DKS INSURANCE SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : DKS INSURANCE SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 831.143.411

Publication

08/06/2011
ÿþ Mal 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" ,

NEERGELEGD

2 6 -05- 2011

GRIFFIEITBANK van

KOOPHA te MECHELEN

Ifilt11111111,13jj1111,11111

~

bef ai fie Sta

.Bijlagen_bij _bet_Belgisch Staatsblad_- Q8/06/2Q11- Annexes.. du. Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0831.143.411

Benaming

lvotuit) : DKS Insurance Solutions

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Nieuw-Sloten 58, 2830 Blaasveld

Onderwerp akte : Statutenwijziging

. Op de buitengewone algemene vergadering van 24 mei 2011 werd beslist om Artikel 3 van de statuten met

terugwerkende kracht vanaf oprichtingsdatum aan te passen aan de aanbevelingen van de Autoriteit van de:

Financiële Diensten en Markten (FSMA) en beslist dienvolgens de tekst van dit artikel te laten luiden : "

"Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel:

Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en herverzekeringen in de hoedanigheid van subagent.

De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse verzekeraars als subagent.

Het uitvoeren van administratieve taken en secretariaat in het algemeen.

Het organiseren en geven van opleidingen en seminaries, alsook de organisatie van beurzen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in; volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle: handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst_ van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Het optreden als syndicus van gebouwen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm

" van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Verhuring; van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen- of verhuren van voertuigen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen. en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, alsook aile investerings- en' ' financiële verrichtingen met inbegrip van het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen: of particulieren, onder om het even welke vorm, uitgezonderd de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn: aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen,. kapitalisatieondememingen, onderneming voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als. ' tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het. handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en: andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag. de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen opnemen.

Dirk Schultz

Zaakvoerder

Hiermede tegelijk neergelegd: Afschrift van de notulen d.d. 24 mei 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2015
ÿþMod Ward 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van diaakte

~a>IT1 = -

Ondernemingsnr : 0831.143.411

Benaming

(voluit) : DKS Insurance Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Nieuw-Sloten 58, 2830 Blaasveld

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 29 april 2015 werd beslist om Artikel 3 van de statuten aan " te passen en beslist dienvolgens de tekst van dit artikel te laten luiden

"Artikel 3  Doel

Onder voorbehoud van het naleven van de Belgische wetgeving en reglementering met betrekking tot de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, en van kredietagent. in naam en voor rekening van één in België gevestigde kredietinstelling en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan BVBA Jan Robyn of aan elke andere vennootschap waarvan zij participaties bezit, direct of indirect, zal de vennootschap als doel hebben:

Het optreden als tussenpersoon, agent of commissionair inzake verzekeringen van allerlei aard. Hierin begrepen alle onderhandelingen tot het afsluiten van verzekeringspolissen, beheren van schaderegelingdossiers, verschaffen van raadgevingen en alle dienstverlening op het gebied van verzekeringen.

Het uitvoeren van administratieve taken en secretariaat in het algemeen.

Het organiseren en geven van opleidingen en seminaries, alsook de organisatie van beurzen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en, functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen.

Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer,' controle en toezicht; audit-, consulting. en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering. van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtsreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en, algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm; van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk Naka; Alle handelingen kunnen gesteld worden maar uitsluitend ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen, alle: verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en eigen onroerende zakelijke rechten zoals onder; meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het: aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen,: doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen betreffende de inrichting en: uitrusting van eigen onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit; doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen roerende en eigen onroerende goederen: te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven' door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en, ondernemingen. Verhuring van eigen roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen of verhuren van voertuigen,

Het verwerven van participaties In eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in. rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, alsook alle investerings- en; financiële verrichtingen, onder om het even welke vorm, uitgezonderd de verrichtingen die wettelijk:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2 6 -05- 2015

1.,y:Á -)ELANTWERPEN afd tv,.~, .LEN

III



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, onderneming voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Zij mag haar onroerende goederen In hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere vetbintenïssen zowel voor haarzelf als voos derden op voorwaarde dat zij et zelf belaag bij heeft. Zi} mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen opnemen.

In geval een bepaalde dienstverlening of activiteit zou zijn onderworpen aan de voorafgaande vervulling van voorwaarden voor toegang tot een beroep, zal de vennootschap deze dienst niet aanbieden dan na vervulling van de gestelde voorwaarden, zowel voor eigen rekening als in deelneming met derden.

Getekend,

Dirk Schultz

Zaakvoerder

Hiermede tegelijk neergelegd: Afschrift van de notulen d.d, 29 april 2015

Op de laatste blz. van Luilt 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DKS INSURANCE SOLUTIONS

Adresse
NIEUW-SLOTEN 58 2830 BLAASVELD

Code postal : 2830
Localité : Blaasveld
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande