DJUBBLE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DJUBBLE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 546.623.209

Publication

26/02/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~R~,~;b~ ~~h tYC~i. :f~~, ~~~ a7 FE 201!,}

Griffie

A





Ondememingsnr:

Benaming (voluit) : DJUBBLE

546 " 623 .209 ,1

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 's Herenbaan 18a

2840 Rumst

Onderwerp akte :OPRICHTING AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 14/02/2014, en aangeboden ter registratie,

BLIJKT dat:

;; 1.1/ Mevrouw HEYLEN Ann Maria Séverin, geboren, te Wilrijk op vijf oktober negentienhonderd vierenzestig,;

echtgescheiden, wonende te 2840 Reet, 's Herenbaan 18a-(ID-591-0860538-56 RR 641005 288-06) enr

21 De heer TEBLICK Jan Lieven Marcella, geboren te Antwerpen-Deume op tien april negentienhonderd;

zesenzestig, echtgenoot van mevrouw Ann Jorssen, wonende te 2840 Rumst, Lindenlaan 11 (ID 591-2842066-;;

68 RR 660410 351-84), ,~

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:'; "DJUBBLE".

2. Het dcel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven is als volgt

;; "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor; rekening van derden:

Het ontwikkelen, verkopen, promoten en onderhouden van software-applicaties die ontworpen zijn om te,, draaien op onder meer een smartphone, tablet of een ander elektronisch handapparaat. Deze opsomming is;; niet limitatief.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende;j of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. :. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het evenij welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant. doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

;; Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen : ;! hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

;; De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere;; vennootschappen.

3, De vennootschap gevestigd is te 2840 Rumst, 's Herenbaan 18a.

4. Zij is opgericht op 14/0212014 voor onbepaalde duur.

,i 5. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt honderdduizend (100.000,00) euro en is: verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen, waarop à rato van één (1,00) euro per aandeel wordt ingetekend; door de comparanten als volgt:

- de oprichter sub 11 tekent in op vijfenvijftigduizend (55.000) aandelen, waarvan vijfenveertigduizend (45.000) van. categorie A, vijfduizend (5.000) van categorie B en vijfduizend (5.000) van categorie C en betaatt F ,; drieëndertigduizend achthonderd vijfentwintig euro (33.825,00¬ );

- de oprichter sub 21 tekent in op vijfenveertigduizend (45.000) aandelen, waarvan vijfendertigduizend (35.000) van!; categorie A, vijfduizend (5.000) van categorie B en vijfduizend (5.000) van categorie C en betaalt;;

:`s zevenentwintigduizend zeshonderd vijfenzeventig euro (27.675,00. £;

Totaal: honderdduizend (100.000) aandelen en honderdduizend (100.000,00) euro,

Bankattest

;, De oprichters bevestigen dat deze aandelen door hen elk volgestort werden in geld tot beloop van één en =4

zestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro,

6. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten,;

volgende bijzondere bepalingen bevatten

._._ . ~~_.._-__e_ ~-.-.::___ __ __________Y~_.-_M ~...____ _~..____._____-----,.___.,_-....---" --__...-Mom._._.:_ _-- -.-.~.~_~.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

V or-

' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat, De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

7. Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. Met eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31/12/2015.

8.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de tweede vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating-tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten,

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

9. Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

- mevrouw HEYLEN Ann Maria Séverin, geboren, te Wilrijk op vijf oktober negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2840 Reet, 's Heerenbaan 18a (RR 641005 288-06);

- de heer TÉBLICK Jan Lieven Marcella, geboren te Antwerpen-Deurne op tien april negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2840 Rumst, Lindenlaan 11 (RR 660410 351-84),

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, bij toepassing van artikel 14 der statuten. De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Zij wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De toegekende functies worden door de aanwezige bestuurders aanvaard zo in eigen naam als in naam van de andere voor wie zij zich sterkmaken, en zij bevestigen ieder afzonderlijk niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

10. De hiervoor aangestelde bestuurders kiezen in hun midden als voorzitter van de raad: mevrouw HEYLEN Ann voornoemd, en ais gedelegeerd bestuurder: de heer TÉBLICK Jan, voornoemd.

11. Als bijzondere mandataris, wordt aangesteld: de heer Pierre Scholiers, Nieuwstraat 39/1, 2840 Terhagen, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsioketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B,T.W.-belasting plichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015
ÿþ mod 11.1



le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IU i UI II VIII ~YIIIII

*15109893*

Ondernemingsnr : 0546.623.209 Benaming (voluit) : DJUBBLE

t echtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JULI 2015

afdeling Antwerpen

I'I

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 's Herenbaan 18A

2840 Rumst

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN - COÔRDINATIE

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op drie juli tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) om het te brengen van honderdduizend ;Ï euro (¬ 100.000,00) op honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) door het bijmaken van vijftigduizend (50.000) Categorie A aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande Categorie A aandelen; deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop a pari ingetekend werd in speciën door storting van honderd procent (100%).

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: iedere advocaat werkzaam bij Cresco Advocaten CVBA, inclusief maar niet beperkt tot David Dessers, Pieter Capiau, Yannick Verrycke, Wim Van Berendoncks en Lukas Decosters, advocaten, kantoor houdende te Lange Kieivitstraat 118, 2018 Antwerpen, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonen register en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DJUBBLE

Adresse
'S HERENBAAN 18A 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande