DANNY NUYENS E-BUSINESS SOFTWARE SERVICES, AFGEKORT : DANEBSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANNY NUYENS E-BUSINESS SOFTWARE SERVICES, AFGEKORT : DANEBSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.366.692

Publication

27/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/04/2011
ÿþr mod 2.1

{L,"Lkt r_ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeeFe!cud tel giifie vo da hchtbeek vaa eQeer.del te MtWelt}e)

op 3 0 MAO 'Al

Be girl/lier,

Griffie

NMIINI~II~IIQIAItlINIO

" 11054046*

r

V beh iv

aa

Bel Sta





Ondememingsnr : (0)865.366.692

Benaming : Danny Nuyens e-Business Software Services (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizershoek 340b, bus 6

2550 Kontich

Onderwerp akte :BVBA: Zetelverplaatsing - Doelwijziging - Aanpassing statuten

Uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Patrick Knevels te Mortsel op eenentwintig maart tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Danny Nuyens e-Business Software Services", afgekort "DaNeBSS", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Keizershoek 340b, bus 6, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Patrick Knevels te Mortsel op zeven mei. tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één juni tweeduizend', en vier, onder nummer 04080227, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als B.T.W.- en ondernemingsnummer (0) 865.366.692, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. * Aanpassing van artikel twee van de statuten van de vennootschap ingevolge zetelverplaatsing;; naar 2550 Kontich, Keizershoek 340b, bus 6, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes november tweeduizend en acht, onder nummer 08175431.

2.* Voorafgaandelijk verslag van de zaakvoerder in verband met de voorgenomen doelwijziging metíi aangehechte staat van actief en passief afgesloten per zeven februari tweeduizend en elf.

* Vervanging van de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap door volgende tekst: "De vennootschap heeft ais doel:

L Specifieke activiteiten:

A/ Consultancy, opleiding, technische expertise, en het verlenen van alle mogelijke advies- en/ofi diensten functies op het vlak van management en bedrijfsleiding, en meer in het bijzonder m.b.t allen financiële, technische of administratieve vraagstukken, met uitzondering van adviezen inzake; beleggingen en geldplaatsingen.

8/ Het verlenen van advies en het uitvoeren van consultancywerkzaamheden op het vlak vang informatica in de breedste zin van het woord.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, onder meer het uitvoeren van' audits, analyse, design, development en testing; software-architectuur, en alle werkzaamheden die;' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verschillende activiteiten behorende bij de levenscyclus van een software systeem en/of product.

C/ Optreden als tussenpersoon in de handel zonder stock, en ondermeer bedrijf voeren onafhankelijk distributeur voor Herbalife international Belgium N. V., voor de verhandeling van'. voedings- en genotsmiddelen zonder stock, en voor de overige detailhandel, zonder stock, in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels n.e.g..

D/ Het verlenen van advies en het uitvoeren van consultancywerkzaamheden op het vlak van welness coaching in de breedste zin van het woord.

11. Algemene activiteiten:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten:. rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling,; van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie; aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of;; particulieren, onder om het even welke vorm;_ in d_it kaderkan zij zich_ ook_borg stellen_of haar aval

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin; met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies. optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eitien roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende

" goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het " verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te " richten rechtspersonen of ondernemingen.

iV. Bijzondere benalinaen: "

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden." * Wijziging van artikel drie van de statuten ingevolge de voorgaande beslissing.

Vervanging van de tekst van artikel zes van de statuten door volgende tekst:

"Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in , geld.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht " van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun , recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft : van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

4 Schrapping in artikel zeven van de statuten van volgende zinsnede "artikel 233 van".

Schrapping in artikel negen van de statuten van volgende paragraaf:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

,voorbehouden Mn het` Belgisch Staatsblad

mod 2.1

"Ingeval van overdracht van aandelen zullen de aársdelen vooraf in optie moeten aangeboden worden gedurende één maand aan de andere vennoten."

fi Vervanging in artikel elf van de statuten van volgende paragraaf:

"De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is verplicht de vennoten daarvan op de hoogte te brengen; de verrichting zal slechts door de andere zaakvoerder' voor rekening van de vennootschap rechtsgeldig worden gedaan"

door volgende tekst:

"Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande"

L Vervanging van de tekst van artikel twintig van de statuten door volgende tekst: "Elk aandeel geeft recht op één stem."

8.. Vervanging in artikel tweeëntwintig van de statuten van volgende paragraaf:

"De Vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het , maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging"

door volgende tekst:

"De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van ' vennootschappen."

' 9 Verlenen van volmachten

" De Algemene Vergadering verleent aan de zaakvoerder alle macht om voorgaande beslissingen uit te voeren en volmacht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

* Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan Deloitte, te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 207 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatstelling

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift  coördinatie met lijst.

.Váo r-

beh ouden dan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 27.01.2011 11018-0552-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 14.12.2009 09887-0087-013
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 01.12.2008 08836-0078-013
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 12.12.2007 07830-0285-010
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 08.12.2006 06902-4621-012
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 25.11.2005, NGL 22.12.2005 05911-0329-012

Coordonnées
DANNY NUYENS E-BUSINESS SOFTWARE SERVICES, A…

Adresse
KEIZERSHOEK 340B, BUS 6 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande