DE FEESTVRIENDEN

Association sans but lucratif


Dénomination : DE FEESTVRIENDEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 862.988.709

Publication

06/01/2011
ÿþi MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

k '~ ~_ , - r-- ."( 1IAN

GR4F

2 8 +SEC. 2410

KOOPHANDEL- TL)r~~,~pijT

Griffiere çriniOr

(verkort) : Rechtsvorm Zetel : Onderwerp akte Vereniging zonder Winstoogmerk

Achterstenhoek nr. 9 te 2275 Lille

: ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING



Op heden, 30 september 2010, onder het voorzitterschap van de heer Marijn Venmans, is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vereniging zonder winstoogmerk "DE FEESTVRIENDEN" gevestigd te 2275 Lille, Achterstenhoek nr. 9, opgericht ingevolge onderhandse overeenkomst de dato 1 juni 2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van 21 juni 2006, onder nummer 06100751,; waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Zijn aanwezig de volgende leden:

1.De heer VENMANS Marijn, wonende te 2460 Kasterlee, Olensteenweg nr. 16; 2.De heer BAUWERAERTS Koen, wonende 2300 Turnhout, Rood Kruisstraat nr. 53.

A.De vergadering wordt voorgezeten door de heer Marijn Venmans, voornoemd.

B. De voorzitter verklaart dat de vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde:

1.Ontbinding van de vereniging;

2.Aanstelling van één vereffenaar en bepaling van zijn macht;

3.Verslag over de verrichtingen van de vereffening;

4.Overdracht van het netto-actief, zo er een is;

5.Sluiting van de vereffening.

De voorzitter verklaart dat al de leden van de vereniging werden uitgenodigd tot deze vergadering overeenkomstig de bepalingen van de V.Z.W.-Wet en de statuten, en dat alle 3 de leden aanwezig zijn, dit wil' zeggen meer dan twee/derde van de leden, zodat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen:

en te besluiten over alle punten van de dagorde. ,

C.De vergadering gaat over tot de bespreking van de dagorde, en neemt volgende besluiten, die allen; genomen worden met eenparigheid van stemmen :

Eerste besluit:

De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk "DE FEESTVRIENDEN" voortijdig ontbonden, wordt en in vereffening treedt vanaf heden. Te dien einde worden de rekeningen goedgekeurd en wordt er kwijting en ontslag verleend aan de bestuurders.

Tweede besluit:

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen, met name de heer Marijn Venmans, wonende te 2460; Kasterlee, Olensteenweg nr. 16, alhier tegenwoordig en verklarende deze functie te aanvaarden. De vereffenaar wordt niet vergoed. De vereffenaar oefent zijn bevoegdheden alleen uit.

"

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

" 11003559*

Ondememingsnr : 0862.988.709

Benaming

(voluit) : DE FEESTVRIENDEN

Vi

bah' sa! Bel

Staa

~

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Derde besluit:

De vereffenaar besluit het volgende: aangezien de vereniging over geen activa beschikt en er geen schulden tegenover derden zijn, kan de vereffening feitelijk ais afgesloten worden beschouwd.

De vergadering besluit de rekeningen en het verslag van de vereffenaar van de vereniging goed te keuren. De vergadering besluit de vereffenaar te ontheffen van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting te verlenen voor zijn beheer als vereffenaar.

Vierde besluit:

De vergadering besluit, daar er geen netto-actief voorhanden is, er ook geen beslissing dient getroffen te worden over de overdracht.

Vijfde Besluit:

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vereniging beëindigd en afgesloten is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan dd. 30 september 2010. De boeken en bescheiden zullen gedurende een periode van vijf jaar worden bewaard door de heer Marijn Venmans, bestuurder van de vereniging.

De dagorde uitgeput zijnde, wordt de buitengewone algemene vergadering opgeheven. Opgemaakt te Lille op 30 september 2010

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen hij he_tBelgisch.Staatsblad_-_Q6/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Marijn Venmans

Voorzitter

Koen Bauweraerts

Secretaris-penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE FEESTVRIENDEN

Adresse
ACHTERSTENHOEK 9 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande