DR. TODTS STEFAAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TODTS STEFAAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.687.797

Publication

21/10/2013
ÿþmod 11.1

f. '= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

SUIVI

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter eri:iïe van de Rechtbank van Koophandel te IUt#werpen, op

1 Û OKT. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : OYJ4-tZ  Oi349 ;

Benaming (voluit) : DR. TODTS Stefaan

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klein ebeerstraat 27

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting - Benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op negen oktober tweeduizend dertien.

Oprichters:

De heer TODTS Stefaan Ivo Jozef, geboren te Mortsel op eenendertig juli negentienhonderd zevenenvijftig, (houder van een identiteitskaart met nummer 591-7438393-50 en rijksregisternummer 57.07.31-407.06), wonende te 2018 Antwerpen, Kleinebeerstraat 27.

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: DR. TODTS Stefaan

Zetel van de vennootschap: 2018 Antwerpen, Kleinebeerstraat 27

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de algemene geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of dienstig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn voor het bovenstaande aan te schaffen.

Het bevorderen en verwezenlijken van de medische studie ondermeer door het bijwonen van congressen en colloquia

Het organiseren van seminaries, colloquia of doceren van leerstof i.v.m. geneeskunde aan eender!° welke onderwijsinstelling in binnen- of buitenland.

Het aankopen, beheren, opschikken, uitrusten, onderhouden, huren en verhuren, voor korte of lange;, termijn, van het geheel of een gedeelte van onroerende goederen, die verband houden met de;' uitoefening van het beroep van huisdokter, en in voorkomend geval zo nodig verkopen van zelfde': goederen, dit alles echter zonder de echte handelingen van een vastgoedmakelaar te mogen stellen. Voor het verwerven van voornoemde goederen kunnen tevens leningen aangegaan worden, bijgevolg kunnen deze eigendommen tevens bezwaard worden met hypotheken of enig ander bezwarend recht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoórdigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ist mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan die nodig' of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen..

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van geneesheren verboden worden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtsreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro, gesplitst in tweehonderd aandelen zonder uitgedrukte nominale waarde en met een fractiewaarde van één/tweehonderdste.

De comparant heeft elk ingetekend aandeel gedeeltelijk volstort.

Het bedrag van de storting, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Belfius Bank.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd voor een maximumduur van tien jaar door één of meer zaakvoerders-vennoten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap

Samenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend zo er meer zijn.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan.

De plaatsvervangend zaakvoerder zo die is aangesteld volgt van rechtswege de bestaande zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als lasthebber ad hoc ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: de heer Stefaan Todts voornoemd, doch voor de maximale duurtijd van tien jaar zoals voorgeschreven in artikel 11.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 11 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

De zaakvoerder(s) mogen bijzondere machten toekennen aan de lasthebbers voor niet-medische zaken; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt onbezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: de heer Stefaan Todts, voornoemd, doch voor de maximale duurtijd van tien jaar.

Zijn mandaat wordt bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ -~ ~ Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en veertien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en alle andere formaliteiten te verrichten, nu

en in de toekomst in verband met het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ, wordt volmacht

verleend aan accountantskantoor "Agiver", Bischoppenhoflaan 588 2100 Deurne of één van haar

aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0527-009

Coordonnées
DR. TODTS STEFAAN

Adresse
KLEINEBEERSTRAAT 27 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande