ECO4U

Société en commandite simple


Dénomination : ECO4U
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.600.488

Publication

20/01/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(volglit) : Eco4U

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Boterstraat 29 2811 Hombeek (Mechelen)

Onderwerp akte : oprichting

Bij onderhandse akte van 5 januari 2011 werd opgericht :

f

~~

Voor- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'NEERGELEGD

10 -01- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPI-LeNtitt te MECHELEN

?)b2, (000 4-n

1. de gewone commanditaire vennootschap genaamd : Eco4U;

2. zetel : Boterstraat 29, 2811 Hombeek(Mechelen);

3. duur : onbepaalde duur;

4. hoofdelijk aansprakelijke vennoot : de heer Brian Van Santfoort, Boterstraat 29, 2811 Hombeek (Mechelen) geboren te Reet op 18 april 1966;

5. maatschappelijk kapitaal : tweeduizend euro (2.000 EUR) volledig volstort waarvan duizend euro (1.000 EUR) bij wijze van geldschieting door de stille vennoot werd ingebracht en volstort;

6. het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in geld;

7. begin boekjaar : 1 januari; einde boekjaar : 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2011.

8. de algemene vergadering beslist over het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en verdeling van het overblijvend saldo na vereffening;

9. de heer Brian Van Santfoort is benoemd tot zaakvoerder; Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om individueel de vennootschap te besturen en daartoe alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte voor alle handelingen, met andere woorden alle daden van beheer en beschikking, inclusief onder meer doch niet beperkt tot het aangaan van leningen, borgstellingen, de verwerving en vervreemding van onroerende goederen en rechten, het toestaan van hypotheekvestiging op goederen van de vennootschap en het toestaan van opheffing van hypothecaire inschrijving zonder kwijting. Iedere zaakvoerder kan voor één of bepaalde rechtshandelingen een bijzondere gevolmachtigde aanstellen.

10. Doel van de vennootschap :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Het uitvoeren en verrichten van alle activiteiten die betrekking hebben op 'technieken in de bouw in

verband met energie'. Dit omvat onder andere (zonder limitatief te zijn):

- het verstrekken van advies en het leveren van diensten inzake bovenstaande technieken;

- het optreden als EPB ( Energieprestatie & binnenklimaat)-verslaggever;

- het opmaken van energieprestatiecertificaten

- het uitvoeren van energie-audits inclusief berekeningen;

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- activiteiten als energiedeskundige

- De evaluatie, controle en begeleiding van uitgevoerde werkzaamheden op vlak van energiebeleid en dit in alle opgerichte en nog op te richten gebouwen.

- De aan-en verkoop in binnen en buitenland met inbegrip van import en export van alle mogelijke goederen en producten in verband met energievoorziening en energiebesparing.

- de exploitatie van een studie-, organisatie-, raadgevend bureau inzake handels-, sociale-, marketing-, financiële-, informatica-, juridische en organisatorische aangelegenheden.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, al dan niet met speculatief karakter, uitgegeven door Belgische of administratiekantoren, instellingen, en verenigingen al dan niet met een semi-

publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochter vennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, bijstand en andere diensten aan alle verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap zelf een participatie bezit, of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

De termen vermogen beheer of financieel advies zijn activiteiten anders dan vermeld in de wetten op de financiële transacties en de financiële markten.

- krediet verlenen, zich borg stellen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken aan en voor derden zowel als aan en voor haar zaakvoerders

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers

gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

- de aankoop, huur, onderhoud en verkoop van alle goederen, desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

- verhuur en leasing van machines zonder bedieningspersoneel van meet- en regelapparatuur.

- onderhoud en reparatie van elektrische apparatuur, computer en randapparatuur, communicatieapparatuur, consumentenelektronica, audio- en videoapparatuur en van elektrische huishoudapparaten.

- aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie.

- uitvoeren van elektrotechnische activiteiten.

- houwen, bewerken en afwerken van natuursteen

Deze opsommingen en aanduidingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin van het woord. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij kan dit doen voor eigen rekening en voor rekening van

derden.

De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van borgstellingen, in

alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen belangen nemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

11. jaarlijkse gewone algemene vergadering : derde zaterdag van de maand april om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag zelfde uur.

12. Als bijzonder mandataris wordt aangesteld :

met recht van indeplaatsstelling (1) de BVBA Consultum, met zetel te Waarloossteenweg 63, 2570 Duffel, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Cebo Invest BVBA , vast vertegenwoordigd door Danielle Le Leu en (2) de heer Flip Dejaeghere, wonende te Waarloossteenweg 63, 2570 Duffel om ieder individueel alle nodige handelingen te stellen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor alle handelingen ten opzichte van de administratie Directe en Indirecte Belastingen.

Brian Van Santfoort,

Zaakvoerder.

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij." . ..................._.....__.._.

g' van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ECO4U

Adresse
BOTERSTRAAT 29 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande