met

bevoegdheid deze machten te delegeren, teneinde de administratieve formaliteiten daaropvolgend de

vergadering te verwezenlijken

- aan ondergetekende notaris om de formaliteiten te vervullen voor de neerlegging ter Griffie, de registratie,

en de bekendmaking van de huidige akte, evenals voor de coordinatie der statuten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten.

Voor. beholyden -

aan het Belgisch Staatsblad

Bij laen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 11.06.2010 10167-0264-020
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.04.2009, NGL 25.05.2009 09168-0207-018
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.04.2008, NGL 27.08.2008 08675-0115-018
10/10/2007 : AN314625
06/07/2007 : AN314625
28/08/2006 : AN314625
07/12/2005 : AN314625
12/08/2005 : AN314625
28/07/2005 : AN314625
14/07/2004 : AN314625
06/01/2004 : AN314625
15/07/2003 : AN314625
18/07/2002 : AN314625
26/09/2001 : AN314625
24/02/1996 : AN314625

Coordonnées
EUROKOR LOGISTICS

Adresse
KAMBALASTRAAT 12, HOUTDOK NOORDKAAI 26 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande