DR. JNL SCHOUTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JNL SCHOUTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.938.453

Publication

03/12/2014
ÿþ Mad wam 11.1

Ikr., = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III i



*14216956

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 M0V, 20%;

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsar : 0525.938.453

Benaming

(voluit) : Dr. JNL Schouten

(verkort) : 0 e'-'44-.94-.

~ 4,1.,x ` a,,," C~

Rechtsvorm: BVBA `"`~

Zetel : Helenalei 16, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 01/07/2014 blijkt volgend besluit met éénparigheid van stemmen genomen te zijn:

de maatschappelijke zetel wordt met ingang vanaf heden verplaatst naar Jan van Rijswijklaan 67 bus 4, 2018 Antwerpen.

Schouten Jeoffrey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302304*

Neergelegd

11-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525938453

Benaming (voluit): Dr. JNL Schouten

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2018 Antwerpen, Helenalei 16 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris met standplaats te Eigenbilzen, op 9 april 2013, blijkt dat : De heer SCHOUTEN, Jeoffrey Nicole Luc, geboren te Wilrijk op elf juli negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2018 Antwerpen, Helenalei 16/3.;

een Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam Dr. JNL Schouten.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

De heer SCHOUTEN Jeoffrey, wonende te 2018 Antwerpen, Helenalei 16/3, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Haar naam luidt  Dr. JNL Schouten . Artikel 2.- Zetel

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Helenalei 16 bus 3.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening door de geneesheer-vennoot van haar volledige medische activiteit, met als specialisatie maag, darm en lever, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

1) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

2) Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) De aankoop, het huren, leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

4) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in haar disciplines bij te blijven.

5) Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt;

Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Artikel 3bis.-

De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 17.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, evenwel dienen de zaakvoerders tevens vennoot te zijn. De zaakvoerder kan benoemd worden door de algemene vergadering of een buitengewone algemene vergadering. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefende voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De bestuursfunctie belichaamd in het mandaat van de zaakvoerder, moet steeds door de geneesheer vennoot waargenomen worden en kan bezoldigd worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Artikel 19.-

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte.

Artikel 21.- Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen de gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Indien de volmachtdrager geen geneesheer is, blijven de (rechts)handelingen beperkt tot niet-medische handelingen.

Artikel 23.-

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Haar beslissingen worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

Artikel 24.-

De enige vennoot-zaakvoerder oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot zaakvoerder worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Indien de vennootschap maar één vennoot heeft, hetgeen ook betekent dat hij zaakvoerder is, kan hem kwijting verleend worden.

Artikel 25.-

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26.-

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in het rijk, te bepalen in de oproepingen, en kunnen opgeroepen worden door een zaakvoerder, telkens wanneer de belangen van de vennootschap zulks vereisen of vennoten die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 27.-

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf vennoot zijn en mag slechts voor één vennoot als volmachtdrager optreden.

Artikel 28.-

Iedere aandeelhouder kan bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door de zaakvoerder is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel vermeldt. Eveneens vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend en ten minste drie dagen voor de vergadering per brief teruggestuurd naar de in de oproeping vermelde plaats.

Artikel 29.- Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 31.-

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 34.-

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene onkosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooreerst vijf procent afgetrokken tot het vormen van het wettelijk reservefonds, tot dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De aanwending van het overschot van de winst wordt beslist door de algemene vergadering; het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen beslissing kan getroffen worden.

Een reserve kan enkel worden aangelegd met éénparig akkoord van de geneesheren-vennoten tenzij de Provinciale Raad een andere meerderheid aanvaardt. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Artikel 35.-

De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

Artikel 36.-

In geval van ontbinding wordt de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar. Ingeval van ontstentenis van de zaakvoerder zal een vereffenaar aangesteld moeten worden.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel 37.-

Het batig saldo van de vereffening zal uiteindelijk onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, in zover ze volgestort zijn.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Luik B - Vervolg

b. te benoemen tot deze functie: De heer SCHOUTEN Jeoffrey Nicole Luc, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Helenalei 16/3, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap.

d. de al dan niet bezoldiging van het mandaat van de zaakvoerder zal bepaald worden bij beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel VANGRONSVELD

Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0543-008

Coordonnées
DR. JNL SCHOUTEN

Adresse
JAN VAN RIJSWIJKLAAN 67, BUS 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande