DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.589.275

Publication

22/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i °=

eergelegrf ier griffie van cie Rerhffaniç yar: Koophandel Antwerpen,

ANTWERPEN

GrifiO 9 ARP. 2014

A

Ondernerningsnr : 0501.589.275

Benaming

(voluit) : DOKTER ANNELEEN VANNEUV1LLE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel Pater Damiaanlaan 78 te 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 31/01/2014 te verplaatsen naar :

Kriekenlaan 17

2240 Zandhoven

Get. A. Vanneuville

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laMsie biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzgl van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

fl " Naam en handtekening.

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 06.08.2014 14401-0002-010
30/04/2013
ÿþ Mod word 11,1

~-tek= 1= ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN

ui 11



Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Anfwerponi f2

Griffie 19 APR. 2013

Ondernemingsnr : 0501.589.275

Benaming

(voluit) : DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pater Damiaanlaan 78 te 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging verslagen

1. Revisoraal verslag dd 6 maart 2013 inzake de quasi-inbreng bij de vennootschap;

2. Verslag van de zaakvoerder dd 01/03/2013 betreffende de quasi-inbreng bij de vennootschap.

Get. Anneleen Vanneuville,

Zaakvoerder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken na neerlegging ter griffie van de akte

kopie

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306197*

Neergelegd

27-11-2012



Griffie

0501589275

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2240 Zandhoven Pater Damiaanlaan 78.

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 27 november 2012, dat tussen de hierna vermelde personen een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoot:

Mevrouw VANNEUVILLE Anneleen Maria, geboren te Wilrijk op 19 februari 1981, gehuwd, rijksregisternummer 81.02.19-302.67, wonende te 2240 Zandhoven, Pater Damiaanlaan 78.

Naam :

 DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE

Zetel :

2240 Zandhoven, Pater Damiaanlaan 78.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, specialisatie huisarts, door de geneesheer-vennoot met inachtname van de geneeskundige plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap beoogt voor de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag hij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag hij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor voornoemde praktijk, aankopen of huren. In hetzelfde kader mag hij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling van de erelonen. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt zich in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteiten een regelmatig en commercieel karakter krijgen.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft kan deze benoemd worden voor een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes jaar. Het mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten.

Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van tien jaar:

- mevrouw VANNEUVILLE Anneleen, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren - vennoten en de vennootschap vastgelegd, welke overeenkomst onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft kan deze benoemd worden voor

een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders zijn

benoemd, dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes jaar.

Het mandaat is hernieuwbaar.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een

belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een

aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen

259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid

van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing

mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor

rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van

belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet

hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening

wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding

van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap

onrechtmatig zou hebben verkregen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Toezicht :

Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de

vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke

reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders

aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal

worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten

vereist.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt

het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het

Wetboek van Vennootschappen.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden

bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand mei om 20.00 uur. Indien

die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap

of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de

vennootschap gevestigd is.

Overgangsbepalingen :

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Voor Ontledend Uittreksel.

Luik B - Vervolg

Afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 26.07.2016 16357-0209-012

Coordonnées
DOKTER ANNELEEN VANNEUVILLE

Adresse
KRIEKENLAAN 17 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande