ENTROPY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTROPY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.697.718

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0177-011
21/01/2014
ÿþ 15 -01-LGISCH S

I UI 11111J1,1.1,1,1,1 JUI.ij1 lu

1



Ondememingsnr : 0473,697.718

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ENTROPY

Md Word 11.1

,obi_c3 _

2014 NEERGELEGD

4ATSPL\P

03 -01- 2014

GRIFFIE Feell4TBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

7

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap me Beperket Aansprakelijkheid

Zetel: Spoorwegsqtraat 16 te 2811 Hombeek

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING WIJZIGING EN COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Caroline de Bruyn, notaris-plaatsvervanger van Paul De Groof, met standplaats te Antwerpen, aangesteld bij beslissing van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen van twintig juni tweeduizend dertien, ingediend op verzoek van Paul de Groof wegens de wettelijke leeftijdsgrens voor de uitoefening van het notarisambt, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met algemeenheid en eenparigheid van stemmen heeft besloten:

Eerste en tweed e besluit:

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd veertienduizend driehonderd euro (E '114.300,00), afkomstig van de dividenduitkering waartoe werd beslist op een bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013 in toepassing van artikel 537, 10 lid WIB 92, om het kapitaal te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot honderd tweeëndertigduizend negenhonderd euro (¬ 132.900,00).

De inbreng in geld zal geschieden door de enige vennoot.

Vervolgens brengt de heer Steven Raekelboom, voornoemd een bedrag van honderd veertienduizend

driehonderd euro (E 114.300,00) in de vennootschap in zonder creatie van nieuwe aandelen.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere

rekening.

Derde besluit:

De vergadering steIt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voornoemde

kapitaalverhoging in geld van honderd veertienduizend driehonderd euro (114.300,00 E) verwezenlijkt werd en

dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd tweeëndertigduizend negenhonderd euro

(132.900,00 E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig(186) aandelen zonder nominale waarde.

Vierde besluit:

De vergadering beslist om de datum van de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, te

wijzigen naar de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Vijfde besluit:

De vergadering beslist tot coördinatie en herziening van de tekst van de statuten om deze aan te passen

aan de hiervoor genomen besluiten en de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen:

STATUTEN

ARTIKEL 1. Vorm

De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

die beheerst wordt door de in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten.

ARTIKEL 2.  Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ENTROPY".

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen,

brieven, orders en andere stukken, uitgaand van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door

de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "B.V.B.A.".

ARTIKEL 3. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2811 Hombeek, Spoorwegstraat 16.

Hij mag bij beslissing van de algemene vergadering naar iedere plaats in België overgebracht worden.

ledere verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag in België of in het buitenland agentschappen, bijkantoren en opslagplaatsen

oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)

ARTIKEL 4. - Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

1) het verlenen van om het even welke informatica-gerelateerde diensten en producten (inbegrepen algoritmen  systemen en technieken);

2) het verlenen van vertaaldiensten.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële , commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek , analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap evenals het bestuur of de vereffening van andere vennootschappen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen kredietopeningen en alle andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

ARTIKEL 5. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 6.  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt honderd tweeëndertigduizend negenhonderd euro (132.900,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

ARTIKEL 7.  Afstand en overdracht van aandelen

Mocht de vennootschap méér dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende afstand en overdracht van aandelen van toepassing.

De aandelen van een vennoot mogen, op staffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met toestemming van alle vennoten. Deze toestemming is eveneens vereist bij overdracht van aandelen aan de echtgenoot of afstammelingen van een vennoot of aan een medevennoot.

Wanneer een vennoot aandelen wil verhandelen moet hij vooreerst voorstellen dat zijn mede-vennoten ze zouden overnemen met recht voor ieder van hen in verhouding tot de aandelen die zij reeds bezitten en dit binnen de maand vanaf de datum waarop hij bij aangetekende brief zijn wil te kennen gegeven heeft aandelen af te staan.

De waarde van de aandelen zal bepaald worden door het bedrag van het volgestort nominaal kapitaal, verhoogd met de uitgedrukte reserves en verhoogd of verminderd met het gemiddelde resultaat der laatste twee boekjaren. Er dient ook rekening gehouden met de verborgen meer- of minderwaarden, evenals met onlichamelijke elementen zoals naam en cliënteel, die niet gewaardeerd zijn in de balans.

Indien de voormelde personen geen gebruik maken van de mogelijkheid tot overname heeft de vennoot het recht de aandelen over te laten aan wie ook, in de voorwaarden die hij met een derde zou overeenkomen. ARTIKEL 8.  Bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. in aile akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt.

De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn.

Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoeder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als algemene onkosten geboekt, indien ze toegekend worden.

De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijd van belangen met de vennootschap geplaatst is, kan hij die verrichting doen, doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Evenwel wordt thans aangesteld als enige en statutaire zaakvoerder van de vennootschap: de heer Steven Jozef Anna Raekelboom, oprichter, gehuisvest te 2600 Antwerpen-Berchem, Lodewijk Van Sullstraat 35 bus 0201.

~ " " 3

\..R~

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9,  Vertegenwoordiging van de zaakvoeder(s)

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, lastheb bers en gedelegeerden op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

ARTIKEL 10. - Toezicht

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2°van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en wordt het toezicht op de vennootschap uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; zij kunnen op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, van alle geschriften van de vennootschap en kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Indien de vennootschap aan de criteria hierboven bepaald niet beantwoordt, wordt de controle op de financiële toestand en op de jaarrekening van de vennootschap, alsook op de regelmatigheid vanuit ocgpunt van de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening , aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden door de algemene vergadering der aandeelhouders benoemd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 11.  Algemene vergadering

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Mocht de vennootschap meer dan één vennoot tellen, dan is de volgende regeling betreffende de algemene vergadering toepasselijk.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Ieder der zaakvoeders is bevoegd om een buitengewone algemene vergadering samen te roepen telkens het maatschappelijk belang dit vereist.

ARTIKEL 12. - Beraadslaging

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen ais aandelen.

ARTIKEL 13.  Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is, mits schriftelijke machtiging.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, mag de enige vennoot die de bevoegdheden van de algemene vergadering uitoefent, deze bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 14. - Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende jaar,

ARTIKEL 15.  Inventaris, jaarrekening

leder jaar per dertig december en voor de eerste maal per-dertig december tweeduizend en één, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op,

ARTIKEL 16. - Winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van de winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een buitengewoon reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

ARTIKEL 17.  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij gebrek aan dusdanige benoeming geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik.

De vereffenaars zullen of de vereffenaar zal dienen te handelen overeenkomstig artikel 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Binnen de bepalingen van hetzelfde wetboek beschikken zij of beschikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheid zonder toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Het benoemingsbesluit kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of

. +~

tif

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Vbor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Voldoet geen enkel van de kandidaten, dan wijst de

voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift, dat wordt

ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, Het verzoekschrift

wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap, door een advocaat, door een notaris dan

wel door de vereffenaar(s) zelf De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak binnen de vijf werkdagen.

Na betaling van alle schulden en tasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen

verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

ARTIKEL 18.  Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van onderhavige statuten wordt iedere vennoot, zaakvoerder, toezichter, vereffenaar of

lasthebber die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonstkeuze gedaan te hebben op de

maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig zullen geschieden.

ARTIKEL 19.  Algemene beschikking

Voor alle beschikkingen die niet in deze statuten geregeld zijn, verklaart de verschijnende zich te schikken

naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Zesde besluit:

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uitte voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Caroline de Bruyn

Notaris-plaatsvervanger

Hierbij ingesloten: afschrift van de akte statutenwijzigng dd 23/12/2013, ontledend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.04.2013, NGL 08.04.2013 13085-0355-011
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 02.04.2012, NGL 20.06.2012 12196-0325-011
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 26.04.2011 11098-0434-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 08.06.2010 10169-0156-010
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 06.04.2009, NGL 07.09.2009 09749-0374-010
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 07.04.2008, NGL 27.05.2008 08172-0216-010
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 02.04.2007, NGL 30.08.2007 07678-0225-009
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 03.04.2006, NGL 15.09.2006 06784-3451-015
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 04.04.2005, NGL 30.08.2005 05660-2825-014
30/06/2004 : ME. - JAARREKENING 30.12.2003, GGK 05.04.2004, NGL 24.06.2004 04327-4959-011
17/06/2004 : LE105813
13/08/2003 : LE105813
04/11/2002 : LE105813
13/01/2001 : LEA020044

Coordonnées
ENTROPY

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 16 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande