DOKTER DANA VAN KERKHOVEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DANA VAN KERKHOVEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.796.495

Publication

01/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 SEP. 2013

KOOPHAti{e6 TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 53g. 1,135

Benaming

(volut) : DOKTER DANA VAN KERKHOVEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Heibloem 58

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op 12 september 2013 dat mevrouw VAN KERKHOVEN Dana, geboren te Herentals op zes september negentienhonderd zesenzeventig, dokter/klinisch bioloog, identiteitskaartnummer 591-7193066-36, wonende te 2250 Olen, Heibloem 58, een vennootschap heeft opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam; DOKTER DANA VAN KERKHOVEN.

De naam van de vennootschap wordt steeds voorafgegaan of gevolgd door de woorden: "burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA" of afgekort "BV ovv BVBA".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte of een uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Heibloem 58.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden,

De overbrenging van de zetel van de vennootschap moet bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk aan de Orde van Geneesheren meegedeeld worden.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde met specialiteit klinische biologie, al dan niet in combinatie met ziekenhuishygiëne, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot-dokter/klinisch bioloog onder zijn eigen verantwoordelijkheid, en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

Het relatieve aandelenbezit dient zich steeds te verhouden tot de respectieve professionele activiteit van de vennoten in de vennootschap.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van erelonen door en voor de vennootschap en van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties van de vennootschap.

Om dit doel te verwezenlijken kunnen de volgende middelen aangewend worden:

1. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot- dokter/klinisch bioloog.

2. Het Inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

3. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

A i MLII91.81 i iu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot- dokter/klinisch bioloog toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze medewerken met alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) en werd volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (188) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Splitsing van de eigendom van de aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden en de uiteindelijke vennoot moet een arts zijn, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

Professioneel blijft de geneesheer-vennoot- dokter/klinisch bioloog onbeperkt aansprakelijk. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dienen hiervoor verzekerd te zijn.

Een geneesheer die door een gerechtelijke of disciplinaire beslissing het recht om de geneeskunde uit te oefenen ontzegd is, mag zich gedurende de straftijd niet doen vervangen. Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven.

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meer) zaakvoerder(s).

De zaakvoerder moet het beroep van geneesheer-dokter/klinisch bioloog van dezelfde of aanverwante discipline uitoefenen, en derhalve ingeschreven zijn op de lijst van de Orde en moet tevens vennoot zijn,

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt  zo de enige ven-noot enige zaakvoerder is- uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar en worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en de terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; daarnaast zal de geneesheer-vennoot een vergoeding krijgen voor kosten en vacaties en een normale vergoeding voor zijn professionele activiteiten._

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesheren-vennoten vereist.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars (onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank) en bepaalt hun bevoegdheid en hun vergoeding.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De enige oprichter heeft verder beslist :

- vanaf heden als zaakvoerder te benoemen voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank: mevrouw Dana Van Kerkhoven, voornoemde oprichter die verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en welke verklaart de opdracht te aanvaarden. Zij oefent haar ambt onbezoldigd uit tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden op de derde maandag van de maand juni tweeduizend veertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de oprichting om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

- aan te stellen ais bijzondere gevolmachtigde : de naamloze vennootschap OPTIFISK, gevestigd te 2200 Herentals, Grote Markt 7, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en in voorkomend geval bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting en benoeming zaakvoerder, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en nanoteKening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0022-008
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0325-008

Coordonnées
DOKTER DANA VAN KERKHOVEN

Adresse
HEIBLOEM 58 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande