DR. ISABELLA CERVINI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ISABELLA CERVINI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.551.862

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 20.06.2014 14207-0410-012
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13327-0002-012
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12182-0351-011
28/04/2011
ÿþna neerlegging ter gri

mod 2.1

me van ae_ akte

NEERG_ELFnn

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 APR. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

IIII HlI OII 11ff I 111ff 11ll 1ff I IV II

*11066898'

Vot beho aan Belg Staat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

t, Ondernemingsnr

Benaming : DR. ISABELLA CERVIN!

(voluit) Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Pittersbos 6

Zetel : 2460 Kasterlee

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op dertien april;

tweeduizend en elf, blijkt dat: "

Mevrouw CERVINI Isabella Louisa Joanna, geboren te Turnhout op zeventien april negentienhonderd; tweeënzeventig, wonende te 2460 Kasterlee, Pittersbos 6, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm: heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met alsj `3 naam "DR.ISABELLA CERVINI".

De zetel is gevestigd te 2460 Kasterlee, Pittersbos 6.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de huisartsgeneeskunde in het algemeen en de esthetische geneeskunde in het bijzonder; door de geneesheren vennoten huisartsen in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming; ; van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het; door de geneesheren-vennoten-huisartsen gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Het doel omvat tevens:

3; 1. De inrichting van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

2. De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief; gebouwen, kortom een volledige infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer vennoot huisarts.

3, Het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer vennoot-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

4. Roerende en onroerende patrimonium-verrichtingen uitvoeren voor zover dit kadert in het beheer als goede; huisvader en mits inachtneming van de regels van de medische deontologie.

5. Aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen,; die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

;; 6. Adviesverlening, begeleiding en consultancy van huisartsenpraktijken, -kringen, -wachtposten en andere eerstelijns gezondheidsorganisaties op het vlak van organisatie, multidisciplinaire samenwerking, expertise; ;; rond gezondheidspromotie en ziektepreventie en projectmanagement.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn; rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de

_"

; specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Zowel de vennootschap als de vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, vertegenwoordigd door;'

honderd aandelen met een fractiewaarde van éénhonderdste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van twee/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te

handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die;

waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien jaar om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig, werd benoemd:

Mevrouw CERVINI Isabella Louisa Joanna, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert één oktober 2010.

Bijzondere volmacht: er werd aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A/0, met recht van in de plaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

E" 1%oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. ISABELLA CERVINI

Adresse
PITTERSBOS 6 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande