DOKTER ROEL VERSCHOOTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ROEL VERSCHOOTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.884.405

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0459-014
29/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305603*

Neergelegd

25-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849884405

Benaming (voluit): Dokter Roel Verschooten

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 166

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op drieëntwintig oktober tweeduizend twaalf, heeft

de heer VERSCHOOTEN Roel Paula Hilda, geboren te Bonheiden op 20 september 1983, wonende te 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 166

een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Dokter Roel Verschooten, en met zetel te 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 166 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro,

vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is volledig geplaatst door de oprichter en volgestort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro. Hij ontvangt honderd aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend honderd euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.500,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder oogheelkunde, door artsen-vennoten, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun medische activiteit in gemeenschap te brengers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De honoraria in het kader van deze samenwerking worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Het relatieve aandelenbezit van de vennoten dient zich steeds te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

De eigenlijke geneeskunde zal echter enkel door de artsen-vennoten zelf uitgeoefend worden en geenszins door de vennootschap.

Het verwerven en/of huren van alle medische apparatuur en begeleidende roerende of onroerende accommodaties voor de praktijk van de artsen-vennoten.

De mogelijkheid scheppen om de artsen toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in diens discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening. Ze mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doei nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke aard, roerende, onroerende of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij de vennootschap gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerders die individueel bevoegd zijn de vennootschap te vertegenwoordigen.

b. door de houder van een volmacht die beperkt is wat betreft het voorwerp en niet geldt voor medische handelingen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens ander besluit van de algemene vergadering.

De oprichtersvergadering benoemt éénparig tot niet - statutaire zaakvoerder de heer Verschooten Roel voor een periode van tien jaren vanaf 23 oktober 2012. Hij aanvaardt zijn mandaat. Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit vereist.

Overgangs- en slotbepalingen

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichter zouden zijn aangegaan sedert 01 juni 2012, met inbegrip van de uitoefening van de geneeskundige praktijk sedert 01 juni 2012.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent volmacht aan de NV AC/S Accountants en Belastingsconsulenten, gevestigd te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 236, vertegenwoordigd door Dietmar Van Dyck of Pascale Weckhuysen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om te zorgen voor de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, bij de BTW -Administratie, en bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0266-013

Coordonnées
DOKTER ROEL VERSCHOOTEN

Adresse
MEESTER VAN DER BORGHTSTRAAT 166 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande