DROOMPLAZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DROOMPLAZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.951.123

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 31.07.2014 14384-0409-017
23/04/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j1II III 11 II I 1111 1 I III I I1i I1 1II'

*13063995*

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 APR. 2013

TUIOUT

0e GriffiF+r

Ondernemíngsnr : FJ 52S-. ,g5`7 . .423

Benaming

(voluit) : DROOMPLAZA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2431 Laakdal (Veerle), Oude Geelsebaan 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op vier april tweeduizend dertien, nog te

registreren;

BLIJKT dat:

1. De gewone commanditaire vennootschap DROOMMAGAZIJN, met zetel te 2431 Veerle-Laakdal, Hulstsestraat 41, met ondernemingsnummer 0842.988.693, opgericht bij onderhandse akte de dato zestien november tweeduizend en elf, gepubliceerd ln de bijlage tot het Belgisch Staatsblad de dato drie februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12030931 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd zijn;

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar beherende vennoot de heer PEETERS Walter, wonende te 2430 Laakdal, Hulstsestraat 41, alhier toe benoemd in de oprichtingsakte,

2. De gewone commanditaire vennootschap DE DROOMWINKEL, met zetel te 3140 Keerbergen, Hansbrug 29, met ondernemingsnummer 0841.665.832, opgericht bij onderhandse akte de dato tien november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig december tweeduizend en elf onder nummer 11191590 en waarvan de statuten sindsdien niet meer zijn gewijzigd;

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar beherende vennoot Mevrouw DOOREMAN Gwenda, wonende te 3140 Keerbergen, Hansbrug 29, alhier toe benoemd in de oprichtingsakte.

3. De gewone commanditaire vennootschap PAPILLON, met zetel te 3200 Aarschot, Herseltsesteenweg 78, met ondernemingsnummer 0841.663.357, opgericht bij onderhandse akte de dato zestien november tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig december daarna onder nummer 111915860 en waarvan de statuten sindsdien niet meer zijn gewijzigd;

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar beherende vennoot de heer TRUYERS Patrick, wonende te 3200 Aarschot, Herseltsesteenweg 78, alhier toe benoemd in de oprichtingsakte.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, niet als naam: "DROOMPLAZA".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 2431 Laakdal (Veerle), Oude Geelsebaan 100.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Groot, klein- en ambulante handel in, tevens import en export van en tussen handelaar-commissionair in

' verkopen van slaapcomfort, versieringsartikelen, textiel, huishoudelijke artikelen, onderhoudsproducten, schoonheidsproducten, parfumerieën, toiletartikelen, schoeisel, mercerieartikelen, regenschermen, algeheelheid van confectie en kleding, meubelen en meubileringsartikelen, sanitaire artikelen, ijzerwerk,. blikwaren, snijgereedschap, verlichtingsartikelen, radio-electrisch materieel, snijsterijen en fantasieartikelen, goud- en zilverwerk en juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, schilderijen en gravuren, boeken, dagbladen en tijdschrijften, sportartikelen, speelgoed, kinderartikelen, tuingereedschap, tuinversieringen, bouwmaterialen, documentatie en  reclameartikelen, andere diverse artikelen, materialen, benodigdheden en materieel voor persoonlijk, huishoudelijk, beroepsmatig economisch en industrieel gebruik zonder beperking van aard, oorsprong als omvang. Verhuring van divers materieel.

Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de invoer en uitvoer. Zij mag onder meer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden. in beheer geven..

Op de raer àte blz van Luik 6 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de 1nstrumentarende notaris hetzit van de persa#o,n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, inclusief het beleggen in onroerend goed, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk . één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op vierde dinsdag van de maand juni,

Indien deze dag evenwel een feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

AANSTELLING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De oprichters hebben daarenboven besloten drie niet-statutaire zaakvoerders aan te stellen, namelijk de drie oprichtende vennootschappen DROOMMAGAZIJN, DE DROOMWINKEL en PAPILLON, die verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, onbezoldigd is.

e, geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KARPAS met zetel te 2800 Mechelen, Tervuursesteenweg 301/2, aan wie de macht verleend wordt om de 1 nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

-.expeditiewan de akte.

Op de laa,sle ulz. van Luik B versnelder, Recto Naarn en hcedangheid van de instrumenterende nota!i; hstz'l van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len ac isiee van derden te verregenvrooidlgen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DROOMPLAZA

Adresse
OUDE GEELSEBAAN 100 2431 VEERLE

Code postal : 2431
Localité : Veerle
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande