DR. ANN RENS - FYSISCHE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANN RENS - FYSISCHE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.146.095

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 10.02.2014 14031-0454-010
18/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0808.146.095

Benaming (voluit) : Dr. Ann Rens - fysische geneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Torekensvelden 25

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Onderwerp akte :BVBA : vereffening

i Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhavert op tweeëntwintig september tweeduizend; veertien, " Geregistreerd op het Registratiekantoor Mechelen-AA op dertig septembér tweeduizend; veertien ; zes bladen; geen verzendingen; Register 5; Boek 328; Blad 081; Vak 0004, Ontvangen!

i registratierechten: vijftig euro (R ¬ 50,00)", dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de de:

ii Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "Dr. Ann Rens - fysische geneeskunde", met maatschappelijke zetel te 2861; 3j Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Torekensvelden 25, heeft beslist met eenparigheid van stemmen en heeft: uiteengezet dat : A. Deze vergadering heeft als agenda: 1. Lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de, vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien. Verslag door de extern accountant over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder; 2. Vroegtijdige, fs ontbinding van de vennootschap; 3. Ontslag en kwijting verlenen aan de zaakvoerders; 4. Definitieve,

ii sluiting van de vereffening. B. Vaststelling dat de vergadering wettelijk is samengesteld. Er bestaan :; op heden honderd (100) aandelen zonder een nominale waarde. Er blijkt uit de samenstelling van de

vergadering dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn. Deze vergadering is dus wettelijk;

samengesteld en kan geldig beraadslagen en besluiten over arre punten van de agenda, zonder dati

zij de vervulling van de formaliteiten omtrent de samenroeping moet rechtvaardigen. C. Bevestiging:

door ondergetekende notaris. Ondergetekende notaris bevestigt in uitvoering van artikel 181 § 4 van

het wetboek van vennootschappen, na nazicht, het bestaan en de externe wettigheid van de; ii rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het wetboek :; van vennootschappen gehouden is. In aansluiting daarbij worden volgende documenten aan, :! ondergetekende notaris overhandigd :

- het verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passiva;

het verslag van voornoemde extern accountant.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering voor juist erkend. Zij erkent dat zij;

geldig is samengesteld en in staat te beraadslagen over de punten van de agenda.

BESPREKING.

Aan de aandeelhouders wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder. Dit verslag;;

geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een!!

is samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap!

afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgesteld door Audit- en expertisekantoor Borrë,

met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen  Brusselsesteenweg 564A, over de samenvattende

staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. ?i

Het besluit van het verslag van de extern accountant, luidt als volgt

"11. BESLUIT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie; vrl

ger-lr-trr " 1

MONITEUR ENGE 1 0 nKT. 20111

10 -11 (14ECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

ELGISCH STAÂ,AC Grafie

B

*14208910*

YD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

A

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de raakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. ANN RENS - FYSISCHE GENEESKUNDE met maatschappelijke zetel te 2861 O.L. Vrouw-Waver, Torekensvelden 25, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van vierhonderdvijfenveertigduizend driehonderd en acht euro en vierenveertig eurocent (445.308,44 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van honderdnegentigduizend driehonderdentwaalf euro en tweeëndertig eurocent (190.312,32 EUR). Het netto-actief bedraagt driehonderd drieënnegentigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro en drieëndertig eurocent (393.755,33 EUR). De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gelet op de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar handelsrelaties, financiële instellingen, raadsheren en andere partijen met uitzondering van het hypotheekkantoor. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden en onder voorbehoud van nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden worden ingeschat.

Op grond van de in formatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap BV BVBA DR. ANN RENS - FYSISCHE GENEESKUNDE en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Mechelen op 19 september 2014

(getekend)

Werner BORRÉ

Extern accountant"

De vennoten erkennen volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, door een kopie ervan op voorhand te hebben verkregen.

Het bestuursorgaan, zijnde de zaakvoerder, voornoemde Mevrouw RENS Ann, verklaart dat er sedert de opmaak van voormeld controleverslag geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit voornoemde staat.

De buitengewone algemene vergadering stelt daarop vast dat, overeenkomstig artikel 184, §5, eerste lid W.Venn. alle voorwaarden vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte. - BESLUITEN. - Na beraadslaging neemt de vergadering met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten: - Eerste beslissing - De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aanwezige aandeelhouders; zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. - Tweede beslissing - De buitengewone algemene vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden, bij toepassing van artikel 184, §5 W.Venn. - Derde beslissing - De algemene vergadering die kennis heeft genomen van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen deze goedgekeurd en keurt vervolgens zowel de rekeningen als de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering goed, en verleent kwijting voor het uitgeoefende mandaat van zaakvoerder, voornoemde Mevrouw RENS Ann, welke hierbij ontslagen wordt uit haar functie. De buitengewone algemene vergadering keurt vervolgens zowel het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing ais het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening goed en gaat akkoord met de mandaten voor de betalingen in deze. - Vierde beslissing - Vervolgens is de algemene vergadering overgegaan tot het sluiten van de vereffening van de vennootschap, daar alle activiteiten zijn stopgezet en alle passiva zijn vereffend. De Buitengewone Algemene Vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. Ann Rens  fysische geneeskunde" bezit geen onroerende goederen, zodat de vereffening heden definitief afgesloten wordt. Alle eventuele nog terug te nemen activa zullen door Mevrouw RENS Ann, voornoemd, ontvangen worden. Zij verklaart tevens dat zij alle toekomstige activa en passiva en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De buitengewone algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen. Het bestuursorgaan verklaart evenwel dat het ten aanzien van derden als vereffenaar zal worden beschouwd bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid W.Venn. - Vijfde beslissing - Na deze besluiten heeft Mevrouw RENS Ann, voornoemd, ons verklaard zich te verbinden aldaar de boeken en documenten van gezegde vennootschap gedurende een termijn van vijf jaar te bewaren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (get.) Paul VERHAVERT, Notaris. Werd tegelijkertijd neergelegd : afschrift + verslag bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva + verslag

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0808.146.095

Benaming

(voluit) : Dr. Ann RENS - fysische geneeskunde

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Baan 67 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang vanaf 25 oktober 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van Oude Baan 67 te 2800 Mechelen naar Torekensvelden 25 te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

BENS Ann

Zaakvoerder

Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Sta " . " ie

na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

r

 " r  ~ ~



iiU1,1.071e1

V beh aa Be Sta;

hi

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 17.12.2012 12665-0118-010
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.11.2011, NGL 26.01.2012 12014-0321-010
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.12.2010, NGL 16.12.2010 10631-0168-010

Coordonnées
DR. ANN RENS - FYSISCHE GENEESKUNDE

Adresse
TOREKENSVELDEN 25 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande