DR.A.DE SCHEPPER MEDISCHE BEELDVORMING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.A.DE SCHEPPER MEDISCHE BEELDVORMING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.807.766

Publication

11/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307989*

Neergelegd

09-09-2014

Griffie

0561807766

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR.A.DE SCHEPPER MEDISCHE BEELDVORMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op zesentwintig augustus tweeduizend veertien blijkt dat de heer DE SCHEPPER Aljosja Friedel Frans, geboren te Deurne op 15 januari 1970, rijksregisternummer 70.01.15-337.11, echtgenoot van mevrouw Simons Mathea Christine, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DR. A. DE SCHEPPER MEDISCHE BEELDVORMING".

De zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Pertendonckstraat 16.

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde met discipline medische beeldvorming, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, door de geneesheer-vennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, onder hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

Dit doel omvat onder meer:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

-het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een arts-vennoot of arts-vennoten;

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en gebouwen, noodzakelijk en bevorderlijk om de geneeskunde uit te oefenen;

-het scheppen van de mogelijkheid om een geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, de erelonen en de uitkeringen van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap. De vennootschap zal in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg, uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pertendonckstraat 16

2520 Ranst

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze

handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald en zullen deze uitdrukkelijk en concreet in de statuten opgenomen moeten worden.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Aljosja De Schepper voormeld verklaart en erkent dat het gehele kapitaal in speciën is geplaatst door hem ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Het kapitaal werd volledig volstort door hem, zodat vanaf heden een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke en/of rechtspersonen, waarvan minstens één gekozen onder de artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer Aljosja Friedel Frans DE SCHEPPER, geboren te Deurne op 15 januari 1970, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Pertendonckstraat 16, die aanvaardt.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. De bevoegdheid van de zaakvoerder niet-arts is beperkt tot aangelegenheden van administratieve aard. De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt. Zijn mandaat is beperkt tot 6 jaar, met mogelijkheid tot hernieuwing.

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de zaakvoerder niet-arts, wiens mandaat beperkt is tot aangelegenheden van louter administratieve aard.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde niet-medische aangelegenheden opdragen voor zover dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden op elke vierde donderdag van de maand mei om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De volmachtdrager moet een artsvennoot zijn. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Indien een conventionele reserve wordt aangelegd, is hiervoor unanimiteit van alle vennoten vereist.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld heeft de comparant-oprichter in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2015.

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat hij bijgevolg vrijgesteld is van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

De vergadering verleent alle nodige volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FISCALIS W.R. , met zetel te 2850 Boom, Dirkputstraat 382 en kantoor te 2850 Boom, Wipplein 8/2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Rudi Wauters, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

03/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i k.cittqarr&.vam kcelezurdel i

AcntWeroarrr

211 NIIVi.. Zni

afdelinwAioteful

r-

Ondernemingsnr : 0561.807.766

Benaming

(voluit) : Dr. A. De Schepper medische beeldvorming (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pertendonckstraat 16, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging eerste boekjaar

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 15 oktober 2014 blijkt dat het eerste boekjaar

zal afsluiten per 3111212015.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2016.

Getekend,

De Schepper Aljosja, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DR.A.DE SCHEPPER MEDISCHE BEELDVORMING

Adresse
PERTENDONCKSTRAAT 16 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande