DRUKKERIJ L. FROMONT & ZOON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DRUKKERIJ L. FROMONT & ZOON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.088.439

Publication

15/05/2014
ÿþfr od Word 11.1

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111Ï141.11,1,1111911111111111

Onclernemingsnr : 0404.088.439

Benaming

(voluit) : DRUKKERIJ L.FROMONT & ZOON

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Guldensporenstraat 115, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-IN VEREFFENINGSTELLING EN AANPASSING STATUTEN

HEDEN, zesentwintig maart tweeduizend veertien.

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris met standplaats te Antwerpen, district Borgerhout, Helmstraat 68 bus 1, notaris onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Not. P. DE BUS, BTW-BE 0465.985.228 RPR Antwerpen.

Wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de naamloze vennootschap DRUKKERIJ L. FROMONT & ZOON, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Guldensporenstraat 115, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0404.088.439, B.T.W.-nummer BE 0404.088.439

Opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Paul Harrewijn te Antwerpen op dertig juli negentienhonderd vijfenzestig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien augustus daarna, onder nummer 26.849.

Laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Benoit Meert te Antwerpen op vierentwintig maart negentienhonderd tweeënnegentig gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien april daarna, onder nummer 223.

BESLISSINGEN

Met unanimiteit van stemmen neemt de Buitengewone Algemene Vergadering de volgende beslissingen:

1) Het kapitaal wordt omgezet van twee miljoen vijfhonderdduizend (2.600.000,00) Belgische Frank naar eenenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro eenentachtig cent (61.973,81 euro).

2) De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden als vermeld in de agenda en meer bepaald

onder andere:

A) VORM NAAM DUUR ZETEL DOEL.

Artikel één. Vomi Naam.

De vennootschap bestaat onder de vorm van een Naamloze Vennootschap, en draagt als naam

"DRUKKERIJ L.FROMONT & ZOON".

Artikel twee. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de verkrijging der

rechtspersoonlijkheid.

Artikel drie. ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te Guldensporenstraat 115, 2140 Antwerpen (Borgerhout).

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk

Gewest bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel vier. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het drukkersbedrijf en het uitgeversbedrijf met alles wat hiermede rechtstreeks o

onrechtstreeks verband houdt, waaronder typo- en offset-drukwerk, reproducties, commercieel en publicitair

drukwerk, alsmede de aankoop en verkoop in het groot en in het klein van de kantoorfoumituren, enz.

Zij mag daarenboven aile verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en

onroerende aard die door de zakvoerders of de algemene vergadering worden geacht rechtstreeks o

onrechtstreeks te kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant

doel nastreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B) KAPITAAL AANDELEN EN ANDERE STUKKEN UITGEGEVEN DOOR DE VENNOOTSCHAP.

Artikel vijf. KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEENZEVENTIG euro ACHTENDERTIG cent (61.973,38 euro) Het is verdeeld in VIJFTIG (50) aandelen, zonder nominale waarde en die ieder één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel elf. BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld ten minste uit het minimum aantal leden door de wet voorzien.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang de Wetboek van Vennootschappen terzake niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun ambt eindigt bij de stuiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tete door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

leder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Artikel dertien. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel vijftien. MACHTEN.

De raad van bestuur wordt bekleed met de meest uitgebreide machten van beheer en van beschikking.

Onder meer vallen in de bevoegdheid van de raad van bestuur: contracten sluiten en verbintenissen aangaan, roe-'rende en onroerende goederen kopen, verkopen of ruilen, aile huurcelen aangaan zelfs voor meer dan negen jaar. Ontleningen en kredietopeningen aangaan, alle waarborgen geven, hypotheek vestigen, verzaken aan aile zakelijke rechten en alle handlichtingen geven, zelfs zonder betaling, dadingen treffen en compromissen aangaan, in rechte staan, benoeming van afgevaardigde bestuurder, directeurs en andere gevolmachtigden, en bepaling hunner machten, en in het algemeen aile verrichtingen die niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Alle akten die de vennootschap verbinden worden geldig getekend, behoudens bijzondere afvaardiging, door twee bestuurders of de afgevaardigde bestuurder. De personen die namens de vennootschap tekenen, moeten het bewijs niet leveren van de voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Ingeval de vennootschap bestuurder of zaakvoerder of lid van het directiecomité wordt in een andere vennootschap, zal de Raad van Bestuur de vaste vertegenwoordiger aanduiden die deze functie zal uitoefenen, dit alles overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Artikel zestien. ORGAAN VAN VERTEGENWOORDIGING BETREFFENDE HET DAGELIJKS BESTUUR. De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die Individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisten of niet wenselijk maken.

Artikel zeventien. BIJZONDERE VOLMACHTEN.

Hel orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel twintig. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet leder jaar worden bijeengeroepen, op de eerste donderdag van de maand maart om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel eenentwintig. PLAATS VAN DE VERGADERING.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Artikel vierentwintig STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op een sten

Artikel vijfentwintig. VOLMACHT.

Zonder afbreuk te doen aan de regel van de wettelijke vertegenwoordiging mogen de aandeelhouders zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, ingevolge schriftelijke volmacht, welke moeten neergelegd worden ten maatschappelijke zetel of op de in de oproepingsbrieven bepaalde plaats, ten minste vijf dagen voor de vergadering. Op aile algemene vergaderingen wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel zevenentwintig. BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

e, ' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel negenentwintig. BESTEMMING VAN DE WINST-RESERVE.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na eventuele toekenning van vijf ten honderd aan de wettelijke reserve overeenkomstig de wet, staat het saldo ter beschikking van de algemene vergadering, dewelke op voorstel van de raad van bestuur beslissen zal dit geheel of gedeeltelijk aan te wenden tot uitkering van dividenden/toekenning van tantièmes aan bestuurders, buitengewone afschrijving, vorming of spijzing van een buitengewoon reservefonds, overdracht op nieuw, of gelijk welke andere aanwending.

Artikel dertig. INTERIMDIVIDEND.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren, met inachtname van de voorwaarden voorzien in artikel 618 van de Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing om een interimdividend uit te keren mag niet later worden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van actief en passief is opgesteld.

Artikel vierendertig. WIJZE VAN VEREFFENING.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

3)De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen.

4)Het besluit van het verslag van bedrijfsrevisor Guy Parmentier, luidt ais volgt

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Naamloze Vennootschap "DRUKKERIJ LFROMONT St ZOON", kan ik verklaren dat

-Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten ,onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december 2013.

-De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van -3.380,00 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 21 maart 2014

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Pamientier

Bedrijfsrevisor."

Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van deze verslagen en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

5) Gelet op het feit dat de raad van bestuur heeft vastgesteld dat het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van de geleden verliezen gedaald is tot minder dan één vierde van het geplaatst maatschappelijk kapitaal, wordt de vennootschap heden in vereffening gesteld.

6) Tot vereffenaar wordt benoemd, onder vccrbehoud van bekrachtiging van zijn benoeming:

de heer FROMONT Lucien Aimé François, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Guldensporenstraat 115,;

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Elke vereffenaar bezit de meest uitgebreide machten, namelijk al degene vermeld in artikel 186 en volgend van het Wetboek van Vennootschappen zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot de toelating van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen voorzien bij de artikelen honderd twee en tachtig en honderd vijf en tachtig paragraaf twee van gezegd wetboek.

Hg wordt vrijgesteld van inventaris op te maken en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap. Hij kan aile derde personen in zijn machten doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Alle akten die de vennootschap in ontbinding binden zullen door de vereffenaars elk afzonderlijk kunnen ondertekend worden.

Hij kan alle bewaarders van hypotheken vrijstellen ambtelijke inschrijving te nemen ; verzaken aan aile werkelijke rechten, voorrechten, hypotheken, koopverbrekende vorderingen, handlichting geven, met of zonder betaling van alle geprivilegieerde beslagen, tegenwerpingen of alle andere beletselen,

Ingeval de plaats van een vereffenaar openvalt ingevolge overlijden, ontslag of anderszins, zal een nieuwe vereffenaar aangesteld worden door de buitengewone algemene vergadering, evenwel zal in vervanging van de niet meer in functie zijnde vereffenaar kunnen voorzien worden door de algemene vergadering in spoedzitting bijeengeroepen.

, De vereffenaars zullen volmacht kunnen verlenen aan de personen die belast zijn met de dagelijkse

administratie. De heer Fromont wordt eveneens aangeduid als bijzonder gelastigde met betrekking tot de

procedure van bekrachtiging van de benoeming van de vereffenaar.

7)De werkende notaris wordt gemachtigd de statuten te coördineren.

8)Volmacht wordt gegeven aan de commanditaire vennootschap op aandelen M. LOONEN EN C°, met zetel

te 2110 Wijnegern, Merksemsebaan 270 A, en haar aangestelden, alsook aan de heer Lucien Fromont

voormeld, elk met macht alleen te handelen, om aile nodige verrichtingen te doen met betrekking tot het

handelsregister en de B.T.W.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en verleden te Antwerpen, district Borgerhout op bovengemelde datum.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht hebben de comparanten, met Ons, Notaris

getekend,

(volgen de handtekeningen)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte + gecoördineerde tekst der statuten -iefrA Voor ontledend uittreksel





Op de laatste hiz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

b

t,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : AN121128
19/07/2012 : AN121128
20/02/2012 : AN121128
30/08/2011 : AN121128
20/07/2011 : AN121128
12/07/2010 : AN121128
19/06/2009 : AN121128
16/06/2008 : AN121128
02/10/2007 : AN121128
13/06/2005 : AN121128
16/05/2005 : AN121128
28/05/2004 : AN121128
28/05/2003 : AN121128
01/09/2015 : AN121128
22/04/2000 : AN121128
21/10/1999 : AN121128
15/09/1999 : AN121128
30/10/1993 : AN121128
14/10/1993 : AN121128
01/01/1993 : AN121128
01/01/1992 : AN121128
16/02/2016 : AN121128
01/01/1989 : AN121128
01/01/1988 : AN121128
01/01/1986 : AN121128

Coordonnées
DRUKKERIJ L. FROMONT & ZOON

Adresse
GULDENSPORENSTRAAT 155 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande