DE KOCK MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KOCK MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.908.134

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 12.07.2013 13300-0394-011
01/08/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik 8. vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

"

NEERGELEGD

2 3 .-07- 2012

I



Ondernemingsnr : 0841.908.134

Benaming (voluit) : DE KOCK MARC ;i

li

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

ii

Akte verleden op 26 juni 2012 voor Veerle GEENS, notaris-plaatsvervanger, vervangend notaris Rose-Marie (Mieke) BAETENS, notaris te Mechelen, aangesteld bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Mechelen op 27 april 2012, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Mechelen, twee bladen geen verzendingen, boek 983 blad 93 vak 04, op 04 juli

a 2012, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), ontvanger (getekend) Koen Decoster.

ii De vergadering beslist om de heer DE KOCK Michaël Jozef Louis, ongehuwd, geboren te Boom op ;i 30 december 1990, (NN 90.12.30-169.32), wonende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 123,

aan te stellen tot lasthebber ad hoc van de vennootschap niet de uitsluitende bevoegdheid een

besluit te nemen aangaande de aankoop van gemeld goed en dit besluit volledig uit te voeren 1.

i; - voor de prijzen, lasten en voorwaarden die "DE LASTHEBBER" gepast zal oordelen, De .1.ngenottreding te bepalen, alle voorwaarden en termijnen bedingen, de verschijners ertoe verbinden.

;i - zich alle titels en stukken doen overleggen, ervan ontlasting geven, alle akten en ;i processen-verbaal ondertekenen, alle verklaringen van lastgeving ontvangen.

;i - Aile sommen zonder beperking ontlenen, onder de vorm van lening of kredietopening, aan de voorwaarden welke de lasthebber zal goedvinden; te dien einde alle roerende en onroerende inpandgevingen verlenen en onder meer alle hypothecaire garanties toestaan op de onroerende goederen van de lastgever.

ii - De lasthebbers mogen elkaar en derden substitueren in de geheelheid of een gedeelte van ii huidige machten, iemand in de plaats te stellen, zich al dan niet het recht voorbehouden deze

indeplaatsstelling te herroepen of van huidige volmacht gebruik te maken tegelijk met de i

gesubstitueerde.

;; - Ten voorschreven einde, alle akten, stukken, veilingsvoorwaarden, en processen-verbaal ii te verlijden en te tekenen, woonplaats te kiezen, alle verklaringen af te leggen in verband met het bewijs van eigendom, met de hypothecaire toestand, evenals met de verzekering tegen brand van

i de hoger beschreven onroerende goederen, en in het algemeen alles wat nodig en nuttig zal zijn,

zelfs al zou het niet uitdrukkelijk bij deze voorzien zijn, te verrichten,

De vennootschap wordt voor de voorgenomen verrichting geldig verbonden door de enige

handtekening van de lasthebber ad hoc.

Alle aan de lasthebber ad hoc verleende machten vervallen van rechtswege bij de volledige

ii uitvoering van de voorgenomen verrichting.

De vergadering beslist tevens dat de opdracht van de lasthebber ad hoc NIET wordt vergoed.

;

i

;

,

`,i notaris Veerle GEENS

;i notaris-plaatsvervanger, vervangend notaris Rose-Marie (Mieke) BAETENS te Mechelen

,;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

i11111uu~uiuu~umu~~u1uu

*12135843

GRIFFIE RafiteBANK van KQOPHANnFi tee MEOHELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Mechelsesteenweg 123

2830 Willebroek (Blaasveld)

29/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad III IIIIIIIIIINIIIIIII III NEEi-iGELEGD

*11196336*





16 -12- 2011







GRlFFiE Rº%-CHTBANK van

L'~~

KOOFHAR te MECHELEN





Ondememingsnr : 2 y- . . -43

Benaming

(voluit) : De Kock Marc

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 123, 2830 Willebroek (Blaasveld)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte op 05/12/2011 verleden door Notaris Mieke (Rose-Marie) Baetens te Mechelen, dat een

Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1. De heer De Kock

Marcus Franciscus Caroline, geboren te Mechelen op 19 november 1960 en 2. Mevrouw De Donder Imelda

Alice Louis, geboren te Willebroek op 25 september 1960, beide, wonende te 2830 Willebroek (Blaasveld),

Mechelsesteenweg 123.

Naam: De Kock Marc

Vorm: Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Mechelsesteenweg 123, 2830 Willebroek (Blaasveld)

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België kinesitherapie:

I. Specifieke activiteiten

1. De uitbating van een kinesistenpraktijk, het verstrekken van diensten i.v.m. fysiotherapie, het behandelen van mobiliteitsstoornissen, orthopedische manuele therapieën, het, het verstrekken van massages en aanverwante therapieën, en alle met het kinesisten therapieberoep aanverwante en verenigbare disciplines.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen en producten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de exploitatie van een kinesistenpraktijk.

2. De uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt: persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxatieoefeningen, verzorgingen en alle daarmee verband houdende activiteiten.

3. De uitoefening van de osteopathie, osteopathische behandelingstechnieken, alle andere alternatieve en/of klassieke geneeswijzen en alle met het osteopathieberoep aanverwante en verenigbare disciplines.

4. De uitbating van een inrichting van sauna stoombaden, een zonnebankinrichting, een massagesalon in de meest ruime betekenis.

5. De uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzorging in de meest ruime betekenis.

6. Klein- en groothandel in voedingssupplementen, orthopedische en verzorgingsartikels. Il. Algemene activiteiten

1. Het nemen van participaties onder welke vorm ook in aile vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben: zij mag in dit verband aile participaties valoriseren, evenals bestuurders- en vereffeningsmandaten uitoefenen.

2. Het beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele machtigingen en aanvaardingen.

3. Het te leen opnemen of te leen geven van gelden, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, in de mate toegelaten door de wet en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele machtigingen en aanvaardingen.

IIi. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het beheer van een onroerend goed patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, meer in het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aankoop en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en ongemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

gebruik, genot en opbrengst, onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

Het l&anleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende patrimonium, alle verrichtingen m.b.t. roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haat doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband van haat doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één / honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.Op het volledige kapitaal in geld werd ingeschreven en volledig volstort werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) als volgt:

- door voornoemde de heer De Kock Marcus, voor vijftig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR) en

- door voornoemde Mevrouw De Donder Imelda, voor 50 aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR)

De oprichters verklaren dat dit bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Overdracht en afstand van aandelen:

Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgende statutaire regeling:

A. Overdracht onder levenden :

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan of overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met toestemming van aile medevennoten.

Indien nochtans na weigering, een vennoot toch wenst zijn aandelen over te dragen aan een niet aanvaarde persoon, zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de twee maanden na een schriftelijk verzoek gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap, hetzij die aandelen zelf aan te kopen, hetzij een andere koper aan te wijzen.

De waarde van de aandelen wordt alsdan bepaald op basis van de bedragen van de laatste jaarbalans waarbij geen rekening wordt gehouden met de onlichamelijke handelswaarde, tenzij andersluidende overeenkomst tussen de vennoten.

B. Overgang bij overlijden :

Bij overlijden van een vennoot, mogen zijn aandelen niet overgedragen worden zonder de toestemming van de overblijvende vennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden moeten binnen de maand van het overlijden, aan de zaakvoerder van de vennootschap of aan de overblijvende vennoten, de devolutie van de nalatenschap laten kennen.

Bij weigering van de overgang van de aandelen aan erfgenamen of legatarissen van de overledene die niet in nuttige orde komen, genieten de overblijvende vennoten van hetzelfde voorkeurrecht tot overname als onder A hierboven en wordt de afkoopwaarde op dezelfde basis bepaald.

C. Voorkeurrecht :

Indien de overblijvende vennoten van het voorkeurrecht dat hun verleend wordt onder A en B hierboven, wensen gebruik te maken, zullen de aandelen door hen worden overgenomen in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behalve bij andersluidende overeenkomst tussen hen. Wordt dit voorkeurrecht echter niet door al die vennoten uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aangeboden aan de vennoten die hun voorkeurrecht wel wensen uit te oefenen in eenzelfde evenredigheid.

D. Betaling van de afkoopprijs :

Bij weigering van afstand of overdracht als hierboven onder A of B, zal de afkoopprijs moeten betaald worden aan de vennoten aan wie de afstand geweigerd werd, of aan de geweigerde erfgerechtigden naargelang het geval, binnen de zes maanden te rekenen vanaf de betekening van de weigering.

E. Verhaal bij weigering :

Bij weigering aan een niet-vennoot om toe te treden tot de vennootschap, moeten et geen redenen opgegeven worden. Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering in de gevallen onder A of B hierboven, noch tegen de waardebepaling voorzien voor de afkoop van de aandelen.

De betrokken uitgesloten erfgerechtigden bij overdracht wegens overlijden, en de vennoten aan wie de afstand aan een voorgestelde overnemer geweigerd werd, zijn ertoe verplicht, binnen de maand van de beslissing tot overname van de aandelen door medevennoten of door nieuwe toegelaten vennoten, de overdracht af te tekenen in het register van aandelen. Bij verzuim zal het bestuursorgaan van de vennootschap, een maand na het vruchteloos verzoek daartoe aan de betrokkenen bij aangetekende brief gedaan, namens hen de overdracht in het register van aandelen mogen aftekenen. De termijn die toegestaan werd voor het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

betalen van de afkoopwaarde, kan geen aanleiding geven tot het uitstellen van de overdracht in het register van aandelen, welke overdracht geenszins als kwijting zal mogen beschouwd worden.

Boekjaar:

van één januari tot en met éénendertig december.

Reserves:

Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling:

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht:

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van juni om 20.00u.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen,

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.150,00 EUR.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting is de algemene vergadering samengekomen en heeft zij volgende beslissingen genomen:

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

B)Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde duur worden benoemd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-De heer De Kock Marcus, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd.

C)Alhier aanwezig heeft hij opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoérder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden zonder kwantitatieve beperking.

D)Aan de heer Benny Van den Bempt, wonende te 2650 Edegem, Volhardingsstraat 49, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (waaronder Handelsregister en andere administratieve diensten zonder beperkingen) dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Mechelen. Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Mieke BAETENS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0280-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0164-011

Coordonnées
DE KOCK MARC

Adresse
MECHELSESTEENWEG 123 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande