DR. COREMANS EN DR. NOWE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. COREMANS EN DR. NOWE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.656.002

Publication

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 26.08.2014 14489-0010-015
06/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

20 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAL 3ELne MECHELEN

Voo behoug

aan h

Belgis Staatsk

Ondernemingsnr : 0866.656.002

Benaming (voluit) : Dr. Coremans en Dr. Nowé

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Dwarsstraat 9 - 2830 Blaasveld (Willebroek)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor ARNOUT SCHOTSMANS, geassocieerd notaris te Mechelen, op drie december tweeduizend dertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Coremans en Dr. Nowé, met zetel te 2830 Willebroek, Dwarsstraat 9.

Ondernemingsnummer 0866.656.002

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt

De buitengewone algemene vergadering bevestigt de inkoop van eigen aandelen met behoud van kapitaal de dato vijftien augustus tweeduizend en tien. Als gevolg hiervan werden honderd (100) aandelen vernietigd zodat het aantal aandelen in omloop gebracht werd van vijfhonderd (500) op vierhonderd (400).

Tweede agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te BE -3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, de dato twee december tweeduizend dertien, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA «DR. COREMANS EN DR. NOWE» betreft de vorderingen die de vennoten, de heer Bart COREMANS en mevrouw Gisèle NOWE, bezitten ten opzichte van de Burg. BVBA «DR. COREMANS EN DR. NOWE», voortkomende uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 648.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrisrevisorenkanfoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3, de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Bart COREMANS ten bedrage van 324.000,00 EUR

bestaat uit de uitgifte van 2.592 kapitaalaandelen van de Burg. BVBA «DR. COREMANS EN DR. NOWE»,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

lí zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/2.59e van 324,000,00 EUR, toegekend aan de heer Bart COREMANS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw Gisèle NOWE ten bedrage van 324.000,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 2.592 kapitaalaandelen van de Burg. BVBA «DR. COREMANS EN DR. NOWE», zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/2.592518 van 324.000,00 EUR, toegekend aan mevrouw Gisèle NOWE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. (no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WIB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 02 december 2013

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN

(getekend)"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Derde agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in natura

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde zeshonderd achtenveertig duizend euro (¬ 648.000,00) om het te brengen van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) op zeshonderd achtennegentig duizend euro (¬ 698.000,00), door uitgifte van vijfduizend honderd vierentachtig (5.184) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer COREMANS Bartholomeus ten bedrage van driehonderd vierentwintig duizend euro (¬ 324.000,00) bestaat uit de uitgifte van tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) kapitaalaandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. COREMANS en DR. NOWÉ, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de heer COREMANS Barthotomeus. De vergoeding voor de inbreng in natura door mevrouw NOWÉ Gisèle ten bedrage van driehonderd vierentwintig duizend euro (¬ 324.000,00) bestaat uit de uitgifte van tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) kapitaalaandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. COREMANS en DR. NOWÉ, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan mevrouw NOWÉ Gisèle.

Vierde agendapunt: verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  lnschriivinq op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van zeshonderd achtenveertig duizend euro (¬ 648.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de zesduizend vierhonderd tachtig (6.480) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer COREMANS Bartholomeus, vennoot sub 1): tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) aandelen

- aan mevrouw NOWÉ Gisèle, vennoot sub 2): tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) aandelen De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vijfde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd achtenveertig duizend euro (E 648.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd achtennegentig duizend euro (¬ 698.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd vierentachtig (5.584) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Zesde agendapunt: wijziging van de statuten



Luik B - VPrvnIn

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd achtennegentig duizend euro (E 698.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend vijfhonderd vierentachtig (5.584) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizend vijfhonderd vierentachtigste (1/5.584-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende agendaaunt: volmacht tot coordinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, alle machten om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FILIP HEIRBAUT, met zetel te 2800 Mechelen.(Mechelen), Galgestraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondememingsnummer 0502.741.694, vertegenwoordigd door de heer HEIRBAUT Filip, wonende te 2800 Mechelen, Galgestraat 15, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Amout Schotsmans, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

f Voor,-behouden aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 30.08.2012 12516-0470-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.08.2011, NGL 29.08.2011 11496-0103-013
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.08.2008, NGL 29.08.2008 08712-0064-013
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.08.2007, NGL 30.08.2007 07676-0106-013
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.07.2006, NGL 09.08.2006 06618-0543-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 23.09.2005, NGL 30.09.2005 05740-4170-013
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 18.08.2015 15441-0362-015
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 24.08.2016 16467-0315-015

Coordonnées
DR. COREMANS EN DR. NOWE

Adresse
DWARSSTRAAT 9 2830 BLAASVELD

Code postal : 2830
Localité : Blaasveld
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande