DR. MARLEEN VAN ESBROECK, GERIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARLEEN VAN ESBROECK, GERIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.870.774

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 25.04.2014 14099-0582-012
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.04.2013, NGL 30.04.2013 13107-0348-012
12/12/2012
ÿþi

III III 111111 IIII II IIYI

*12200981*

IV

Mûri WON 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

~ 3 PEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0835870774

Benaming

(voluit) : Dr. Marleen Van Esbroeck, Geriatrie

(verkort) "

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootshap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 32 - 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 14 augustus 2012, blijkt met ingang van;

14 augustus 2012 :

de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Kapelseweg 146 te 2811 Hombeek.

Marleen Van Esbroeck,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

17/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 6 JULI 2012

Griffe

Ondernemingsar : 0835.870.774

Benaming

(voluit} : DR. MARLEEN VAN ESBROECK, GERIATRIE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 32, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERKRIJGING VAN VERMOGENSBESTANDDELEN:

TOEPASSING ARTIKEL 222

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Volgende stukken worden neergelegd:

- Verslag van de zaakvoerder

- Verslag van de bedrijfsrevisor

Marseen Van Esbroeck

zaakvoerder

$ijiagen-üij-het Betgisch Staatsbtad - t~

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio}Wren} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2011
ÿþ~ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc behc aar Bel! Staa 1111111,11111111.111111111111111



Oudenaarde

2 9 APR. 2011

Griffie

Ondememingsnr : O $ 3 . " ~ 4

Benaming : Dr. Marleen Van Esbroeck, Geriatrie

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 32

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria Horebeke) op 26 april 2011

Blijkt dat nagenoemde:

Mevrouw VAN ESBROECK Marleen Maria, geboren te Aalst op 12 februari 1974,: echtgenote van de heer ROBIJNS Herbert Frans Erik, wonende te 9700 Oudenaarde Kortrijkstraat 32

Een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens: Belgisch recht.

NAAM

De benaming luidt: "DR. MARLEEN VAN ESBROECK, GERIATRIE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Kortrijkstraat 32.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het: bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk aan de Provinciale. Raad van de Orde te worden medegedeeld. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk; vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van: haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door: middel van haar leden met specialiteit "geriatrie" zorgen te verstrekken aan de patiënten, en ten dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken:: van bedoelde geneeskundige zorgen. De vennoten kunnen hun volledige of gedeeltelijke; medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap, of in samenwerking met: andere artsen geriaters binnen een andere burgerlijke artsenvennootschap met een: gelijkaardig doel.

De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de vennoten, die voor de geneeskundige' prestaties persoonlijk instaan en persoonlijk professioneel aansprakelijk blijven.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe' rechtstreeks noodzakelijk of nuttig zijn, en zal de vennootschap kunnen overgaan tot het. investeren van de middelen.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek,' ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen zowel in de roerende als in de onroerende sector.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende goederen verwerven en beheren. Doch enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Voor zover er meer dan een vennoot is, dienen beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan bestuurder zijn van andere burgerlijke artsenvennootschappen, voor zover deze een gelijkaardig doel hebben en deze erkend zijn door de provinciale raad van de orde der geneesheren.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een Notaris volgens de regels die in artikel 70bis van de vennootschappenwet gesteld zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en begint te werken op datum van haar oprichting.

De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL  AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door de comparante, dokter Marleen VAN ESBROECK voornoemd, die aldus inschrijft op 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van ¬ 1.00,00 per aandeel, die zij op heden gedeeltelijk volstort ten belope van ¬ 12.400,00, hetzij door inbreng van een bedrag van ¬ 12.400, 00.

De comparante verklaart en erkent dat voor de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van ¬ 12.400,00 werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE75 7370 3303 9051, op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC-Bank.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 14 april 2011, werd aan de optredende notaris overhandigd teneinde in haar dossier te bewaren. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: dokter Marleen VAN ESBROECK, thans wonende te 9700 Oudenaarde, Kortrijkstraat 32, die aanvaardt, voor een duur van haar medische activiteiten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.4



uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder-bedrijfsleider is bezoldigd.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten en vacaties, een vaste wedde toegekend worden waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar vastgesteld wordt en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De controle over de verrichtingen van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

Iedere vennoot beschikt over het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag, zonder verplaatsing ervan, inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen- verbaal en over het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand maart om 10 u. op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder. Deze moet door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de agenda te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen vóór de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september daarna. WINSTVERDELING

Op de nettowinst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met eenparigheid van stemmen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs vóór het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsblad

TlijlagenTiij hël Bélgïsch Stàifsblád-1l/0572bT1- Annexes dulVlbnifénrbëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enn bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordi

Verso : Naam en handtekening

" ,

mod 2.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de . vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. OVERGANGSBEPALINGEN

1 Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen en zal worden afgesloten op 30 september 2012 en begrijpt eveneens alle handelingen die vooraf aan de oprichting, sedert 1 januari 2011 voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

2. De eerste jaarvergadering wordt in 2013 gehouden.

3. De statutaire zaakvoerder, dokter Marleen VAN ESBROECK, verklaart haar opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

4. De statutaire zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennootschap en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

5. Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 § 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en zijn latere wijzigingen. Bijgevolg wordt besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: eensluidende uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 18.03.2017, NGL 28.03.2017 17075-0541-012

Coordonnées
DR. MARLEEN VAN ESBROECK, GERIATRIE

Adresse
KAPELSEWEG 146 2811 HOMBEEK

Code postal : 2811
Localité : Hombeek
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande