DR. LUDO DRAULANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUDO DRAULANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.659.709

Publication

22/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



e

St

UI 11 11 II





iveergeiega ter griffie van cie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

fieler



Ondernemingsnr : 0818.659.709

Benaming

(voluit) : DR. LUDO DRAULANS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Spoorwegstraat 2 te 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte ontbinding dd. 04/0812014

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 4 augustus 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LUDO DRAULANS, met zetel te 2260 Westerlo, Spoorwegstraat 2, met ondememingsnummer 0816.659.709, RPR Antwerpen afdeling Turnhout, met BTW nummer BE818.659.709, opgericht bij akte verleden voor Meester Elruno Naets te Westerlo op zeventien september tweeduizend en negen, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig september tweeduizend en negen onder nummer 09137042, waarin volgende beslissingen genomen werden:

OPROEPING VAN DE VENNOTEN EN VAN DE ZAAKVOERDER

Alle vennoten hier aanwezig of vertegenwoordigd als vernield, en de enige zaakvoerder, hebben in hun respectievelijke hoedanigheid alhier allen verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en  termijnen, evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen; zij verklaren te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

VASTSTELING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijziging inhouden, een driefvierde meerderheid van stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard en de overige besluiten de gewone meerderheid van' stemmen.

De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

BERAADSLAGING - BESLUITEN,

Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht

en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 mei 2014 gehecht;

b, verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid heeft aangenomen DE BIE & C°, met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61D, vertegenwoordigd door de heer Michel DE BIE, bederevisor door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Haar besluit luidt:

"In het kader van de procedure van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding voorzien door het Wetboekl van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BV BVBA "DR. LUDO DRAULANS" een boekhoudkundig& staat op 31 mei 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 133.791,96 EUR en een boekhoudkundig eigen vermogen van 111.650,00 EUR,

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passive de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de : .etbeirJ..hettceder.Yeade3toorgeeteicie vereffening.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4:3

"

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap op 31 mei 2014. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en

passiva afgesloten op 31 mei 2014 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een reogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, RSZ en bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op basis van hetgeen voorafgaat en het volkomen nazicht dat ik uitvoerde op de staat van activa en passiva per 31 mei 2014 van de BV BVBA "DR. LUDO DRAULANS" kan ik besluiten, dat deze staat op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd kunnen worden door de vereffenaar.

Het huidige controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BV BVBA "DR, LUDO DRAULANS" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De vergadering erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen en verklaart er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passive van ontvangen te hebben, dit alles overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris kan, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181, § 4 eerste lid Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld vanaf heden. De vennootschap zal dus enkel bestaan voor haar vereffening,

DERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend de heer DRAULANS Ludo, voornoemd. De vennoten zullen besluiten over de kwijting van de zaakvoerder ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering of bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen: de heer DRAULANS Ludo, voornoemd, die alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel wordt bevestigd.

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen die slecht in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer DRAULANS Ludo, voornoemd, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd. Als subsidiaire plaatsvervangend vereffenaar wordt mevrouw CANNAERTS Monique, voornoemd, benoemd.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Hij mag de handelingen verlichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is,

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

'

béhodden aan het Belgisch Staatsb lad

Aangevoegde stukken

1. Het bijzonder verslag van de zaakvoerder.

2. De staat van activa en passive afgesloten op 31 mei 2014,

3. Het controleverslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen DE BIE & C% met zetel te 8500 Kortrijk, Wolvendreef 61D, vertegenwoordigd door de heer Michel DE BIE over voormelde staat van activa en passive in dato van 31 mei 2014.

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de akte van ontbinding titi. 04/08/2014

2) verslag van de zaakvoerder

3) verslag van de bedrijfsrevisor

4) staat van activa en passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.01.2014, NGL 04.02.2014 14028-0143-014
24/11/2014
ÿþ1~~~ ilg. Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelega ter grime van cte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 NOV. 2014

ANTWERPEN afueling TURNHOUT

®Piteérier



IJIMILI1J i III

i

ll



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0818.659.709

Benaming

(voluit) : DR. LUDO DRAULANS in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spoorwegstraat 2 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 23/10/2014, bljikt dat de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 30/09/2014 en dat de vereffenaar, de heer Ludo Draulans, wonende te 2260 Westerco, Spoorwegstraat 2, de rekeningen met de stukken tot staving op de zetel van de vennootschap neergelegd heeft.

Uit dezelfde notulen bljikt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van 10 jaar bewaard worden te 2260 Westerlo, Spoorwegstraat 2.

Gedaan te Westerlo, op 23/10/2014.

Getekend:

De heer Ludo Draulans

Vereffenaar - volmachthouder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 24.04.2013, NGL 15.05.2013 13118-0191-014
08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.04.2012, NGL 07.05.2012 12105-0358-014
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.05.2011, NGL 20.05.2011 11117-0024-014

Coordonnées
DR. LUDO DRAULANS

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 2 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande