EMEKO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EMEKO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.338.631

Publication

16/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

UM: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Moerstraat 57 te 2970 Schilde ('s Gravenwezel)

(volledig adres)

Qnderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING RAAD VAN BESTUUR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 1 oktober 2012, eerstdaags te registreren, dat de heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, wonende te 2970 Schilde,

('s Gravenwezel), Moerstraat 57, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GUJELCO, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Lange Herentalsestraat 52, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Benaming: Emeko Holding (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Moerstraat 57 te 2970,Sphilde ('s Gravenwezel)

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volledig, volstort door inbreng in geld.

6. samenstelling: honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste twintigste (11120e) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Van de nettowinst van het boekjaar wordt, na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het wettelijk reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden, met inachtneming van de dwingende wetsbepalingen dienaangaande. De raad van bestuur kan, op het resultaat van het lopende boekjaar, één of meerdere interimdividenden uitkeren aan de aandeelhouders, steeds mits naleving van zelfde dwingende wetsbepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerder met alles reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift dienaangaande van het wetboek van vennootschappen. (artikel 27)

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld ten minste uit het minimum aantal leden vereist door de wet, benoemd voor een termijn van ten hoogste de (eventuele) maximumtermijn, voorzien door de wet, door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die te allen tijde door haar kunnen worden afgezet. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is hij verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111

*12170546*

Ondernemingsnr : ZS C.t 9 23 E ~ 2-1 Benaming

(voluit) : EMEKO HOLDING (verkort) :

neergelegd Zei' gtedeerdegî~"~ van xooj3haneefeheiee9,,c9

q 5 ny,T 201i

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

..h `yr"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. (artikel 11)

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en vergadert op diens uitnodiging of van de bestuurder die hem vervangt, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen over de punten van de

agenda indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

elke bestuurder die belet of afwezig is kan, door middel van een brief, telex, telegram, telefax, beveiligde email of enig ander middel waaraan een schriftelijk document ten grondslag ligt, aan één van zijn collega's van de raad volmacht geven om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. De volmachtgever wordt alsdan geacht aanwezig te zijn. Nochtans mag geen enkele bestuurder meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

I~ uitzonderlijke omstandigheden en wanneer dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. (artikel 12)

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. (artikel 13)

De raad van bestuur mag het intern dagelijks bestuur van het geheel of van een afdeling van de maatschappelijke bedrijvigheden opdragen aan één of meer van zijn leden.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur, stelt hun vergoeding vast en bepaalt hun bevoegdheden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen binnen de grenzen van dit bestuur bijzondere volmachten verlenen aan bepaalde personen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen, en hun bevoegdheden vaststellen.

De raad kan op ieder ogenblik en met onmiddellijke uitwerking, alle of bepaalde bestaande delegaties intrekken of mandaten beëindigen. (artikel 14)

Alle akten die de vennootschap verbinden, evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden, behoudens bijzondere lastgeving, geldig ondertekend hetzij door de raad van bestuur, handelend door de meerderheid van zijn leden, hetzij door de gedelegeerd-bestuurder of indien er meerdere gedelegeerd-bestuurders zijn door twee gedelegeerd-bestuurders, samen optredende, dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging. (artikel 15)

Aangesteld tot bestuurders zijn: de heer BRAECKMANS Paul, voornoemd en de besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid GUJELCO, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de Heer OOSTVOGELS Jelle, wonende te 2640 MORTSEL, Kardinaal Cardijnlaan 20.

10. Controle; overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 17)

11. Doel;

pe vennootschap heeft tot doel:

1.Voor eigen rekening:

g.het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend en/of onroerend vermogen.

b.De samenstelling en het beheer van een onroerend en/of roerend vermogen, onroerende leasing en de Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

2.voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

e.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering b.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen c.het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen of geldplaatsingen, bijstand en diensten

" t

. \ oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel

d.het opzetten, bestuderen, het promoten en uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen

e.het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden f.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel

De hierboven staande opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle

handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. (artikel 3)

12. Jaarvergadering

op de eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om achttien uur (18u), op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen ten minste één/vijfde van de aandelen bezitten, erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering (artikel 20). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaartweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een (bijzonder) lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten opmaken en eisen dat zij ten minste vijf volle dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd, Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen is het toegelaten een schriftelijke algemene vergadering te houden (artikel 22).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan:

Mevrouw De Jaeger Stephanie Cyriel Adrienne, geboren te Merksem op 13 september 1966, thans wonende te 2030 Antwerpen, Liverpoollaan 43, om, met recht van indeplaatsstelling, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondememiingsioketten, de BTW-administratie en aile andere fiscale en andere overheidsinstanties.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 03.06.2015 15145-0003-011
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 23.06.2016 16209-0363-011

Coordonnées
EMEKO HOLDING

Adresse
MOERSTRAAT 57 2970 'S GRAVENWEZEL

Code postal : 2970
Localité : 'S Gravenwezel
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande