DJ DICKENS

Divers


Dénomination : DJ DICKENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.782.117

Publication

13/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op heden 1 oktober 2013 zijn de partijen:

1. Staepels Reinilde, geboren te Berchem op 26 juli 1954 wonende te Windmolenweg 17, 2040 Antwerpen, rijksregisternummer 54.07.26-226.80

2. Sarteel Marie-Rose Elisabeth geboren te Antwerpen op 24 juni 1949, wonende te Beatrijslaan 12, 2050

Antwerpen, rijksregisternummer 49.06.24-438.10

Overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal voor duizend (1000) euro in te tekenen als volgt:

1. Staepels Reinilde, voor negenhonderdnegentig (=990) euro voor 99 aandelen.

2. Sarteel Marie-Rose Elisabeth, voor tien (=10) euro voor 1 aandeel.

Totaal: honderd (=100) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van duizend euro, waarop zij hebben ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking staat van de vennootschap.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam DJ DICKENS

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Windmolenweg 17, 2040 Antwerpen.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Redactionele diensten

Journalist

Scheppende kunsten, m.u.v. ondersteunende diensten

Reproductie van opgenomen media

Overige uitgeverijen

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n. e. g.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DJ DICKENS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Windmolenweg 17

*13306777*

Luik B

0541782117

2040

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen

Griffie

Neergelegd

11-11-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Ontwerpen van publicitaire artikelen

Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie)

Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-en reklamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

Zelfstandig werkende persfotografen

Overige fotografische activiteiten

Vertalers en tolken

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering of een bijzondere algemene vergadering genomen vier vijfde meerderheid van stemmen.

VENNOTEN:

De beherende vennoot is Staepels Reinilde, geboren te Berchem op 26 juli 1954 wonende te Windmolenweg 17, 2040 Antwerpen, rijksregisternummer 54.07.26-226.80. Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is Sarteel Marie-Rose Elisabeth geboren te Antwerpen op 24 juni 1949, wonende te Beatrijslaan 12, 2050 Antwerpen, rijksregisternummer 49.06.24-438.10

Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschaps­schulden.De stille vennoot verbindt zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

AANDELEN: Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

ZAAKVOERDER: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (niet-vennoten kunnen ook uitgesloten worden). Tot niet-statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: Staepels Reinilde, geboren te Berchem op 26 juli 1954 wonende te Windmolenweg 17, 2040 Antwerpen, rijksregisternummer 54.07.26-226.80

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de tweede zaterdag van de maand juni, om 15:00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer de vennoten voor vier vijfde van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 oktober 2013 en het eindigt op 31 december 2014. De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Overeenkomstig artikel 60 W. Venn. verklaren de vennoten alle rechtshandelingen te erkennen die, vooraleer de onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap werden gesteld.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met vier vijfde van de stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met vier vijfde van stemmen, anders besluit. Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen. Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Kovico bv-bvba, waarvan het kantoor gelegen is te 2040 Antwerpen, Abtenstraat 13 en/of haar aangestelden, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Rechtbank van Koophandel, Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Aldus overeengekomen te Antwerpen op 1 oktober 2013.

Beherende vennoot Stille vennoot

Staepels Reinilde Sarteel Marie-Rose

Coordonnées
DJ DICKENS

Adresse
WINDMOLENWEG 17 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande