DR. EMILIE DEROY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. EMILIE DEROY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.699.180

Publication

21/10/2013
ÿþt

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13159671

Neergelègo ter gritne van cie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 OKT, 2013

Tij NHOUT

'13idinriffier,

Ondernemingsnr : Q 590 . 693. 4cro

Benaming (voluit) : Dr. Emilie Deroy

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

' Zetel : Rubensstraat 12

2300 Turnhout

11

Onderwerp akte :BVBA : Oprichting

I: Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde;

i (Ravels), op 9 oktober 2013, blijkt dat: i

Mevrouw DEROY Emilie Jasée Vital, ongehuwd, geboren te Turnhout op 5 april 1984,;

wonende te 2300 Turnhout, Kamiel Van Baelenstraat 22. i

:, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "Dr. Emilie

ii Deroy". '

i,De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Rubensstraat 12. i

ii De vennootschap heeft tot doel: :

De uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten -huisartsen; !i in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van; i! de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor,

het door de geneesheren-vennoten-huisartsen gepresteerde werk, ongeacht del :i verdeling van de aandelen.

Il Het doel omvat tevens:

1. De inrichting van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die; li nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

li 2. De aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende;

i accommodaties, inclusief gebouwen, kortom een volledige infrastructuur om deze ter, ,i beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot-huisarts.

3. Het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot-huisarts toe te latenij zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline aan de spits van de evolutie tel ' blijven.

4. Roerende en onroerende patrimonium-verrichtingen uitvoeren voor zover dit kadert;

ii in het beheer als goede huisvader en mits inachtneming van de regels van de medische; deontologie.

ii 5. Aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en

gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

6. Adviesverlening, begeleiding en consultancy van huisartsenpraktijken, -kringen, ii wachtposten en andere eerstelijns gezondheidsorganisaties op het vlak van organisatie,i

i multidisciplinaire samenwerking, expertise rond gezondheidspromotie en;

ziektepreventie en projectmanagement. i

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten;

ii die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. iq De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt. De geneeskunde wordtl

uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot en de !i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de' vennoot dient hiervoor verzekerd te zijn.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met een fractiewaarde van 1/1.000ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van twee/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend. Als niet-statutaire zaakvoerder voor een hernieuwbare termijn van tien jaar om te eindigen na de jaarvergadering in 2023, wordt benoemd: Mevrouw DEROY Emilie 3osée Vital, ongehuwd, geboren te Turnhout op 5 april 1984, wonende te 2300 Turnhout, Kamiel Van Baelenstraat 22.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de'fivennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan Accountantskantoor van de Korput te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44 en/of de heer van de Korput Peter, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neeriegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, ban kattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~oor- .behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. EMILIE DEROY

Adresse
RUBENSSTRAAT 12 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande