DBBP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DBBP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.697.419

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 28.04.2014 14102-0561-008
16/10/2014
ÿþmod 11.1

tellt1111111

11111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dl=ltle

Neergelegd ter griffie van de

RECRTBANIC VAN KOOPRANDEL

07 OKT, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNEIOUT De Griffter

Griffie

Ondememingsnr 0872.697.419

Benaming (voluit) : DBBP (verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Herentalsstraat I bus 2

2300 Turnhout

Onderwerp akte :ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris met standplaats te Vosselaar op 16 september 2014, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DBBP", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 1 bus 2, BTW 6E0872.697.419 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 16 september 2014 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie, namelijk de heer De Baere Joost voormeld.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd de heer De Baere, Joost Joris Maarten, geboren te Nijmegen (Nederland) op 19 maart 1970 (rijksregisternummer 70.03.19-321,18), wonende te 2300 Turnhout, Bareelstraat 38, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

DERDE BESLISSING.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn" machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij worden samengevat als volgt:

Naam.

De vennootschap, thans bestaande als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris met standplaats te Vossefaar op 16 september 2014; haar benaming luidt "DBBP".

Duur.

------- - ------ - - - - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsb lad

De vennootschap bestaat met ingang van de detum van deze akte enkel nog voor de

' noodwendigheden van haar vereffening,

Doel.

De vennootschap heeft tot doel

 Het verspreiden van kennis en informatie, onder de vorm van onder andere consultancy, seminaries, conferenties, publicaties, TV- en videoproducties en andere vormen van dienstverlening;

 Het verlenen van diensten in de automatiseringssector, onder andere het opstellen van automatiseringsplannen voor bedrijven, het beheren van automatiseringsprojecten, het ontwerpen, ontwikkelen en uitwerken van bedrijfsprocessen, het uitwerken van gebruikersspecificaties, het ontwikkelen van functionele en technische analyses, het ontwikkelen en implementeren van softwarepakketten, het ondersteunen van gebruikers, het analyseren en oplossen van automatiseringsproblemen, het ontwikkelen van documentatie, referentie- en naslagwerken met betrekking tot automatisering;

 Het verlenen van diensten in de multimedia onder ander het computer ondersteund ontwikkelen

van beeld, muziek en het schrijven van teksten;

Consultingbureau in het algemeen;

 Kopen en verkopen van hardware en software;

Het ter beschikking stellen van projectontwikkelaars;

Grafische creaties en IT-developments;

 de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de verhuring, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van aile onroerende goederen van welke aard ook;

 de uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en hun valorisatie;

 de uitvoering van aile renovatiewerken en aile verbouwingswerken aan gebouwen, evenals het onderhoud van gebouwen;

 het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met hun beheer en uitbating;

- het makelen en bemiddelen inzake factoring- en leasingverrichtingen, zowel operationele als financiële leasing;

 het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt; beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doei gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 1 bus 2.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

1

4

"

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele

bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van

het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de

algemene vergadering.

Boekiaar.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

31/10/2014
ÿþMod Word Ili

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaDlIQakte

Ondememingsnr : 0872.697.419

Benaming

(voluit): DBBP in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Herentalsstraat 1 bus 2, 2300 Turnhout

(volledig adres)

' Onderwerp akte: Sluiting vereffening

Bij buitengewone algemene vergadering van 15 oktober 2014 werd het volgende beslist:

1° De vereffeningsverrichtingen en opgestelde rekeningen werden met éénparigheid goedgekeurd en er

wordt kwijting verleend.

2° De definitieve sluiting van de vereffening wordt vastgesteld.

3° De vereffenaar, Debaere Joost, wordt ontslagen uit zijn functie naar aanleiding van de sluiting van de

vereffening.

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste 5 jaar bewaard worden op

de woonplaats van de heer Debaere Joost, Bareelstraat 38, 2300 Turnhout.

Debaere Joost

Vereffenaar

IIIIMS

1 bel a. B( Sta 1 Il





Ni

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 OKT. 201if

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffiriffi9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.04.2013, NGL 16.04.2013 13091-0292-008
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.04.2012, NGL 05.04.2012 12083-0307-009
09/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 11 B i u i

i II



*11185612*

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

29 NOV. 2Q11

KOOPHANEWEL TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0872.697.419

Benaming

(voluit) : DBBP

Rechtsvorm : Besroten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstenhoek 48, 2275 Lille

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist met ingang vanaf 9 november 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Herentalsstraat 1 bus 2, 2300 Turnhout. Dit besluit wordt aangenomen met éénparigheid van., stemmen.

De Baere Joost

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 26.04.2011 11091-0402-008
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 20.04.2010 10096-0276-008
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.04.2009, NGL 14.05.2009 09149-0003-008
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.04.2008, NGL 23.05.2008 08164-0031-008
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 31.05.2007 07175-0113-008

Coordonnées
DBBP

Adresse
HERENTALSSTRAAT 1, BUS 2 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande