EIFFE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EIFFE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.284.797

Publication

24/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 tiOV. 2414

afdeling Antwe1*i

i

i

q

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0880284797

Benaming

(voluit) : EIFFE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De Raden van Bestuur van de nv EIFFE, de over te nemen vennootschap, en de nv TRADECIS,

de overnemende vennootschap, hebben samen volgend voorstel inzake een met fusie gelijkgestelde

verrichting opgesteld :

VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING OPGESTELD DOOR

DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE nv EIFFE en de nv TRADECIS in uitvoering van artikel 719 van het

Wetboek van Vennootschapsrecht.

Enerzijds :

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap E1FFE gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. BTW-plichtige  ondememingsnummer BE 0880.284.797 - Rechtspersonenregister Antwerpen. Opgericht op 27 maart 2006, bij akte verleden voor Notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 2006 onder nummer 06062502. De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

De raad van bestuur van de nv Eiffe Is samengesteld uit volgende leden

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HULIN, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136.

Hafedh CHéRIF, wonende te 2980 Zoersel -- Felix Wyterslaan 10.

Aangezien aile leden aanwezig zijn, kan, conform artikel 21 van de statuten, de raad van bestuur

rechtsgeldig beraadslagen en besluiten.

Anderzijds :

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap TRADECIS gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. BTW-plichtige - ondernemingsnummer BE 0535.981.220 - Rechtspersonenregister Antwerpen. Opgericht naar het recht van het Groothertogdom Luxemburg op 29 november 2011, bij akte verleden voor Notaris Joseph Elvinger te Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg). Op 31 mei 2013 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 2030 Antwerpen, Noorderlaan. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 20 juni 2013, bij akte verleden voor notaris Johan Kiebooms te Antwerpen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 juli 2013 onder nummer 13103065.

De raad van bestuur van de nv Tradecis is samengesteld uit volgende leden :

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HULIN, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136.

Aangezien alle leden aanwezig zijn, kan, conform artikel 21 van de statuten, de raad van bestuur

rechtsgeldig beraadslagen en besluiten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

}

De Raden van Bestuur voormeld zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen voorstellen een fusi door te voeren overeenkomstig de modaliteiten bepaald in onderhavig fusievoorstel waarvoor de respectieve raden van bestuur als volgt zijn overeengekomen :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOORSTEL INZAKE EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De partijen verklaren dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een voorstel inzake een me' fusie gelijkgestelde verrichting wensen voor te leggen dat ertoe strekt een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen, aile verplichtingen en rechten, niets voorbehouden, noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap EIFFE, de over te nemen vennootschap, overgaat naar de naamloze vennootschap TRADECIS, de overnemende vennootschap, op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2013.

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, EIFFE nv, sedert 1 januari 2014 zullen geacht worden te zijn verricht voor naam en voor rekening van de overnemende vennootschap, TRADECIS nv. Laatstgenoemde zal gehouden zijn het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen, el haar verbintenissen na te leven en uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Vermits de overnemende vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap géén nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgegeven of toegekend,

A. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap'EIFFE', , met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. RPR Antwerpen 0880,284.797 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel :.

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen reke-ining als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden -Alle commerciële verrichtingen en meer in 't bijzonder verrichtingen betreffende scheepsmakela-rij, agenturen, bevrachtingen, rederij, groupage en degroupage, containerdienst, het laden en lossen, het opstaan en in depot hebben, het sorteren, de schatting, de arbitrage, het pointe-ren, het wegen en meten, de bewaking, de controle, het verpakken, conditioneren en verzenden van aile goederen, alsmede de douane-agentuur en de beurt-dienst, alsmede alle welkdanige verrichtingen betrekking hebbend om 't even welke wijze op vervoer te land, per rivier, ter zee of door de lucht.

-Alle transportverrichtingen; zij mag optreden als vervoercommissionair, commissionair expediteur bij het vervoer en als vervoermakelaar.

-Verzekeringsactiviteiten in de ruimste zin van het woord (makelarij, agentuur en averij commissariaat) tegen alle welkdanige risico's; alle advies, expertise, of schade-opnemingen, hulp en bijstand op verzekeringsvlak, verhaal en verdediging van alle rechten verplichtingen en belangen voor alle schadegevallen en verantwoordelijkheden.

-De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling, huur en verhuur, vervreemding en het bestuur van aile roerende waarden, aandelen, aandelen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende goederen en rechten, het verkrijgen, vervreemden, administreren, exploiteren, huren en verhuren, in leasing nemen en geven van onroerende goederen; het zelf bouwen en/of verkopen van onroerende goederen en/of aannemen en uitvoeren van bouwwerken; het optreden als tussenpersoon bij de aan- en verkoop en bij he( huren en verhuren van onroerende goederen; het ter leen verstrekken en het ter teen opnemen van gelden, (ook voorschotten) al dan niet onder hypothecair verband; het borg stellen of aval verlenen; het doen van aanbestedingen en al wat daarmede verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn; alles in de ruimste zin; zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland.

-Alle activiteiten van management en consultant, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrecht-streeks verband hebben met de studie en het advies in aile economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden, meer speciaal, doch niet uitsluitend gericht naar de kleine- en middelgrote ondernemingen,

-De aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van voertuigen, vliegtui-gen, schepen, gespecialiseerde uitrusting, dien-sten en alle andere vervoermiddelen.

-De aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle computermateriaal. -De uitbating van datacentra (computerservice).

Op de laatste blz. van t-uik I3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

1R chtstreeks Of orirechtstreéké, voor eigen reké'ning of voor rekening van derden, tegen commissie óf óp' percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurder, pachter, zaakvoerder of ten anderen titel in België of in enig ander land optreden.

-Alle activiteiten tot verwerven, transit, in- en uitvoer van afvalstoffen.

-Alle trading activiteiten in de ruimste zin tegen commissie of percent voor eigen rekening of voor rekening van bijkantoren, aanverwante firma's en derden.

-Alle diensten, prestaties voortvloeiend rechtstreeks of onrechtstreeks uit één of ander deel van hogergenoemde maatschappelijke bezigheden.

-De vennootschap mag alle bewerkingen doen voor burgerlijke, industriële, commerciële en financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding, of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

-Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang is met het hare en zelfs met deze vennootschappen samensmelten."

2.De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap'TRADECIS', met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 139. RPR Antwerpen 0535.981.220 Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel :.

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden : -de invoer en de uitvoer van producten, dit in de hoedanigheid van agent, commissionair, koper en verkoper; -het nationaal en internationaal transport van om het even welke goederen;

-de uitoefening van de activiteiten van een expeditie-agentuur, van fiscale vertegenwoordiging, van handelstussenkomst en van douaneverrichtingen;

-het verrichten van activiteiten van een onderneming voor de behandeling van om het even welke goederen, voor de exploitatie van entrepots en magazijnen;

-alle verrichtingen op het vlak van consultancy en management betreffende meer bepaald de hierboven vermelde activiteiten, de administratie, de directie, het beheer, de ontwikkeling, de informatica, de marketing, alsook betreffende financiële, handels-, sociale, juridische en logistieke aangelegenheden voor ondernemingen, administraties, publieke en private instellingen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het nemen van om het even welke participatie in alle handels-, industriële, financiële of andere ondernemingen, Belgisch of buitenlands, het verwerven van alle effecten e rechten middels deelneming, inbreng, inschrijving, vaste overname of aankoopoptie, onderhandeling of op elke andere wijze en meer bepaald de verwerving van patenten en licenties, het beheer en de valorisatie ervan, het toestaan aan ondernemingen, waarin zij geïnteresseerd is, van aile steun, leningen, voorschotten of garanties, de uitgifte van obligaties, kortom alle om het even welke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in Verband staan met haar doel.

De vennootschap Kan aile handels-, technische of financiële activiteiten verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met de hiervoor beschreven sectoren, dit om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

Gezien de in de feiten gelijkaardige activiteiten bij zowel de overgenomen vennootschap als bij de overnemende vennootschap, dient geen doelswijziging te worden doorgevoerd in hoofde van de overnemende vennootschap.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verdicht voor rekening van de overnemende vennootschap 'Tradecis' vanaf 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening

van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Bijzondere rechten

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in handen zijn van de overnemende vennootschap, en er geen andere effecten dan aandelen zijn uitgegeven, dienen geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap noch aan houders van andere effecten dan aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

D. Bijzondere voordelen aan bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

E. Bijzondere vermelding

De overgenomen naamloze vennootschap "EIFFE" bezit geen onroerende goederen noch zakelijke rechten of andere rechten waarop het Vlaams of Waals bodemdecreet of een andere decretale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

F. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Opgesteld te Antwerpen op 4 november 2014

G. Van den Berghe N. Hulin

Bestuurder Bestuurder

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 05.07.2013 13275-0185-018
16/01/2015
ÿþMod Wood 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 6 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

Crifiic

111k1M§RMII

uu

1

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880284797

Benaming

(voluit) : EIFFE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : MANDATEN BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 22 december 2014

De vergadering noteert met ingang van heden  22 december 2014 - het ontslag als bestuurder van Hafedh CHéRIF

Voorlopig wordt er niet in zijn vervanging voorzien, De vennootschap heeft niet meer dan twee aandeelhouders en conform art. 518 § 1 W.Venn. mag de raad van bestuur uit slechts twee !eden bestaan.

N. Hutin

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012
ÿþ 1l- Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tieergtrl!$d gr'fît rcm lfi ixocidee flíoopk+lrtir1 le Arrtwirfan. N

2 7 JULI 281Z

Griffie

T

V001 11111111 111 11111 Iii I II 11111 III! Il!

behoui " iai3a4s~*

aan h

Bolgis

Staatst

in



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

0880284797

EIFFE

naamloze vennootschap

2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

Herbenoemingen bestuurders en commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 26 juni 2012

De mandaten van de bestuurders vervallen.

De vergadering herbenoemt met éénparigheid van stemmen volgende bestuurders voor een nieuwe periode

van drie jaar

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HULIN, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136,

Hafedh CHéRIF, wonende te 2970 Schilde, Gersblok 6_

De mandaten van de bestuurders vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015 en

worden zoals in het verleden onbezoldigd uitgeoefend.

Het mandaat van de commissaris vervalt.

De vergadering herbenoemt met éénparigheid van stemmen volgende commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar ; de CVBA PKF bedrijfsrevisoren, 2600 Antwerpen - Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Luc Deltour, bedrijfsrevisor. Het mandaat van de commissaris vervalt onmiddellijk na de algemene vergadering van 2015,

G. Van den Berghe N, Hulin

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0277-025
19/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11 11 U1I fl111 11fl 11111 1 1111 1 NI

*11140978*

vc bete

aat

Bell Staa

9lifeergefegd te grI:re ~~UI ct3 Rechtbank Koophtanr}s1 _ ~~er,Oen, op

n ~ 1

. Ondernerningsnr : 0880284797

Benaming

(voluit) : EIFFE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 maart 2011

De nv Mesnil stelt zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder ter beschikking.

De Raad van Bestuur bunsigot noteert met ingang en vanaf heden, het ontslag als gedelegeerd bestuurder

van de NV Mesnil, met ais vaste vertegenwoordiger Erik OTTEN

Er wordt voorlopig geen nieuwe gedelegeerde bestuurder benoemd.

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 27 juni 2011

De vergadering noteert, met ingang van heden, het ontslag als bestuurder van de nv MESNIL met als vaste

vertegenwoordiger Erik OTTEN.

De vergadering benoemt met ingang van heden volgende nieuwe bestuurder :

Hafedh CHéRIF, wonende te 2970 Schilde, Gersblok 6.

Het mandaat van de bestuurder vervalt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2012 en

wordt onbezoldigd uitgeoefend.

G. Van den Berghe N. Hulin

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0105-030
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 17.07.2009 09438-0127-023
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 31.07.2008 08526-0110-021
17/08/2015
ÿþMod Word 75.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ~VIII~II~VII I~IRI~

asuesn"

ICI

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 5 AUG. 2015

ardeling Antan

Ondernemingsnr : " 0880284797

Benaming

(voluit) : EIFFE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen - Noorderlaan 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : MANDATEN BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 13 mei 2015

De mandaten van de bestuurders vervallen,

De vergadering herbenoemt met éénparigheid van stemmen volgende bestuurders voor een nieuwe periode

van drie jaar :

Guido VAN DEN BERGHE, wonende te 2650 Edegem - Ter Beke 15.

Nicole HULIN, wonende te 9140 Temse - Gasthuisstraat 136.

De mandaten van de bestuurders vervallen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 en

worden zoals in het verleden onbezoldigd uitgeoefend.

Het mandaat van de commissaris, CVBA Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, vaste vertegenwoordiger Luc Deltour, vervalt. De vergadering beslist om geen commissaris meer te benoemen,

N. Hulin

Bestuurder

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EIFFE

Adresse
NOORDERLAAN 139 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande