DE LOOSE VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LOOSE VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.839.005

Publication

06/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302707*

Neergelegd

02-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533839005

Benaming (voluit): De Loose Vastgoed

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2050 Antwerpen, Frederik van Eedenplein 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 2 mei 2013, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer DE LOOSE Karl, wonende te 9120 Melsele, gemeente Beveren, Parmastraat 46 en 2) de Heer DE LOOSE Erik, wonende te 2050 Antwerpen  Linkeroever, Jonker van der Nootstraat 20.

2. Naam en rechtsvorm:  De Loose Vastgoed , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 2050 Antwerpen-Linkeroever, Frederik Van Eedenplein 8.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- aankoop, verkoop, huur, verhuur en beheer van onroerend goed, alsmede de bemiddeling hierin;

- het optreden als vastgoedmakelaar;

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend

vermogen;

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van vastgoed;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand het vlak van vastgoed;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle

roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de

verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle

operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief

maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiele handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van

de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld twintigduizend euro

(20.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de eerste woensdag van de maand juni om achttien (18) uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien

het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder

kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering,

zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele

representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. Benoemingen: Werd tot zaakvoerder benoemd: de Heer Van Biesebroeck Guy, wonende te

8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 70.

Zijn mandaat in onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en

Luik B - Vervolg

alle activiteiten ondernomen sinds 1 mei 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: De Heer Erik De Loose, voornoemd, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 15.07.2015 15318-0201-012
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0046-011

Coordonnées
DE LOOSE VASTGOED

Adresse
FREDERIK VAN EEDENPLEIN 8 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande