DAMEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAMEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.463.859

Publication

28/01/2013
ÿþOndememingsnr : t5 V . Lj 3 , & 5

Benaming J

(voluit) : Damen

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint-Annastraat 8, 2328 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte, opgemaakt op 4 januari 2013, werd door de heer Damen Lambertus, geboren op 29 januari 1962 , wonende te Sint-Annastraat 8, 2328 Hoogstraten en de heer Damen Stefan, geboren op 2 november 1989, wonende te Sint-Annastraat 8, beslist als volgt

Artikel 1

Een vennootschap onder firma wordt opgericht en is genaamd Damen.

Artikel 2

Het maatschappelijk doel omvat:

81.300  Landschapsverzorging

01.301  Boomkwekerijen met uitzondering van bosboomkwekerijen

01.30901-- Teelt van planten bestemd om te worden overgeplant en van sierplanten: struiken , heester,

sierbomen, bomen en plantgoed voor fruitaanplantingen, enz,

46.22001  Groothandel in tulpenbollen

47.761 Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kustmeststoffen in gespecialiseerde winkels

81.30002  Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportpleinen.

42.11001  Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers

(inclusief het plaatsen van vangrails)

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de ruimst mogelijke zin en dit zonder dat de opsommingen beperkend mogen zijn. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbla

?Md Wort! 71,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR1FFlir É.REJHT1ANNiK VAN i

1

13 1 263*

11

KOOPHL TURNHOUT

De griffier

i 5 JAR. 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2328 Hoogstraten, Sint Annastraat 8.

Het maatschappelijk adres kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De duurtijd van de vennootschap is niet beperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 10.000,00 en werd volledig volstort bij de oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen, dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

teder aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend en stemmend met eenparigheid van stemmen.

Artikel 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot,

De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden

Artikel 7

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van zijn deelgenoot. ln het geval van een overdracht zullen de aandelen eerst worden aangeboden aan de deelgenoot.

Indien de aandelen worden overgedragen, zullen de nieuwe vennoten in rechte en plichten treden van de overdrager van het moment van aanvaarding der opdracht. De nieuwe vennoten kunnen nooit aangesproken worden op schulden of verliezen van een oorsprong van voor de aanvaarding der overdracht.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de

vennootschap.

Artikel 8

Iedere vennoot heeft recht tot opzegging van zijn deel in de vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 9

Worden benoemd tot zaakvoerder: de heer Damen Lambertus voornoemd en de heer Damen Stefan voornoemd, die verklaren te aanvaarden. De mandaten zijn onbezoldigd en gelden voor onbeperkte duur.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één van de zaakvoerders.

.I

"

Artikel 10

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Damen Lambertus, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Artikel 11

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt per 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

Artikel 12

De algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand juni te 18.00u. De algemene vergadering zal voor de eerste keer gehouden worden in het jaar 2014.

Artikel 13

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst, die besteedt wordt als volgt:

1 tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2 over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder

Artikel 14

Voor de vervroegde ontbinding is steeds een eenparig besluit van aile vennoten vereist.

Zolang de vereffenaars niet aangeduid zijn, blijven alle vennoten belast met de vereffening,

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten, dit naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA, gevestigd te Theo Verellenlaan 44, 2990 Wuustwezel, of welke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op inschrijving in de Kruispuntbank van de Ondernemingen.

Gedaan te Hoogstraten op datum als vermeld. Na de individuele controle hebben de partijen getekend en heeft iedere vennoot een getekend exemplaar ontvangen.

Hoogstraten, 4 januari 2013,

de heer Damen Lambertus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DAMEN

Adresse
SINT-ANNASTRAAT 8 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande