DRUKKERIJ LEYSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRUKKERIJ LEYSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.759.605

Publication

08/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

De In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



fl6orgelvgtf é'3e1e Yc'r1 eo Dei'hlbanli< iJ1lz Xoopt gndb1 heïuiy,l, op

Griffie 71 HAM 2013

Voor behouc aan hi Belgis Staatsti

>13054201+

Ondernemingsnr : Benaming 0438.759.605

(voluit) : (verkort) : DRUKKERIJ LEYSSENS in vereffening

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID JAN VAN EYCKSTRAAT 13 BUS 1 - 2900 SCHOTEN

Uit een verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van de bovengenoemde vennootschap dd

14 maart 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat volgende

beslissingen werden genomen:

1) De heer Roland LEYSSENS, vereffenaar, geeft aan de vergadering kennis van zijn verslag en legt ter staving de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken voor en onder meer een staat die de actieve en passieve toestand van de vennootschap samenvat.

2) De vergadering neemt zoals voormeld, de besluiten van het verslag van de vereffenaar aan en geeft ontslag, algehele kwijting en ontlasting aan de heer Roland LEYSSENS, voornoemd, voor zijn beheer van de vennootschap ln vereffening.

3) De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is zodat de "BVBA Drukkerij Leyssens" ophoudt te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening, vanaf 14 maart 2013. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden bij de vereffenaar op volgend adres: Schoten, Jan Van Eyckstraat 13 bus 1.

Voor eensluidend afschrift

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van de beslissing tot goedkeuring van het plan van verdeling van de activa gewezen door de

Rechtbank.

Roland Leyssens

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2013
ÿþVoorbehoudt aan ho Belgisc Staatsbh

med 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

li

Nee,di[egd ter yutila ra,~ de RPrhthâl7

van Koophandel te Antwerpen, op

1 0 JAN 2015

Griffie

1;,

Iman

Ondernemingsnr : 0438.759.605

Benaming (voluit) : Drukkerij Leyssens

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 27 november 2012, dragende volgende melding: "Geregistreerd twee bladen, één verzendingen, te, Brasschaat, Registratie li de 06-12-2012. Boek 195, blad 05, vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro;? (¬ 25,00). De wn. eerstaanwezend inspecteur, getekend, J. ROMBOUTS. , dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; :!"Drukkerij Leyssens" met zetel te 2900 Schoten, Jan Van Eyckstraat 13, ingeschreven in het;'' rechtspersonenregister te Antwerpen en gekend onder het ondernemingsnummer 0438.759.605 ,4

besloten heeft: F~ * KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDERS EN BEDRIJFSREVISOR Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerders;; van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap.; Bij dit verslag was de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 201, gevoegd. Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief;; van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

De alleen-vennoot keurt het verslag van de zaakvoerders goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de heer Guy Parmentier, kantoor;; houdende te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, een verslag opgesteld bij toepassing van;; artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De alleen-vennoot bevestigt het recht tel; hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een;; afschrift van deze stukken te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het;; origineel samen met een uitgifte van deze akte, zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank;; van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van artikel 181 van het W. Venn, ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Drukkerij Leyssens" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet-geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Van Eyckstraat 13

2900 Schoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.4

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 september 2012 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.996,99 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 15 oktober 2012 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor"

De alleen-vennoot keurt het verslag van de bedrijfsrevisor goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende

notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze

vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De alleen-vennoot besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Drukkerij Leyssens" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTELLING VEREFFENAAR

De alleen-vennoot stelt onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van

Koophandel als vereffenaar aan als vereffenaar, de heer Roland François Josephine Leyssens, van

Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 29 maart 1959, thans wonend te 2900 Schoten, Jan

Van Eyckstraat 13 bus lvoornoemd, die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en

verklaart te aanvaarden.

* MACHTEN VEREFFENAAR

De alleen-vennoot beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn

mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van

Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene

vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die

naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de

vereffenaar alleen handelend.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS

pe ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders,

1. de heer Roland François Josephine Leyssens, van Belgische nationaliteit, geboren te Brasschaat op 29 maart 1959, [Rijksregisternummer: 59.03.29-207.86], thans wonend te 29001 Schoten, Jan Van Eyckstraat 13 bus 1

2. de heer Markku Johani Laakso, met laatst gekende woonplaats te Helsinki (Finland), Hopeatie 1. Hen wordt kwijting gegeven over hun beleid en de wijze van uitoefening van hun mandaat.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Defacto, kantoor houdende te 2900 Schoten, Kuipersstraat 14, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

Op de laatste W. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Geassocieerd notaris Isis Vermander

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

" Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

* Verslag van revisor

" Verslag van zaakvoerder

VOQ)I~C~ÈL(B9 D UITTREKSEL

t.,11,:4)~

~i~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 21.06.2012 12202-0115-013
18/11/2011 : AN273722
01/08/2011 : AN273722
14/05/2010 : AN273722
04/05/2009 : AN273722
06/06/2008 : AN273722
11/06/2007 : AN273722
07/08/2006 : AN273722
23/06/2005 : AN273722
17/06/2004 : AN273722
27/11/2003 : AN273722
24/06/2003 : AN273722
26/05/2003 : AN273722
06/05/2003 : AN273722
14/11/2002 : AN273722
27/06/2000 : AN273722
01/07/1999 : AN273722
01/01/1997 : AN273722
01/01/1995 : AN273722
30/12/1989 : AN273722

Coordonnées
DRUKKERIJ LEYSSENS

Adresse
JAN VAN EYCKSTRAAT 13 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande