DR. BARBARA WILLEKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BARBARA WILLEKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.876.761

Publication

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 27.04.2013 13099-0378-015
23/04/2013
ÿþ u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MM wond i 1..1

i[ - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

Ondernemingsnr : 0819,876.761

Benaming

(voluit) : DR. BARBARA WILLEKENS - IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid-in vereffening

Zetel : Trevierenlei 14 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 14 maart 2013 blijkt dat:

1) de vereffenaar, mevrouw Barbara WILLEKENS, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 14,

schriftelijk verslag uitgebracht heeft over haar vereffeningswerkzaamheden en dat de algemene vergadering de lezing van het verslag d.d. 12 november 2012 aanhoord heeft en tevens kennisgenomen heeft van de vereffeningsrekeningen afgesloten per 14 oktober 2012, en van de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen d.d. 12 februari 2013 met betrekking tot het voorgestelde verdelingsplan,

De vergadering beslist de vereffeningsrekeningen afgesloten per 14 oktober 2012 goed te keuren, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het plan van verdeling.

Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening en die nog niet te gelde werden gemaakt, worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening door de vereffenaar overgemaakt aan de enige vennoot, mevrouw Barbara WILLEKENS. De vergadering geeft aan mevrouw Barbara WILLEKENS de nodige volmacht om, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, alle betalingen te verrichten of vorderingen te innen in het kader van de uitvoering van het plan van verdeling en om namens de alsdan vereffende vennootschap alle administratieve of gerechtelijke procedures te voeren. Hiertoe zal mevrouw Barbara WILLEKENS alle nodige handelingen kunnen stellen, verklaringen afleggen, vcrderingen instellen en betwistingen voeren, alle documenten mogen ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Er dienen verder geen maatregelen te worden genomen betreffende de consignatie van gelden en/of waarden die aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die aan hun niet konden worden afgegeven.

De vennoten erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen formeel en uitdrukkelijk afstand van de formaliteiten van artikel 194 W.Venn.

2) de algemene vergadering unaniem ontslag en kwijting verleent aan mevrouw Barbara WILLEKENS voor de uitoefening voor haar mandaat als vereffenaar.

3) de algemene vergadering unaniem beslist de vereffening te sluiten.

4) beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: 2900 Schoten, Trevierenlei 14.

Getekend, Barbara WILLEKENS, vereffenaar.

Hooryclagd àehfbaiftk van Koophandel to Antwerpen, a~

Griffie 1 2 APR. ~D1~

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012
ÿþ Mod Wott111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd ter griffie van Rechtbank

van iYao,phand.:J AntiaerranQ p

9 JtlLI 2012

Griffie

IlI Qiti t lit l 1 Qui I Q tuiQ itul i tul

tiziae~ai*

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0819.876.761

Benaming

(voluit) : DR.BARBARA WILLEKENS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2900 Schoten, Trevierenlei 14

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - ontbinding - invereffeningstelling - volmachten

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. BARBARA WILLEKENS", in datum van 27 juni 2012, bij proces-verbaal van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem van zelfde datum, dat de hierna volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde revisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van dit laatste verslag luiden letterlijk als volgt:

"9.Besluit "

In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van DR.BARBARA WILLEKENS BURG.VENN. O.V.V BVBA, met maatschappelijke zetel te B2900 Schoten, Trevierenlei 14, een staat van actief en passief per 31 maart 2012 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 121.660,80 EUR en een netto-actief van 108.546,50 EUR,

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles en van de volledigheid van de kosten van de vereffening, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 maart 2012.

Hasselt, 11 juni 2012, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG VE.flH. CVBA Vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS Bedrijfsrevisor. (getekend)."

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 maart 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder, het voormelde verslag van de revisor en voormelde staat worden aan onderhavige akte gehecht en zullen er samen mee geregistreerd worden.

TWEEDE BESLUIT Ontbinding

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "DR. BARBARA WILLEKENS", voornoemd, vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog slechts voor haar vereffening.

DERDE BESLUIT  Benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen,

Zij benoemt als vereffenaar mevrouw WILLEKENS Barbara Melissa P., geboren te Antwerpen op 10 april 1976, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 14, welke hier aanwezig is en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet, en welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd is,

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank wordt bevestigd of gehomologeerd.

VIERDE BESLUIT Machten van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald kan zij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Bij overlijden of ontslagneming van de vereffenaar, zal de algemene vergadering van aandeelhouders overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar,

De vergadering verleent tevens voor zover ais nodig aan de vereffenaar de bevoegdheid om een verzoekschrift in te dienen bij de bevoegde rechtbank met het oog op het verkrijgen van de bevestiging en/of homologatie van haar benoeming conform artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT Ontslag en kwijting zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat in gevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, die hiernavolgende enige zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

Mevrouw WILLEKENS Barbara Melissa P., geboren te Ant-werpen op 10 april 1976, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 14,

De vergadering verleent aan haar kwijting onder voorbehoud van de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende jaar.

ZESDE BESLUIT aanpassing statuten

In de statuten wordt vermeld dat de vennootschap in vereffening is getreden.

In artikel 1 wordt na eerste zin volgende zinnen toegevoegd:

"De vennootschap werd in vereffening gesteld blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem op 27 juni 2012. Bij elke vermelding van de naam van de vennootschap wordt de vermelding "in vereffening" toegevoegd",

ZEVENDE BESLUIT - Volmachten

Coordinatie statuten

De vergadering verleent voor zover als nodig alle machten aan de vereffenaar om de coördinatie van de statuten goed te keuren.

volmacht

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht voor onbepaalde duur aan de heer Steven Smits, accountant, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Steven Smits", met woonsikeuze te 2640 Mortsel, Armand Segerslei 151, of aan één van zijn lasthebbers, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met de oprichting, ontbinding en vereffening, met beslissingen van de zaakvoerder(s) en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappin-gen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Guillaume Beuckelaers (get.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte'

-gecoördineerde statuten.

Vo

étenonen

aan het

Belgisch

Staaatsbiiad

V

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 29.03.2012 12071-0364-010
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 26.04.2011 11089-0357-010

Coordonnées
DR. BARBARA WILLEKENS

Adresse
TREVIERENLEI 14 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande